akıl verin ne yapayım ...

Serpito

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
342
0
26
Gaziantep
kızlar ben 2,5 yıllık evliyim kısa geçeceğim hemen herkesin olduğu için bizim de kv tarafı ile sorunlarımız var biz memuruz ve memleket dışındayız memlekete her gittiğimizde çok kötü şeyler yaşıyoruz eşimin ailesi yüzünden ve ben artık gitmek istemiyorum . eşimde tam tersine hala gitmek istiyor. her tartışmada beni boşamasını sölediklerine ragmen . ben bu sene gitmek istemiyordum ama bu defa da kız kardeşim nişanlanacak haliyle gitmek istiyorum 1 tane kız kardeşim var çünki . bu defa eşim sen gitmem diyodun şimdi de ben gitmiyorum dedi . sonra baklayı çıkardı ağzından abisi bayramda gidecekmiş sende o zaman gel demiş ondan istemiyormuş . e haziranda benim sınavım var 1-2 sinde aöf. 15 inde tatil rezervasyonu var ben gelmeyeyim sen git nişana orradan da tatil yerine gel diyor . bende tek gitmek istemiyorum ailesi de aynı memlekette onlarla tek görüşmek istemiyorum . yanii ne yapacağım bilmiyorum bugün biletleri alacak akıl verin ne yapayım

Son düzenleme:
Benim ailemle hiçbir problemi yokken benim kız kardeşimin nişanına gelmeyen eşimle nasıl bir tatil geçiririm acaba. . !! diye düşünmek lazım

Benim ailemle hiçbir problemi yokken benim kız kardeşimin nişanına gelmeyen eşimle nasıl bir tatil geçiririm acaba. . !! diye düşünmek lazım

bende bunun için istemiyorum işte ona göre düğün değil aile arasında olacağı için kendisine ihtiyaç yok düğünleri olsa koşa koşa gidermiş ama nişanmış böyle düşünüyor

bende bunun için istemiyorum işte ona göre düğün değil aile arasında olacağı için kendisine ihtiyaç yok düğünleri olsa koşa koşa gidermiş ama nişanmış böyle düşünüyor

:)ooo aile arasıysa kesinlikle gelmesi gerekiyor... Oda o aileye dahil

kocaniz ailenizin disinda biri olarak goruyor herhalde kendisini.
yerinizde olsam;kiz kardesimin nisanina gelmeyen adamla tatile cikmam.(burnumdan gelecegine eminim)hepsinden onemlisi her gidisinizde "bosanin" diyen insanlara esim olmadan zaten gitmem.isim olmaz...simdiye kadar gittiklerinize saysinlar...

bence eşin haklı. senin kardeşinin nişanı için giderse abisi gönül koyar. o halde sen de ona gideceksin. ama sınavın var.. ama abisinin bu konuyu anlayacağını sanmıyorum ya da inandırıcı gelmeyebilir..

tek gidersin nişana nolacak ki?

Canım ideali birlikte gitmeniz ama nişan,düğün kadar önemli değil sanki.
Ben olsam,tamam ama düğüne mutlaka geleceksin diye söz alırdım.
Eşin de memurmuş,ailedekiler istediği zaman izin alamayacağını biliyorlardır.

Sen git güzel güzel kardeşinle zaman geçir.
Kayınvalidene 1-2 saat misafirlik yaparsın,fazla oturmadan kalkarsın,daha iyi olur.

Hem sen anlayış gösterirsen,eşin de zamanı gelince,seni gitmek için zorlamaması gerektiğini anlar.
Birbirinize biraz esneklik gösterin,mecburiyet yaratmayın,herkes gerektiği zaman ailesine tek gidebilsin derim ben.

işte bunu doğru söyledin . bende bunu istemiyorum canım onlar diyor ki hep bizim dediğimiz olsun oğlumuz bizim yanımıza gelsin oraya gitmesin . zaten ora gidince çıkan kavgalar bu yüzden benim annemlerde çok kaldık die oluyor ve annesi babası abisi bilmem kimi herşeye karışıyor bende tek kalmak istemiyorum anlatabiliyor muyum eşimde olsun istiyorum ama sonunda tek gideceğim heralde

şu abiler kendi işine baksaya biraz da , dikkat ediyorum bu formdada çevredede erkek aileleri herşeye maydonoz ama kız aileleri aman huzurları kaçmasın diye özenli , saygılı , haddini biliyorda bunlar neden bu kadar arsızlar anlamıyorum.

nişan kendi aranızda düğün olsa gelirdim ne demek afedersin tıpış tıpış gelmek zorunda ne alakası var düğünmüş nişanmış, kendi ailesinden olsa sürükleyerek götürür burnundan getirir illa gelcen ayıp der, eş dost laf eder der, dünürlere açıkmı verelim der vs vs.

bence HAYATIN MÜŞTEREK OLMASINA ALIŞTIR ARKADAŞIM , ÖYLE YOK KEYFİM YETTİ GELDİM YETMEDİ GELMEDİM, HEP BANA HEP BANA OLSUN DİOLAR DELİ OLUYORUM, ÖYLE BİR LÜXÜ YOK BENCE SAYGISIZLIĞA ALIŞMASIN , SEN GELMEZSEN NE BEN SİZE BİR DAHA AYAK BASARIM NE DE BİZE SOKTURRUM HERŞEY KARŞILIKLI DE BAK NASI GELİR :)

canım sende çok haklısın ve mantıklı şeyler sölemişsin ama o bana kalk gidelim derse ağustoata ne yapacağım gitmek istemeyeceğim ve kavga edeceğiz her zaman olduğu gibi o izni bitecek ve gidemeyecek die ve diğer tarafla arası açılacak die korkuyor . yoksa beni 1 yılda 2 defa tek gönderdi aileme orada bi sıkıntı yok ama diğer tarafta çok sıkıntı oluyo

anladığım kadarıyla senin ailen de aynı şehirde. şahsen ben eşim yoksa yanımda neden kayınvalidemde kalayım ki, kendi annemde kalırım. eğer aynı şehirdeyse aileler eşinin olmamasını bahane edersin görmemiş de olursun. paldır küldür döndüm zaten zor izin almıştım. aaaa keşke daha uzun olsaydı diye laf kalabalığı yaparsın.

gülümsettin beni canım adam zaten herşeyi göze almış bana kendisi diyor gelme o zaman sende benim ailemin yanına ben giderim sen annenin yanına git diyor ama işte annesinin lafları hep bunlar o böle söledi onun aklına soktu

Son düzenleme:

evet öyle . bunlara onu anlatamıyosun ki bizim gelşnimiz bizim yanımızda kalır diyolar ama kalmam için de hiç bi artı yok hamileyken kaldım orada eşim yoktu biri de canın bişi isiyo mu bişiye ihtiyacın var mı demedi kalmayınca da bizim gelinimiz dedilerr amaan anlatacak çok şey var hangisini anlatayım

eğer tek gidersen de kv nlere uğramazsın nişan dı bilemme neydi derken koştrmacadan vakit olmadı dersin. zaten nişana gelmiicekler mi?. orda görürsün onları.
gitmemezlk edemem dersen de annenle ya da kız kardeşinle falan koştrmaca arasında uğrarsın. nişandan önce falan çarşıdaydık başka fırsatım olmazdı nişanda görüştüğümz dışında dersin. nişana da emri vaki yapmış olursun gelmelerine. yarım saat durursun bi, bardak su içip tekrar koştrmaya devam etcez der çıkarsın.

eşiniz çok ayıp etmiş. Aile arasında dahi olsa damat olarak nişanda bulunmalı. Biletleri almadan sakince oturup konuşun Orta noktayı bulun derim

ne münasebet canım ya.. giderken eşine söyle bunu. sen de yoksun biz annemlerle kadın kadına oturcaz dertleşicez dersin. gerekli cevabı eşin versin onlara. sen neden yüz göz oluyorsun ki?

Aynı tarihte abisi de mi geliyormuş? Sizde nişan onda abi durumumu var?
onun abis,i de memur o da başka şehirde önceden konuşmuşlar ki abisi ramazan bayramında gelecekmiş sende o zaman gel demiş eşimde tamam demiş e bizim de nişan işi çıktı nişana ve tatile gidersek bizim yıllık izin bitecek ve bayramda gidemeyecek ben şimdi gidersem iznim hiç olacak ben ora mı gidim siz de mi kalayım diyor anlatabildim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…