ahh canım adam zaten direkt kendi dior gelme o zaman ailemin yanına annenin yanına git ben giderim diyor bi daha da gelme diyor bunları diyecek kadar da cesur . sonra diyorum aramız düzelince sen böle dedin diye e çk kızdırdın beni diyor ya gidersem diyorum hiç bi yere gidemezsin diyor. hangi beşige koyayım ben bu adamı
belki iyi bi öğüt değil ama ben olsam yapardım bunu da belirteyim sen madem nişana gelmiyorsun bende tatile gelmiyorum nişandan sonra bende tatilimi yaparım sende tatilini yaparsın evde buluşuruz de kendime tatil yapmak için bi yer ayarladım de boşanmak istiyorsan da sen kendin bilirsin karar senin ben kararımı verdim de
çocuk olmasa tamam da çocuk varr . hem onun boşanmak istediinden deil ailesi saolsun en ufak tartışmada sölüyo bunu . yoksa belki de çılgınlık yapar resti çekerdim ama işte
Eşinin ailesine karşı tutumu nasıl hyr diyemeyen birisi mi? Ya aile içinde sert mizaçlımı yoksa çokmu yumuşak ki bunlar bu kadar yüz bulabiliyor boşa diyebilecek kadar
tüm kardeşlerimi böyle oynatıyor bunlar yoksa sadece seninkine mi sözü geçiyor
çocuk olduğunu bilmiyordum canım peki tek gidince çocuğunu da götürüyosun demi çocukla ilgili bi problem çıkarmıyo
OKUDUKÇA SİNİRLENDİM , abisi huylarını biliyor demekki ve olgunmuş ki anlayacakları şekilde konuşmuş saygısızlıkta etmemiş, o bile yetmiş onlara , eşininde bir an önce kendi ailesinin yani sen ve kzın kıymetini bilip bi yol çizmesi lazım, ama inan konuşmadan da olmuyor laftanda anlamıyormuş eşin allah yardımcın olsun,
önce hayatınızı ikinize göre şekillendirmesi gerekiyor onları da kırmadan her seferinde sepetleyip bildiğini yapmalı , yaşıda büyükmüş sana göre ama daha büyüyemedi heralde küçük diye mi şımartıyorlar nedir
diğer gelinlere de güçleri yetiyormu bari, bir sen mi eziliyorsun , onlardan fikir alabileceğin yok mu hiç sır tutan ,çok üzüldüm tatlım böyle şeylerle gereksiz yere huzurunuz kaçıyor bi düşünseler
seviyodur sevmez mi , ama işte yüzleri tutmuyor hayr demeye , yada biz artık aile olduk kendi kararlarımızı kendimiz alabilecek yaştayız diye, aileleriniz aynı şehir de değil deilmi?
şu aileler evli çiftlere bu kadar karışmasalar ne olur ama mümkün değil mutlaka bir arıza çıkarmaları gerek
tabiki en güzeli eşininde nişana katılması umarım ikna edebilirsin tatsızlık çıkmaz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?