ahh onu yapamıyoru işte oturup güzelce konuşalım diyoruz ters şeyler söleyince dayanamıyor sinirleniyorum tartışıyoruz orta yolu bulamıyoruz şu sinirim olmasa eşimle çok ii anlaşırız ama sinir beni iflah etmiyoreşiniz çok ayıp etmiş. Aile arasında dahi olsa damat olarak nişanda bulunmalı. Biletleri almadan sakince oturup konuşun Orta noktayı bulun derim
hmm anladım cnm , nişan özel bir durum her yıl olmuyor sonuçta o senin iyi kötü gününde yanında olcak ki senden de beklemeye yüzü olsun , abisi de almanyadan gelmiyor ya her yıl bir şekilde görüşüyordur , abiye de kendini ispatlıcak illa ben erkeğim benim sözüm geçti gelcem dedim geldim gibi ( bizim kinin de 6 tane abisi var kv doğurmuş doğurmuş atmış :) kenara :))
etkilenir yan yana geldikçe örnek alır felan ne oluyorsa ,
benzer durumlar biz de de oluyor , sen gitmeyince göze batıyor ama o gelmezse hiç sözü bile olmuyor hemen üstünü kapatıyorlar aman oğlum ayıp sana da orda bulunmak düşer diyen yok
gülümsettin beni canım adam zaten herşeyi göze almış bana kendisi diyor gelme o zaman sende benim ailemin yanına ben giderim sen annenin yanına git diyor ama işte annesinin lafları hep bunlar o böle söledi onun aklına soktu[/QUOTE
siz artık evlisiniz bi çiftsiniz ve ailesiniz anlamıyorum ben şu meseleyi sen ailene tek git ben tek gideyim nasıl bi mantık bu anlamıyorum ( bazı özel durumlar dışında tabi hasta olunur işten hemen izin alınamaz ) eşin senle evlenirken bi ailen olduğunu biliyodu senle eşinle evlenirken onun bi ailesi olduğunu neymiş tek gidelim tatilde buluşalım beni yanlış anlamayın ama eşiniz sırf annesi dedi diye mi böyle davranıyo ne demek sen annenin yanına git seven erkek bana göre böyle demez eşini de ailesine ezdirmez
daha evliliğin çok başındasınız bana göre eşinle konuş biz artık bi aileyiz birlikte hareket etmemiz lazım de ayrıca beni sevmiyomusun ki ailene ezdiriyosun de bilmiyorum bunları açıkça konuştun mu eşinle yanlış bişey dediysem de kusura bakma ben sadece düşüncelerimi paylaştım ama madem kv denin öyle dediğini düşünüyosun ne eşini tek gönder ailesine ne de sen tek git ailene
gülümsettin beni canım adam zaten herşeyi göze almış bana kendisi diyor gelme o zaman sende benim ailemin yanına ben giderim sen annenin yanına git diyor ama işte annesinin lafları hep bunlar o böle söledi onun aklına soktu[/QUOTE
siz artık evlisiniz bi çiftsiniz ve ailesiniz anlamıyorum ben şu meseleyi sen ailene tek git ben tek gideyim nasıl bi mantık bu anlamıyorum ( bazı özel durumlar dışında tabi hasta olunur işten hemen izin alınamaz ) eşin senle evlenirken bi ailen olduğunu biliyodu senle eşinle evlenirken onun bi ailesi olduğunu neymiş tek gidelim tatilde buluşalım beni yanlış anlamayın ama eşiniz sırf annesi dedi diye mi böyle davranıyo ne demek sen annenin yanına git seven erkek bana göre böyle demez eşini de ailesine ezdirmez
daha evliliğin çok başındasınız bana göre eşinle konuş biz artık bi aileyiz birlikte hareket etmemiz lazım de ayrıca beni sevmiyomusun ki ailene ezdiriyosun de bilmiyorum bunları açıkça konuştun mu eşinle yanlış bişey dediysem de kusura bakma ben sadece düşüncelerimi paylaştım ama madem kv denin öyle dediğini düşünüyosun ne eşini tek gönder ailesine ne de sen tek git ailene
yok canım ne yanlışı tamda konuların üzerine basmışsın . tabiiki de annesinden babasından abilerinden etkilenerek söylüyor . onlar en ufak şeyde boşa o zaman . geldiinizde sen bura gel onu annesigile bırak annesini seviyosa evlenmeseydi ve bunun gibi daha bi sürü şey söylüyolar eşimde sert bi tepki vereceğine gayet sakin davranıyo ve onlar bunu yapmaya devam ediyo bu olaylar her sene oluyo geçen sene de oldu ve eşim yine diyo bu sene de gidelim diye . oturup konuşmazmıyım ama olmuyor işte hiç benim istediğim cevapları alamıyorum .tamam bu defa da senin dediğin gibi olsun bakalım bu defa ne olacak diyeceğine . ssen ailemle aramı açmaya çalışıyosun seni dinlesem düşman ollurom hepsiyle diyorum . oysa benim dediğim ailenle bu olaylar olunca aranıza mesafe koy bi deizne gitme bi sene anlarlar hatalarını diyorum ama o bunu yanlış anlıyo iiki dinlemiyorum seni diyo offfffffffffff daha neler var yaa
haa annesinin öle sölediğini düşünmüyorum yüzüme karşı eşime sölüyo lafları ama bana sölüyo işte anlamamak için aptal olmak lazım herşeyi benim yanımda sölüyo ama ne yapacam şaşırdım bi kafa git tek başına diyor diğeri ya ağustosta gidelim derse diyor
abisi memlekete gelecekmiş bayramda siz de o zaman gelin demiş öyle plan yapmışlar nişan işi çıkınca izni kalmayacak tatile de gidecez yaa dolayısıyla istediği olup abisi vaailesi ile bayramda olamayacak planları yataca yaniii. aileme de anlattım zaten annemde sen gel gelmesin kendi bilir dei bu gidişli öle olacak heralde zatenEmpati yaparak yazacağım herzamanki gibi
Şimdi ben evliyim ve kocamın ailesi beni sevmiyor istemiyor.Her gitmemizde burnumdan geliyor.
Oğlunu beni boşaması için ikna etmeye çabalıyorlar sürekli boşan diyorlar.
Kardeşimin nişanı var nişana gelmek istemiyor eşim.
Beni saymayan sürekli oğluna boşaması için baskı kuran bir aileye - eşimin ailesi dahi olsa- kati süretle adımımı
atmam.Ne demek boşa boşa.Evlendirmeseydi oğlunu eteğinin dibinde oturtsaydı.
Yuva yıkma meraklısı
Dediğim gibi hayatta gitmem onlara.
Kardeşimin nişanına geliyorsa gelir gelmiyorsa kendi bilir.
Rezil olacak olan o aileme karşı.
Neden gelmedi diye sorduklarında durumu anlatırdım açık ve net.
Artı benim kafa basmadı.Abisi gelecekse gelsin sizin planlarla ne alakası var anlamadım.
Tatile beraber mi gideceksiniz plan dahilinde?
yok canım ne yanlışı tamda konuların üzerine basmışsın . tabiiki de annesinden babasından abilerinden etkilenerek söylüyor . onlar en ufak şeyde boşa o zaman . geldiinizde sen bura gel onu annesigile bırak annesini seviyosa evlenmeseydi ve bunun gibi daha bi sürü şey söylüyolar eşimde sert bi tepki vereceğine gayet sakin davranıyo ve onlar bunu yapmaya devam ediyo bu olaylar her sene oluyo geçen sene de oldu ve eşim yine diyo bu sene de gidelim diye . oturup konuşmazmıyım ama olmuyor işte hiç benim istediğim cevapları alamıyorum .tamam bu defa da senin dediğin gibi olsun bakalım bu defa ne olacak diyeceğine . ssen ailemle aramı açmaya çalışıyosun seni dinlesem düşman ollurom hepsiyle diyorum . oysa benim dediğim ailenle bu olaylar olunca aranıza mesafe koy bi deizne gitme bi sene anlarlar hatalarını diyorum ama o bunu yanlış anlıyo iiki dinlemiyorum seni diyo offfffffffffff daha neler var yaa
haa annesinin öle sölediğini düşünmüyorum yüzüme karşı eşime sölüyo lafları ama bana sölüyo işte anlamamak için aptal olmak lazım herşeyi benim yanımda sölüyo ama ne yapacam şaşırdım bi kafa git tek başına diyor diğeri ya ağustosta gidelim derse diyor
peki normal zamanlar da aranız nasıl ailesi söz konusu olunca mı böyle oluyo
bende bunun için istemiyorum işte ona göre düğün değil aile arasında olacağı için kendisine ihtiyaç yok düğünleri olsa koşa koşa gidermiş ama nişanmış böyle düşünüyor
bende bunun için istemiyorum işte ona göre düğün değil aile arasında olacağı için kendisine ihtiyaç yok düğünleri olsa koşa koşa gidermiş ama nişanmış böyle düşünüyor
peki normal zamanlar da aranız nasıl ailesi söz konusu olunca mı böyle oluyo
normal zamanlarda aramız çok iyi görücü usulü evlendik ama çok sevdik birbirimizi görücü usul ama ikimizde istedik . onlar söz konusu olunca herşey bitiyo ama onun dışında çok iyiyiz
Pardon?? Nişan aile arasında olacağı icin eşin gitmek istemiyor öylemi?? Kendisi neymiş peki, aileden değilmiymiş?? Aileni ailesi olarak görmüyor anlaşılan.. Tzzz bende bir daha onun ailesine gitmem, sonucta senin ailen değil.. Bu erkekler niye bu kadar benciiiiiiiiiiiiiiiiillll!!!!!!!!!!!
normal zamanlarda aramız çok iyi görücü usulü evlendik ama çok sevdik birbirimizi görücü usul ama ikimizde istedik . onlar söz konusu olunca herşey bitiyo ama onun dışında çok iyiyiz
Bizdede aynen böyle.
Gecen senede benim basima geldi böyle bir sey.Nisan oldugu icin gitmek istemedi.Dügün olsa gidermis. sonucta bende gidemedim benide göndermedi.seni anliyorum o kadar üzücü bir durum ki:
Bizdede aynen böyle.
keşke hiç böyle olmasa sırf onlar yüzünden kendi memleketime gitme k istemiyrum var mı böyle bişey yaaa
Oo ailesi bide boşan felan diomş
bence ozaman sen git ve şunu mutlaka söyle : Ben gitcem sen umrumda değilsin ister gel ister gelme ama bir daha adımımı atmam size, agustosta da boşa bekleme de, madem ayrı gayrı var tüm izinlerimde sen memleketine git bende nereye istersem oraya de,
varsın tüm sülale toplansın bayramda bir tek sen olmayınca kabak gibi belli olcak eksikliğin açıklasınlar açıklayabildikleri kadar akrabalara, 1 yapar 2 yapar sonunda mecbur ufaktan ufaktan gelmeye başlar ki istemeye yüzü olsun senden...
Sen bilirsinde benm sinirim geçmezdi tatil de de , tatili iptal ettir ona da zehir olsun izinden bişy anlamasın ailesine gidince de sen gitme gez keyfine bak yada ailene git, biraz kötülükten alıyorlar bazen eşler sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?