19 yaşında bir kızın,30 yaşında bir adamla birlikte olma motivasyonu nedir?
Kız iki yaş daha küçük olsa,reşit olmayacaktı ve bu adam pedofili olacaktı.Çokta bir farkı yok aslında.Çok iyi anlaşıyoruz diyor da,büyük ihtimalle adam elinden kaçırmamak için her istediğini yapıyordur.Bizimde böyle bir kız vardı baya büyük gösteriyordu yaşıtlarından talep görmüyordu, o yüzden büyük adamlarla görüşüyordu, herkes kıza cephe almıştı. Ama sorsan yaşıtlarım kötü-toy ben olgun seviyorum
Hiççç belli olmaz aynı eve girene kadar ne erkekler canavara döndü bu sitede okuduk bitanem.Haklısın ama yaşitlarim erkekleriule anlaşamıyorum hepsi cinsellik istiyor aldatıyor etrafımda çok var neleri yapıyorlar arkadas olup ayrılıyorlar hemen, yazan eden var ama ben aklı başında birini istiyorum ya nasıl diym kendisi de iyi biri bana kötü davranacağını düşünmüyorum yorumun için teşekkür ederim bu arada ablacım
Evlenince 1 yıl sonra yüzüne bakmayacak, gelip bi konu da ona açar.Kız iki yaş daha küçük olsa,reşit olmayacaktı ve bu adam pedofili olacaktı.Çokta bir farkı yok aslında.Çok iyi anlaşıyoruz diyor da,büyük ihtimalle adam elinden kaçırmamak için her istediğini yapıyordur.
Sevgilin ne iş yapıyor? Sevgilinle ne zamandır berabersiniz? Babanı nereden tanıyor? Bana yaş farkı fazla geldi. Sen 30 o 40 olsa sorun yok derdim ama 19-30 hem zihin hem de fiziki anlamda çok uzak yaşlar. Bana sevgilin pek sağlıklı gelmedi bu anlamda. Sen değil ama onun daha bilinçli davranması gerekir. 30 yaşında sağlıklı bir erkek daha çocuk sayılabilecek 19 yaşında birine duygusal hisler besleyemez ve beslememeli. Bir de her istediğini yapan, gözünün içine bakan ve tüm hayatını sana göre planlayan, 30 yaşınsa biri zihin olarak sağlıklı değildir.Selamlar ben 19 yaşındayim yakında yirmi yaşıma gircem üniversite okuyorum öğretmen olucam inşallah size bir sorum var. Benim sevgilimin yaşı benden çok büyük kendisi 30 yaşında ve aramızda çok yaş farkı var ama bir kere bile bu bizim için sorun olmadı hatta Allah nazardan saklasın çok iyi anlaşıyoruz kendisinide çok seviyorum. Benim annem ve anne tarafım biliyor ilişkim olduğunu hatta annem tanıyor, sevgilimin ailesi de biliyor geçen iftara gittim tanişmaya iyi insanlar ama ne yazık ki babam bilmiyor ilişkim olduğunu ve bilse büyük ihtimalle tepki veriri çünkü sevgilimi tanıyor ve yolda görse selamlaşir hal hatır sorarlar ama benimle sevgili olduğunu bilmiyor. Ben etrafımdan çok tepki alıyorum yaşı çok büyük neden onla sevgilisin seni kullanır vs. Ama asla kullanma gibi bir durum olmadı ben ne istersem onu yapıyor bir dediğimi iki etmiyor beni üniversiteye bile ziyaret(yaşadığım şehirde okuyorum) gelir her dediğimi yapar çiçekler alır benim gönlümü çok hoş eder ve bana gerçekten aşık biliyorum. Ve okulum için elinden geleni yapar benim okumamı çok istiyor ayaklarım üstünde durmayı istiyor her daim arkamda . Kendisi de baya ciddi evlenmek istiyor bu yaz babna söyle dedi. Ama yaş farkini herkes başıma iter diye tepki almaktan korkuyorum sizce ben ne yapmayalım siz benden daha bilgili ve tecrübelisiniz kendisini çok seviyorum ayrılmak istemiyorum ayrılsak bile peşimi bırakmaz barışmak için her şeyi yapar o derce seviyor beni :))))))
Kız iki yaş daha küçük olsa,reşit olmayacaktı ve bu adam pedofili olacaktı.Çokta bir farkı yok aslında.Çok iyi anlaşıyoruz diyor da,büyük ihtimalle adam elinden kaçırmamak için her istediğini yapıyordur.
O da bir insan ya hani zihinsel olarak eminim sizden daha akıllıdır yoruma bak sanki o insan değil sevemez sağlıklı değil diyo bideSevgilin ne iş yapıyor? Sevgilinle ne zamandır berabersiniz? Babanı nereden tanıyor? Bana yaş farkı fazla geldi. Sen 30 o 40 olsa sorun yok derdim ama 19-30 hem zihin hem de fiziki anlamda çok uzak yaşlar. Bana sevgilin pek sağlıklı gelmedi bu anlamda. Sen değil ama onun daha bilinçli davranması gerekir. 30 yaşında sağlıklı bir erkek daha çocuk sayılabilecek 19 yaşında birine duygusal hisler besleyemez ve beslememeli. Bir de her istediğini yapan, gözünün içine bakan ve tüm hayatını sana göre planlayan, 30 yaşınsa biri zihin olarak sağlıklı değildir.
Adam gibi bir yorum sonunda teşekkür ederim diğer herkes neden böyle yazdı bilmiyorum hakaret eden bile var yahuMerhaba, eşimle aramda 9 yaş var. 8 sene sevgili kaldıktan sonra evlendik. Burada yazılan kuşak farkı sakinlik vs olaylarını okudum. Tamamen senin yaşam tarzın ve partnerinin yaşam tarzı uyuşuyorsa bunları düşünmemelisin. Ben mesela çılgınlar gibi eğlenmeyi, gezmeyi sokaklarda sabahlamayı dahil çok severim. Eşim de her zaman uçuk kaçık benim gibi deli dolu biri. Bu yüzden anlaşabiliyoruz sanırım. Bazı noktalarda hayat görüşümüz tamamen farklı o da yaştan değil yetiştirilme tarzından diye düşünüyorum. İyice tartman gereken bir konu ama bunu rahatlıkla söyleyebilirim.
İnsanlar anonimlik adı altında her türlü hakareti ve terbiyesizliği başkalarına yapmayı kendilerinde hak görüyor inanırım. Kısacası siz terazinizden geçirin ilişkinizi millet bir ömür geçirmeyecek partnerinizle siz geçireceksiniz.Adam gibi bir yorum sonunda teşekkür ederim diğer herkes neden böyle yazdı bilmiyorum hakaret eden bile var yahu
ayrılsak bile peşimi bırakmaz barışmak için her şeyi yapar
Ne yapar mesela ayrılırsanız? Gerçekten seven aşık olan erkek ayrılmak isteyen kızın peşini bırakır. Yaşınız çok genç, büyük ihtimalle de bizleri dinlemeyeceksiniz. Bu adam aşıktan çok saplantılı bir tip. Sevgi böyle bir şey değil, sadece tek taraf olmaz. Bir dediğinizi iki etmemesi her zaman çok iyi anlama gelmez. Aman elimden kaçırmayayım psikolojisi de olabilir. Babanızla yolda karşılaşıp selamlaşıyor ama kızıyla ilişkisi olduğunu gizliyor. Babanız tepki gösterirse ne yapacaksınız?ben ne istersem onu yapıyor bir dediğimi iki etmiyor
Adam gibi bir yorum sonunda teşekkür ederim diğer herkes neden böyle yazdı bilmiyorum hakaret eden bile var yahu
Bak kardeşim seni sevemez diyorum ben sen daha "Çocuksun" çünkü aklımı da sorgulama bence altında kalırsın sonra valla sen bilirsin o zaman pedofili sevgilinle mutluluklarO da bir insan ya hani zihinsel olarak eminim sizden daha akıllıdır yoruma bak sanki o insan değil sevemez sağlıklı değil diyo bide
RichardMonica ve Richard