okudukça şiştim. vallahi yatacak yerleri yok bence böyle davranan insanların. Allah büyük, bir yerden çıkar illaki. siz, tek gidecekseniz de eşinize sitem edin. böyle zamanlarda eşlerin beraber olmasından yanayım. bir de ailesi sizin yanınızda mı söylüyor boşan lafını, yani böyleyse siz gerekli tepkiyi vermiyor musunuz? bence sizi biraz sahipsiz sanmışlar. anne ya da babanız bu kelimeden duyduğunuz rahatsızlığı konuşsun bence karşı tarafla. gurur kırıcı çünkü, başkaları tarafından ağıza alınması bile hoş değil. kız ailelerinin bu kadar pasif olmaması lazım.
evet canım tam da öyle zannediyorlar 2,5 senedir hep olaylar olur ailem susar anlatırım ailem susar ha benimde hatalarım oluyor ama hatalarım olsada anne baba evladının arkasında durmaz mı kız kardeşim söylüyor ablamın arkasında durmuyonuz diyomuş onlarda suç bizim kızımızda ne diyelim elaleme diyolarmış . ben anlatıyorum söylüyorum ama bişi diyen yok eşim desen onlar kırılmasın die ağırdan alır hiç kestirip atmaz arada olan bana olur işte Allah bana yardım etsin valla