• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi akıl verin bana...

• Konu Sahibi Konu Sahibi didemce
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

didemce

Ziyaretçi
merhaba kızlar..bu hafta içi aşkımın ailesi gelicek ve ben çok heycanlıyım...
neler ikram edicem..
nasıl karşılıycam...
ne konuşucam...
hiç bişey bilmiyorum ..
annesi ablalr gelicek ilk tanışmaya ogun neler konuşulur neler yapılır bana akıl verin heycandan uyuyamıyorum...offffff ya nelere dikkat etmeliyim lütfen bana fikir verin sizlerin fikrine ihtiyacım var...
şimdiden heşey için tşkler...:Saruboceq:a.s.:nazar::asigim:

merhaba kızlar..bu hafta içi aşkımın ailesi gelicek ve ben çok heycanlıyım...
neler ikram edicem..
nasıl karşılıycam...
ne konuşucam...
hiç bişey bilmiyorum ..
annesi ablalr gelicek ilk tanışmaya ogun neler konuşulur neler yapılır bana akıl verin heycandan uyuyamıyorum...offffff ya nelere dikkat etmeliyim lütfen bana fikir verin sizlerin fikrine ihtiyacım var...
şimdiden heşey için tşkler...:Saruboceq:a.s.:nazar::asigim:

canım hayırlı olsun.bende yeni atlattım bu safhayı insan çok heycan yapıyor.her zaman yapabildiğin şeyleri ya ogün yapamazsam telaşına düşüyorsun.ama yinede sakin davran heycanını belli etme.
o gün genelde havadan sudan konuşulur yani bizde öyle olmuştu.çok fazla konuşmanı gerektircek durum olmaz zaten servisti fln derken geçiyor zaman.
bol şans canım.

tşkler canım..hayırlı olsun seninkide...

merhaba esımın ailesiyle benım memleketım arasında 13.30 saat oldugu için. ilk geldıklerınden biraz yol muhabbetınden sonra hazırladıgımız yoresel yemek-tatlı vs.. verdık.. aradan zaman gectı ben kahve yapıp ıkram etmıstım .. sonra sankı bi daha önceden tanısmslık olmus gibi aldık onları sehrımızı gezdırmeye çıkmıstık :))) böyle bi tuhaf olmustu benımnkısı :))

aksam oluncada otogara bıraktık gerı gittiler .. boyleydi işte :))

k.babam tam isteme sözune gırecek babam patt lafını kestı böyle ustuste neysekı k.babam azımınden hiç vazgecmedi :))
benım tanısma -isteme aynı zamanda olmustuda ;-)

Allah tamamına erdırsın canım a.s.

Back