- Konu Sahibi bir_bulut_olsam
-
Gördükten sonra vermemek ayıp oLur.. Hic aramayın, haßer vermeyin...Ama gelip gördükten sonra aLmak isterse sen istemedigin haLde o zaman daha da ayıp oLur..
Vermek istemiyorsanız tabiki vermeyin de, bu değil ama başka bir kiracıya ev verirken temizlik testinden geçirecek değilsiniz değil mi?
Bu kişiyi tanıdığınız için bu huyunu bilmişsiniz, ama tanımadığınız biri daha beter olabilir. Sonra camın kirli olması yada televizyonunda toz olması bir evsahibi olarak sizi ilgilendirmez ki, ama evimi kırıp döker zarar verir diyorsanız bunun içinde bir depozito veya peşinat alırsınız olur biter.
Ben en çok vermeme nedeninize takıldım ve bana biraz tuhaf geldi.
Tabiki ev sizin eviniz istediğinize verirsiniz orasına karışmam bu sadece benim görüşüm.
daha önce oturan kiracıda pisti.aman bana ne evde ben mi yasıyorum diyordum.ama ne kadar yanlıs düsündügümü kiracı cıkınca anladım..ev berbattı..eline bi bez alıp mutfak dolaplarını bi kez silmemiş.her taraf yag içinde.o dolap eve ait.kiracı gitti ama yaglı dolap kaldı..sonra balkona sürekli cöp koymus.çöp suları akmıs.betona işlemiş iyice cöp suları.bugun saatlerce camasır suyuyla sürttüm oraları.tuvalet umumi tuvalet gibi...anlatabildim umarım demek istedigimi.bi insan temizse 2 parmak toz ile,camlarının kiri ile oturamaz..evet belki baska biri gelse bundan kirli olacak ama göz göre görede temiz evi kirli bi insana teslim etmek cok yanlıskaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?