• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akıl verin ne yapayım ...

okudukça şiştim. vallahi yatacak yerleri yok bence böyle davranan insanların. Allah büyük, bir yerden çıkar illaki. siz, tek gidecekseniz de eşinize sitem edin. böyle zamanlarda eşlerin beraber olmasından yanayım. bir de ailesi sizin yanınızda mı söylüyor boşan lafını, yani böyleyse siz gerekli tepkiyi vermiyor musunuz? bence sizi biraz sahipsiz sanmışlar. anne ya da babanız bu kelimeden duyduğunuz rahatsızlığı konuşsun bence karşı tarafla. gurur kırıcı çünkü, başkaları tarafından ağıza alınması bile hoş değil. kız ailelerinin bu kadar pasif olmaması lazım.

evet canım tam da öyle zannediyorlar 2,5 senedir hep olaylar olur ailem susar anlatırım ailem susar ha benimde hatalarım oluyor ama hatalarım olsada anne baba evladının arkasında durmaz mı kız kardeşim söylüyor ablamın arkasında durmuyonuz diyomuş onlarda suç bizim kızımızda ne diyelim elaleme diyolarmış . ben anlatıyorum söylüyorum ama bişi diyen yok eşim desen onlar kırılmasın die ağırdan alır hiç kestirip atmaz arada olan bana olur işte Allah bana yardım etsin valla

Evlilik iki insan arasında olsa da Evli kişilerin de aileleri birbirlerine saygı sevgi çercevesi içinde olmalı nispet yapar giib gitmem etmem felan . anladıgım kadarı ile eşiniz anne lafına bakıyor biraz. umarım hersey yoluna girmiştir.
güya kırmıyor . onlar büyükleri saygısızlık etmiyor . benim gibi saygısız olamaz mış . saygısızlık dediği de hakkını ara demem

evet canım tam da öyle zannediyorlar 2,5 senedir hep olaylar olur ailem susar anlatırım ailem susar ha benimde hatalarım oluyor ama hatalarım olsada anne baba evladının arkasında durmaz mı kız kardeşim söylüyor ablamın arkasında durmuyonuz diyomuş onlarda suç bizim kızımızda ne diyelim elaleme diyolarmış . ben anlatıyorum söylüyorum ama bişi diyen yok eşim desen onlar kırılmasın die ağırdan alır hiç kestirip atmaz arada olan bana olur işte Allah bana yardım etsin valla

bence de tam da böyle deyin anne babanıza. sahipsiz bırakıyosunuz elalem de ezdikçe eziyor deyin belki vicdan yaparlar. ayrıca kendiniz de üslubunca tepkinizi koyun ailesi o kelimeyi kullandığı zaman. ben olsam daha beterini de yapardım sizin boşanmanızdan millete ne. şer meraklıları.

bence de tam da böyle deyin anne babanıza. sahipsiz bırakıyosunuz elalem de ezdikçe eziyor deyin belki vicdan yaparlar. ayrıca kendiniz de üslubunca tepkinizi koyun ailesi o kelimeyi kullandığı zaman. ben olsam daha beterini de yapardım sizin boşanmanızdan millete ne. şer meraklıları.

yaa demez olur muyum diyorum ama olmuyor işte . tepkimi de koysam olmuyor koymasam da olmuyorr. tek başıma gibi bişeyim . eşime göre o doğru yapıyo ailesini kırmadan hallediyor ama olmuyor aynı şeyleri yapıyorlar her defasında her defasında eşimde aynı şeyi yapıyo ailenin zaten savunduu yok bir başıma gibi bişeyim . eşim kendince savunuyo ama bana göre o savunma değil

madem aile içi diyor kendisini sizin aileden görmüyor ben ailemin bu özel gününde yanında olmaya gidiyorum de git ısrar da etme sakın sen ona şimdi zorla bişey yaptırırsan ileri doğru oda sana bbişeyleri diretir sen git bi güzel eğlen vakti geldiğinde sınavların oldugu için sende abisiyle onun ailesiyle görüşmeye gitmiceksin nişana gittiğindede onlara gitmene gerek yok senin kardeşinin yanında olman gerek bişey dersede herkezz ailesine ne edeyim sen ailemin özel gününde yanımda oldunmu ben helede sıradan bi günde ne gideyim dersin

madem aile içi diyor kendisini sizin aileden görmüyor ben ailemin bu özel gününde yanında olmaya gidiyorum de git ısrar da etme sakın sen ona şimdi zorla bişey yaptırırsan ileri doğru oda sana bbişeyleri diretir sen git bi güzel eğlen vakti geldiğinde sınavların oldugu için sende abisiyle onun ailesiyle görüşmeye gitmiceksin nişana gittiğindede onlara gitmene gerek yok senin kardeşinin yanında olman gerek bişey dersede herkezz ailesine ne edeyim sen ailemin özel gününde yanımda oldunmu ben helede sıradan bi günde ne gideyim dersin

kendileri rest çekiyorlar da bizim kine izin vermiyorlar işte canım

Kocanı al karşına konus aynı durumda ben olsam abimle aynı tarihte tatil yapabilmek icin senin kardeşinin (gorumcemin) aile içindeki nişanına gelmek istemesem ne yaparsın de. Anlayışla karşılarım derse de inanma bence oyle bi erkek yoktur. Ha gelmek istemiyosa da cok Zorlama ama herkese ki bu kisi kocanda olsa hakettiği gibi davran. Eşinin ailesini sevmiyosan tek basına gitmek zorunda degilsin gitme görüşme kocanda anlasın görsün bakalım nasıl oluyomus.

Kocanı al karşına konus aynı durumda ben olsam abimle aynı tarihte tatil yapabilmek icin senin kardeşinin (gorumcemin) aile içindeki nişanına gelmek istemesem ne yaparsın de. Anlayışla karşılarım derse de inanma bence oyle bi erkek yoktur. Ha gelmek istemiyosa da cok Zorlama ama herkese ki bu kisi kocanda olsa hakettiği gibi davran. Eşinin ailesini sevmiyosan tek basına gitmek zorunda degilsin gitme görüşme kocanda anlasın görsün bakalım nasıl oluyomus.

söledim canım senin kardeşinin nişanı olsa napardın diyom aynısını yapardım diğer kardeşimin nişanına gitmedim zaten diyor. konuş konuş bi orta yol bulamıyoruz ki bulsak her konuşmada başlıyoruz kavgaya çünkü ne o istediğini duyuyor ne de ben onun içiin kavganın arkası kesilmiyor

Eşiniz neden nişanda size eşlik etmeyi bu kadar zul görüyor anlamadım ben. Onu bu denli zorlayan nedir, maddi nedenler mi ve tatile ne alakası var durumun? Ya tatil ya nişan demesi neden?

Eşiniz neden nişanda size eşlik etmeyi bu kadar zul görüyor anlamadım ben. Onu bu denli zorlayan nedir, maddi nedenler mi ve tatile ne alakası var durumun? Ya tatil ya nişan demesi neden?

tatille nişan aynı zamana geldi maddi durumları da söylüyor ama başka şeler var mesajları okumanız lazım çok yazdım aynı şeyleri çünkü

Back