Akıl verin canım arkadaşlarım

siz anlamadınızki demek istedigimi :1no2: evet camından bana ne ama temiz insan camı o kadar kirliyken rahat edemez.camı silmeyince cercevelerde kir içinde kalıyor.mesela giden kiracı eve tasındıgında cerceveleri boyatmıstık.6 senede 2-3 kez anca cam sildi ve cerceveler kir içinde artık içine işlemiş silinsede cıkmıyor.bugun cercevelerde boyanacak..kirliliginden bana ne denmiyor malesef.kirli olması evede zarar veriyor.wc temizlemiyor umumi wc gibi oluyor.kiracı gitti o pis wc temizlemek bana kaldı.cünkü evi o halde kimse tutmazdı.

canım dedim ya ilk önce bende bebek yuzunden mi diye düsündüm.ama kız kendi dedi bi uyuyor 4-5 saat uyanmıyor bebegim diye.o degil yani temiz olmamasının sebebi..
bu arada Allah kolaylık versin kolik cidden cok zor bisey.durmadan aglıyor bebecikler.gaz sancısıda cabası senağlama

canım onlar birinci katta oturuyorlar.bizim daire 4üncü katta.birinci kat hem daha soguk hem daha kücük.o yuzden 4üncü kata gelmek istiyorlar

anladımmmm yani sonuçta depozito alınmasının nededi bu
kiracı eve zarar verdiğinde depozitodan karşılanır.. depozitonuzu alın çıktıklarında bi sorun varsa yaptırın bu kadar basit..

Bu arada eviniz nerde ben tutarım belkiii :) anadolu yakasımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…