Merhaba kızlar yani yüzde 70 iniz benden büyüktür zaten akıl almak için yazıyorum kulak asıp yardım ederseniz çok sevinirim ben 12 sınıfa gidiyorum 18 yaşındayım. 4 senelik bi ilişkim vardı lise 1den beri ikimizde birbirimizin ilkiydik aynı okuldayız ama o ama zaman geçtikçe değişti ilk günki o çocuk değildi kabalaştı bana dayatmalarda bulundu küfürler felan sabrettim ygs -lys hazırlık okıduğumdan düzey belirleme sınavına girdik ben en üst sımıfa çıktım o em alt sınıfa düştü bi tepki aldı felan ama beni baya hor görüyodu kendimi o kadar değersiz hissediyordum ki 4 senedir insanlara yabancılaştım bu hazmedemedi bu durumu ve kavga ettik ayrıldık gibi bişey oldu neyse işte yeni sınıfa girdim ben orda bir tane çocuk dikkatimi çekti bana bakıp duruyor gözlerini kaçırıyor tebessüm ediyor ya etkilendim uzun zamandır böyle bişey yaşamamıştım ne zaman baksam bana bakıyor ve çok mütevazi anlatamam dikkatimi çekti düşünmeye başladım ilk defa kalbim çarpmaya başladı test felan verirken ellerim titredi ilk defa ben anlayamadım ama 4 senelik bi ilişkim de var aynı okulda onu bırakamam bırakırsam ihanet olur gibi hissediyorum kendimi kötü hissediyorum. Ama elimde değil o çocuk çıkmıyor aklımdan 2 3 kere muhabbet ettik ders çalışırken kendide gözlerini kaçırıyor heyecanlanlanıyor gibi ama imkansız o çocukla çünkü o 4 yıllık sevgilim le ortak arkadaşı çok bi okul içimde herkes arkadaş biz konuşmaya başlasak bile 4 yıllık Sevgilimi duyunca kaçabilir benden ama bilmiyorum benim aklım fikrim bu oldu ne yapmalıyım lütfen yardım edin hangi yolu seçim bi yanda 4 yıllık sevgilim e karşı vicdan azabım var diğer yandan o çocuğun yaşattığı duygular akıl verin lütfen el atın