akıl verin ne yapayım ...

eşiniz çok ayıp etmiş. Aile arasında dahi olsa damat olarak nişanda bulunmalı. Biletleri almadan sakince oturup konuşun Orta noktayı bulun derim
ahh onu yapamıyoru işte oturup güzelce konuşalım diyoruz ters şeyler söleyince dayanamıyor sinirleniyorum tartışıyoruz orta yolu bulamıyoruz şu sinirim olmasa eşimle çok ii anlaşırız ama sinir beni iflah etmiyor

hmm anladım cnm , nişan özel bir durum her yıl olmuyor sonuçta o senin iyi kötü gününde yanında olcak ki senden de beklemeye yüzü olsun , abisi de almanyadan gelmiyor ya her yıl bir şekilde görüşüyordur , abiye de kendini ispatlıcak illa ben erkeğim benim sözüm geçti gelcem dedim geldim gibi ( bizim kinin de 6 tane abisi var kv doğurmuş doğurmuş atmış :) kenara :))
etkilenir yan yana geldikçe örnek alır felan ne oluyorsa ,

benzer durumlar biz de de oluyor , sen gitmeyince göze batıyor ama o gelmezse hiç sözü bile olmuyor hemen üstünü kapatıyorlar aman oğlum ayıp sana da orda bulunmak düşer diyen yok

aynen bizim ki de 7 kardeş ikisi kız . aynı dediğin gibi ispatlama çabası . onlar kendileri yapmadığı bişiyi benimki yaparsa kılıbık fala diyip huylandırıyolar bu da onların yanında mesafeli davranıyo e bu defa ben rahasız oluyorum öyle olunca derken böle sürüp gidiyo işte

Son düzenleme:
Empati yaparak yazacağım herzamanki gibi
Şimdi ben evliyim ve kocamın ailesi beni sevmiyor istemiyor.Her gitmemizde burnumdan geliyor.
Oğlunu beni boşaması için ikna etmeye çabalıyorlar sürekli boşan diyorlar.
Kardeşimin nişanı var nişana gelmek istemiyor eşim.

Beni saymayan sürekli oğluna boşaması için baskı kuran bir aileye - eşimin ailesi dahi olsa- kati süretle adımımı
atmam.Ne demek boşa boşa.Evlendirmeseydi oğlunu eteğinin dibinde oturtsaydı.
Yuva yıkma meraklısı
Dediğim gibi hayatta gitmem onlara.

Kardeşimin nişanına geliyorsa gelir gelmiyorsa kendi bilir.
Rezil olacak olan o aileme karşı.
Neden gelmedi diye sorduklarında durumu anlatırdım açık ve net.

Artı benim kafa basmadı.Abisi gelecekse gelsin sizin planlarla ne alakası var anlamadım.
Tatile beraber mi gideceksiniz plan dahilinde?

abisi memlekete gelecekmiş bayramda siz de o zaman gelin demiş öyle plan yapmışlar nişan işi çıkınca izni kalmayacak tatile de gidecez yaa dolayısıyla istediği olup abisi vaailesi ile bayramda olamayacak planları yataca yaniii. aileme de anlattım zaten annemde sen gel gelmesin kendi bilir dei bu gidişli öle olacak heralde zaten

bende bunun için istemiyorum işte ona göre düğün değil aile arasında olacağı için kendisine ihtiyaç yok düğünleri olsa koşa koşa gidermiş ama nişanmış böyle düşünüyor

Pardon?? Nişan aile arasında olacağı icin eşin gitmek istemiyor öylemi?? Kendisi neymiş peki, aileden değilmiymiş?? Aileni ailesi olarak görmüyor anlaşılan.. Tzzz bende bir daha onun ailesine gitmem, sonucta senin ailen değil.. Bu erkekler niye bu kadar benciiiiiiiiiiiiiiiiillll!!!!!!!!!!!

bende bunun için istemiyorum işte ona göre düğün değil aile arasında olacağı için kendisine ihtiyaç yok düğünleri olsa koşa koşa gidermiş ama nişanmış böyle düşünüyor

Pardon?? Nişan aile arasında olacağı icin eşin gitmek istemiyor öylemi?? Kendisi neymiş peki, aileden değilmiymiş?? Aileni ailesi olarak görmüyor anlaşılan.. Tzzz bende bir daha onun ailesine gitmem, sonucta senin ailen değil.. Bu erkekler niye bu kadar benciiiiiiiiiiiiiiiiillll????!!!!!!

kısmende öle denebilir başka konularda var diğer mesajlarımda yazdım okursanız anlarsınızı

Gecen senede benim basima geldi böyle bir sey.Nisan oldugu icin gitmek istemedi.Dügün olsa gidermis. sonucta bende gidemedim benide göndermedi.seni anliyorum o kadar üzücü bir durum ki:

Gecen senede benim basima geldi böyle bir sey.Nisan oldugu icin gitmek istemedi.Dügün olsa gidermis. sonucta bende gidemedim benide göndermedi.seni anliyorum o kadar üzücü bir durum ki:

benim ki git diyor biletini alayım akşama kararını ver ne zaman istiyosan alayım oradan da sen antalyaya geçersin (tatil yapacaz orda) bende ora gelirim diyo

Oo ailesi bide boşan felan diomş

bence ozaman sen git ve şunu mutlaka söyle : Ben gitcem sen umrumda değilsin ister gel ister gelme ama bir daha adımımı atmam size, agustosta da boşa bekleme de, madem ayrı gayrı var tüm izinlerimde sen memleketine git bende nereye istersem oraya de,
varsın tüm sülale toplansın bayramda bir tek sen olmayınca kabak gibi belli olcak eksikliğin açıklasınlar açıklayabildikleri kadar akrabalara, 1 yapar 2 yapar sonunda mecbur ufaktan ufaktan gelmeye başlar ki istemeye yüzü olsun senden...

Sen bilirsinde benm sinirim geçmezdi tatil de de , tatili iptal ettir ona da zehir olsun izinden bişy anlamasın ailesine gidince de sen gitme gez keyfine bak yada ailene git, biraz kötülükten alıyorlar bazen eşler sanki

ahh canım adam zaten direkt kendi dior gelme o zaman ailemin yanına annenin yanına git ben giderim diyor bi daha da gelme diyor bunları diyecek kadar da cesur . sonra diyorum aramız düzelince sen böle dedin diye e çk kızdırdın beni diyor ya gidersem diyorum hiç bi yere gidemezsin diyor. hangi beşige koyayım ben bu adamı

Sen bilirsinde benm sinirim geçmezdi tatil de de , tatili iptal ettir ona da zehir olsun izinden bişy anlamasın ailesine gidince de sen gitme gez keyfine bak yada ailene git, biraz kötülükten alıyorlar bazen eşler sanki

bu defa öyle yapacağım zaten gidersek gitmeyeceğim çünkü o kadar sudan sebeplerden kavga yaratıyorlar ki zoruma gidiyor hepsinin en küçügü benim kv nin en büyük çocuğuu neredeyse annem yaşında eşim desen 31 yaşında ben daha 23 . olumlu akıl vereceklerine hep olumsuz veriyolar ben istiyorum ki bi sıkıntı olduğunda ikimizi alsınlar karşıların a adam akıllı konuşsunlar benim bildiğim büyüklük öyle yapılır benim aile de öle yapyo mesela . ama onlar çekiyolar eşimi bi kenara verip veriştiriyolar yok boşa yok bilmem ne bende kötü yola mı gittim de boşuyolar hemenn diyorum e boşadım mı ben seni diyo boşamadın ama söyleye söyleye yakında boşatırlar merak etme diyorum ve bizim 1,5 yaşında kızımız var düşün artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…