Akıl verin sizce bu kadar yaş farkı normal mi her türlü eleştiriye açığım

19 yaşında bir kızın,30 yaşında bir adamla birlikte olma motivasyonu nedir?

Bizimde böyle bir kız vardı baya büyük gösteriyordu yaşıtlarından talep görmüyordu, o yüzden büyük adamlarla görüşüyordu, herkes kıza cephe almıştı. Ama sorsan yaşıtlarım kötü-toy ben olgun seviyorum

Merhaba, eşimle aramda 9 yaş var. 8 sene sevgili kaldıktan sonra evlendik. Burada yazılan kuşak farkı sakinlik vs olaylarını okudum. Tamamen senin yaşam tarzın ve partnerinin yaşam tarzı uyuşuyorsa bunları düşünmemelisin. Ben mesela çılgınlar gibi eğlenmeyi, gezmeyi sokaklarda sabahlamayı dahil çok severim. Eşim de her zaman uçuk kaçık benim gibi deli dolu biri. Bu yüzden anlaşabiliyoruz sanırım. Bazı noktalarda hayat görüşümüz tamamen farklı o da yaştan değil yetiştirilme tarzından diye düşünüyorum. İyice tartman gereken bir konu ama bunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Kız iki yaş daha küçük olsa,reşit olmayacaktı ve bu adam pedofili olacaktı.Çokta bir farkı yok aslında.Çok iyi anlaşıyoruz diyor da,büyük ihtimalle adam elinden kaçırmamak için her istediğini yapıyordur.

Hiççç belli olmaz aynı eve girene kadar ne erkekler canavara döndü bu sitede okuduk bitanem.
Aşkta dürüstlük, iyi biri olması yeterli değil ki. Sen bu adamla aynı yatağı paylaşacaksın. Tatile gideceksin yanında olacak. Bu adamla her şeye var mısın?

Evlenince 1 yıl sonra yüzüne bakmayacak, gelip bi konu da ona açar.

Sevgilin ne iş yapıyor? Sevgilinle ne zamandır berabersiniz? Babanı nereden tanıyor? Bana yaş farkı fazla geldi. Sen 30 o 40 olsa sorun yok derdim ama 19-30 hem zihin hem de fiziki anlamda çok uzak yaşlar. Bana sevgilin pek sağlıklı gelmedi bu anlamda. Sen değil ama onun daha bilinçli davranması gerekir. 30 yaşında sağlıklı bir erkek daha çocuk sayılabilecek 19 yaşında birine duygusal hisler besleyemez ve beslememeli. Bir de her istediğini yapan, gözünün içine bakan ve tüm hayatını sana göre planlayan, 30 yaşınsa biri zihin olarak sağlıklı değildir.

19 yaşındaki bir kıza bakan birinde pek mantık armam ben. Bana göre yaş farkı fazla. Başlarda sorun olmuyor yaş ilerledikçe sorun olmaya başlıyor. Daha önce buraya yazmıştım. Arkadaşım ve eşi de boyle yaş farkı var aralarında o da bütün uyarılarımıza rağmen ama biz birbirimizi çok seviyoruz diye evlendi. Ve sonuç deli gibi pişman. Tamamen kopmuşlar.
Ayrıca her dediğimi yapıyor demişsiniz zaten her dediğinizi yapmak zorunda başka çaresi yok. Yoksa o yaş farkını nasıl kapatacak.

Onu bile yapmıyordur, sadece konu sahibinin karşısına çıkan akranları fuckbodylik teklif etmiş ( cinsellik istiyorlar demiş ) bu olgun erkek normal sevgili olmuş bunu nimet olarak görüyor :)

O da bir insan ya hani zihinsel olarak eminim sizden daha akıllıdır yoruma bak sanki o insan değil sevemez sağlıklı değil diyo bide

Bak ben 32 yaşındayım, arkadaş çevrem de bu yaşlarda. Şimdi bir arkadaşımız gelse 19 yaşında sevgilim var dese, hic abartmıyorum görüşmeyi keserim. Bir cesit sapıklık yani bu. Hayatında her şeyi yaşamış bir adam ne bulabilir bir çocukta? Şimdi çok kibar çok olgun geliyor size belli ki ama ben işin 30 yaş kısmından konuşayım, bu adam o kadar çevrede kendisine uygun tek kişi mi bulamamış gerçekten? 4 sene sizin okulu bitirmenizi bekleyecek 35 yaşında evlenecek. Bu arada cinsellik de olmayacak? Yani iş arkadaşımız gelip böyle bir şey anlatsa arkasından güleriz.
Sizin de yaşıtnız hiç kimseyi beğenmemeniz çok ilginç, herkes mi sapık? Emin olun kimse bu adamın size vereceği zararı veremez. Bu yaşlar sevgili olup ayrılıp, insanları tanıdıkça kendinizi, ne istediğinizi, sınırlarınızı öğrendiğiniz dönemler. Bir kişiye parsellemek için çok erken. Adama da boşuna ümit verip yıllarını harcamayın derim. Kardeşim de olsa, geçmişe dönüp kendime de tavsiye versem bunu derdim.

Adam gibi bir yorum sonunda teşekkür ederim diğer herkes neden böyle yazdı bilmiyorum hakaret eden bile var yahu

Adam gibi bir yorum sonunda teşekkür ederim diğer herkes neden böyle yazdı bilmiyorum hakaret eden bile var yahu
İnsanlar anonimlik adı altında her türlü hakareti ve terbiyesizliği başkalarına yapmayı kendilerinde hak görüyor inanırım. Kısacası siz terazinizden geçirin ilişkinizi millet bir ömür geçirmeyecek partnerinizle siz geçireceksiniz.

ayrılsak bile peşimi bırakmaz barışmak için her şeyi yapar
ben ne istersem onu yapıyor bir dediğimi iki etmiyor
Ne yapar mesela ayrılırsanız? Gerçekten seven aşık olan erkek ayrılmak isteyen kızın peşini bırakır. Yaşınız çok genç, büyük ihtimalle de bizleri dinlemeyeceksiniz. Bu adam aşıktan çok saplantılı bir tip. Sevgi böyle bir şey değil, sadece tek taraf olmaz. Bir dediğinizi iki etmemesi her zaman çok iyi anlama gelmez. Aman elimden kaçırmayayım psikolojisi de olabilir. Babanızla yolda karşılaşıp selamlaşıyor ama kızıyla ilişkisi olduğunu gizliyor. Babanız tepki gösterirse ne yapacaksınız?

Hata yapmaman için yorum yapıyorlar çevren de aynı tepkileri veriyormuş yüzüne ama arkandan burdakilerden daha sert şeyler söylüyorlardır emin ol .

Yıllar sonra pişman olacaksın bizden söylemesi öneri isteyen bir şeylerden huzursuz olup konu açan sensin için içini kemiriyor.

Ne diyelim bir insanın kendine yaptığı kötülüğü 40 kişi gelse yapamazmış sizinki de o hesap yaşayın tecrübe edin o zaman

O da bir insan ya hani zihinsel olarak eminim sizden daha akıllıdır yoruma bak sanki o insan değil sevemez sağlıklı değil diyo bide
Bak kardeşim seni sevemez diyorum ben sen daha "Çocuksun" çünkü aklımı da sorgulama bence altında kalırsın sonra valla sen bilirsin o zaman pedofili sevgilinle mutluluklar

Hımm ikiniz de yaşıtlarınız arasında tercih mi edilmiyorsunuz acaba?
Hiç normal değil 19-30 yaş birlikteliği.
Bir de evlenelim babana söyle 3 ay sonra diyormuş dikkat edin birden kendinizi düğün salonunda oynarken bulmayın.
Pişman olma olasılığınız çok yüksek.
Gözünüz açılmadan bağlamak istiyor belli.
Tabii gelmiş kendi 30 yaşına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…