• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akıl verin ne yapayım ...

ahh canım adam zaten direkt kendi dior gelme o zaman ailemin yanına annenin yanına git ben giderim diyor bi daha da gelme diyor bunları diyecek kadar da cesur . sonra diyorum aramız düzelince sen böle dedin diye e çk kızdırdın beni diyor ya gidersem diyorum hiç bi yere gidemezsin diyor. hangi beşige koyayım ben bu adamı

belki iyi bi öğüt değil ama ben olsam yapardım bunu da belirteyim sen madem nişana gelmiyorsun bende tatile gelmiyorum nişandan sonra bende tatilimi yaparım sende tatilini yaparsın evde buluşuruz de kendime tatil yapmak için bi yer ayarladım de boşanmak istiyorsan da sen kendin bilirsin karar senin ben kararımı verdim de

Eşinin ailesine karşı tutumu nasıl hyr diyemeyen birisi mi? Ya aile içinde sert mizaçlımı yoksa çokmu yumuşak ki bunlar bu kadar yüz bulabiliyor boşa diyebilecek kadar :(

tüm kardeşlerimi böyle oynatıyor bunlar yoksa sadece seninkine mi sözü geçiyor

belki iyi bi öğüt değil ama ben olsam yapardım bunu da belirteyim sen madem nişana gelmiyorsun bende tatile gelmiyorum nişandan sonra bende tatilimi yaparım sende tatilini yaparsın evde buluşuruz de kendime tatil yapmak için bi yer ayarladım de boşanmak istiyorsan da sen kendin bilirsin karar senin ben kararımı verdim de

çocuk olmasa tamam da çocuk varr . hem onun boşanmak istediinden deil ailesi saolsun en ufak tartışmada sölüyo bunu . yoksa belki de çılgınlık yapar resti çekerdim ama işte

çocuk olmasa tamam da çocuk varr . hem onun boşanmak istediinden deil ailesi saolsun en ufak tartışmada sölüyo bunu . yoksa belki de çılgınlık yapar resti çekerdim ama işte

çocuk olduğunu bilmiyordum canım peki tek gidince çocuğunu da götürüyosun demi çocukla ilgili bi problem çıkarmıyo

Eşinin ailesine karşı tutumu nasıl hyr diyemeyen birisi mi? Ya aile içinde sert mizaçlımı yoksa çokmu yumuşak ki bunlar bu kadar yüz bulabiliyor boşa diyebilecek kadar :(

tüm kardeşlerimi böyle oynatıyor bunlar yoksa sadece seninkine mi sözü geçiyor

şöle anlatayım benim ki yumuşak yüzlü ne deseler he deyip geçiyor bu konularda bile bende bi iki defa tersle yapmasınlar diyorum yapmıyo yanlış anlıyo bunu . mesela diğer abisi eşi yalansölediği halde annesigile 2 sene gelmedi ve konuşmadı kardeşinin düğününe bile gelmedi kv ağlamaktan öldü. şimdi ona bişi diyemiyolar yine aynısı olur diye. ama bizimkine benim yaşımdaki kardeşi bile şunu diyebiliyo tattile gidecez ödül verdiler bana diyo sen yer ayırttın da ödül diye yalan söylüyon diyo 10 gün izne gel 9 unu bizde 1 ini orda yani benim annemlerde geçirmesini sölüyo sen düşün gerisini artık onu geçtim diğer konularda sert çıkmıyo gayet sakin davranıyo tavrını koymuyo. ben saygısızlık edemem o benim annem babam diyo. eşini , kendini savunmak saygısızlık mı allah aşkına yaaa

çocuk olduğunu bilmiyordum canım peki tek gidince çocuğunu da götürüyosun demi çocukla ilgili bi problem çıkarmıyo

yok canım götürüyorum tabi ama ben gitmem sen git deyince ben kızımı alır giderim sen gelme diyor . ben gönderir miyim kızımı hiç

OKUDUKÇA SİNİRLENDİM , abisi huylarını biliyor demekki ve olgunmuş ki anlayacakları şekilde konuşmuş saygısızlıkta etmemiş, o bile yetmiş onlara , eşininde bir an önce kendi ailesinin yani sen ve kzın kıymetini bilip bi yol çizmesi lazım, ama inan konuşmadan da olmuyor laftanda anlamıyormuş eşin allah yardımcın olsun,

önce hayatınızı ikinize göre şekillendirmesi gerekiyor onları da kırmadan her seferinde sepetleyip bildiğini yapmalı , yaşıda büyükmüş sana göre ama daha büyüyemedi heralde küçük diye mi şımartıyorlar nedir

OKUDUKÇA SİNİRLENDİM , abisi huylarını biliyor demekki ve olgunmuş ki anlayacakları şekilde konuşmuş saygısızlıkta etmemiş, o bile yetmiş onlara , eşininde bir an önce kendi ailesinin yani sen ve kzın kıymetini bilip bi yol çizmesi lazım, ama inan konuşmadan da olmuyor laftanda anlamıyormuş eşin allah yardımcın olsun,

önce hayatınızı ikinize göre şekillendirmesi gerekiyor onları da kırmadan her seferinde sepetleyip bildiğini yapmalı , yaşıda büyükmüş sana göre ama daha büyüyemedi heralde küçük diye mi şımartıyorlar nedir

yok canım diğer abisi ne huylarına gitmeli kız kardeşinin düğününe bile gitmedi adam gelmedi yaniii. bizim düğünde kavga etmişler salona gelmeden önce . doğru canım ailesinin huyunu bildiği için öyle yapıyor benim ki ama arada ben yıpranıyorum diğer abisi yaptı bişi olmadı bende diyorum sende yap bi. sende bi defa sert çık ve kapat ağızlarını . ama bunu yanlış anlıyor işte ben sana bakarsam ailemle kanlı bıçaklı olurum iyiki seni dinlemiyorum diyor bana . dediğin gibi bende yazdıkça sinirlendim herşeyi tekrar yaşadım zihnimde

Son düzenleme:
diğer gelinlere de güçleri yetiyormu bari, bir sen mi eziliyorsun , onlardan fikir alabileceğin yok mu hiç sır tutan ,çok üzüldüm tatlım böyle şeylerle gereksiz yere huzurunuz kaçıyor bi düşünseler

diğer gelinlere de güçleri yetiyormu bari, bir sen mi eziliyorsun , onlardan fikir alabileceğin yok mu hiç sır tutan ,çok üzüldüm tatlım böyle şeylerle gereksiz yere huzurunuz kaçıyor bi düşünseler

yok canım diğer gelinerini çok sever bi benle bi diğer abisinin hanımı ile sorunlular onların bizimle sorunu orada az kalıp ailelerimiz de az kalmamız işte . evlendiğimizden beri böyle . e bende sene de 1 defa görüyorum ailemi ne yapayım . eşim de öyle diyor aslında eşim anlayışlıdır bana nerde rahat ediyosan orda kal der ama onlar ne yapar ne eder eşime beni aratırlar o git der ben yok derim tartışırız. bende sinir denen pis huy olmasa eşim beni ezdirmezde onlara benim çıkışlarım olunca sinirlenince eşimde ona kızıyo yoksa neden böle yapsın ki . e bende onlara çıkış mıyo diye kızıyorum velhasıl böle sürüp gidiyor. ne dersin tek mi gideyim nişana ...?

başta illaki beraber gidin diyordum ama sonra konuları öğrendikçe farklılaştı, adamın bi sürü erkek kardeşi varmış gazlayan, ailesi öle, ve sana bileti alıyım git diyormuş sürekli, ailesi en ufak şeyde boş a diyormş vs.

bence bir daha hiç tenezzül etme söyleme bile eşine küt diye söyle ben yalnız gidicem diye kendisi de önce sevinir dediğimi yaptırdım diye, ama gayet kararlı bir şekilde şunu da belirt : böyle dedim diye her istediğinin dvmı gelmicek karşılığını fazlasıyla alçaksın de, ve abisi geldiğinde kendi de yalnız gitsin , tatili de iptal ettir ücretini alabilirsin henüz dönemine girmedi çünki kesinti olmaz,

ve tavrını bi müddet belirt , erkekler yaptığı şeyin yanlış olduğunu yani hatasını ancak 21 günde anlıyorlarmış, bırak kendi gitsin istediği kadar doldursunlar elbet bi gün onunda sana işi düşecek bunu da söyle mutlaka... çocuğunla git ve o süreçte arayıp şımartma bak bakalım telde felan arayıp tebrik etcekmi nişan için.

öyle yapacağım artık canım ne yapayım dediği gibi olsun bakalım elbet bir gün benimde dediğim olur

ama o kadar kızıyorum ki eşime benim dediklerimi bir defa olsun yapmadığı için . çok gücüme gidiyor yaa ben defa da eşimin dediğini yapayım deyip onlar yerine bi defa da beni memnun etmiyo ben ne sana ne de onlara söz geçiremiyorum diyo ama sadece bana yükleniyo. bende diyorum ki sevmiyor beni sevse böyle yapmaz ne bileyim akıl işte herşeyi düşünüyor insan

seviyodur sevmez mi , ama işte yüzleri tutmuyor hayr demeye , yada biz artık aile olduk kendi kararlarımızı kendimiz alabilecek yaştayız diye, aileleriniz aynı şehir de değil deilmi?

seviyodur sevmez mi , ama işte yüzleri tutmuyor hayr demeye , yada biz artık aile olduk kendi kararlarımızı kendimiz alabilecek yaştayız diye, aileleriniz aynı şehir de değil deilmi?

aynı şehirdeler benimkiler merkezde onlar ilçede.ilçeden merkeze ordan annemlere 2 saatten fazla sürüyo ama

şu aileler evli çiftlere bu kadar karışmasalar ne olur ama mümkün değil mutlaka bir arıza çıkarmaları gerek
tabiki en güzeli eşininde nişana katılması umarım ikna edebilirsin tatsızlık çıkmaz canım:31:

şu aileler evli çiftlere bu kadar karışmasalar ne olur ama mümkün değil mutlaka bir arıza çıkarmaları gerek
tabiki en güzeli eşininde nişana katılması umarım ikna edebilirsin tatsızlık çıkmaz canım:31:

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim ama zannetmiyorum koymuş kafasına benimki sen git deyip duruyor ya tatili iptal edelim ya da nişana gitme diyor işte ne bilim ben anlayamadım

bence sen tek başına git ancak şunu da söyle; sen benim ailemi benimsemedikten sonra nasıl senin ailenle anlaşmamı bekliyorsun? Allah insana eşinin yanında olmayan bir koca vermesin bence inşallah çok geç olmadan hatasını anlar.

okudukça şiştim. vallahi yatacak yerleri yok bence böyle davranan insanların. Allah büyük, bir yerden çıkar illaki. siz, tek gidecekseniz de eşinize sitem edin. böyle zamanlarda eşlerin beraber olmasından yanayım. bir de ailesi sizin yanınızda mı söylüyor boşan lafını, yani böyleyse siz gerekli tepkiyi vermiyor musunuz? bence sizi biraz sahipsiz sanmışlar. anne ya da babanız bu kelimeden duyduğunuz rahatsızlığı konuşsun bence karşı tarafla. gurur kırıcı çünkü, başkaları tarafından ağıza alınması bile hoş değil. kız ailelerinin bu kadar pasif olmaması lazım.

Son düzenleme:
Evlilik iki insan arasında olsa da Evli kişilerin de aileleri birbirlerine saygı sevgi çercevesi içinde olmalı nispet yapar giib gitmem etmem felan . anladıgım kadarı ile eşiniz anne lafına bakıyor biraz. umarım hersey yoluna girmiştir.

Back