• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıl lütfen

Bazen burada takılırken benim canım mı çok kıymetli acaba diye düşünüyorum, hiç de prenses gibi yetiştirilmedim, küçük yaşlardan beri çalışıyorum ve kendimden sorumluyum ama hastaylen aman kocişin keyfi bozulmasın diye misafirliğe falan gitmem, gerekirse savaş çıksın evde, en azından kendi mevzimde savaşırım hasta da olsam :KK43:
Benim de kocam degil savas cikartan kaynanam. O da acik degil gizli savas.
Ilk yillarda sorun cikiyordu evde bu sebepten ama neyse ki esim artik olayi anladigindan onunla aramizda bir sorun çıkmıyor.
Etkisini yitirdi kayinvalide cok şükür :))
Ama ben hastaysam esim yine en kotu cocugu alip gider .

Yeni evliyken oturttun oturttun bu gidip gelme törenlerini yoksa en az 10 sene parmak siklattiklarinda yollara düşersin.10 sene diyorum çünkü o zaman hem evlilikten bikiliyor hem de kayınvalidesinin kendi kayinvalidesine gitmemek icin evde ne kavgalar çıkardığını öğrenmiş oluyorsun :KK76:Sonra da eşine başlarım senin anana da,anaciligina da ....cümlesini kurup haklarından geliyorsun

O konu bizde de oyledir.
Gitmezsek olmaz.
Cok cok elzem bir sey olmali mesela cocuklar cayir cayir yaniyor olmali falan.
Yoksa ben hastaymisim falan filan bunlar onemli degil. Kv bekler, gitmezsek savas takimlarini hazirlar, bir sonraki gidisimizde turlu cesit hallerde laflarıni sokar sokar cikarir :))
Evliligimizin ilk yılı böyleydi,sonra başka şehre eşimin tayini çıktı.Gene tüm tatiller bayramlar,biz gidemezsek mutlaka gelirlerdi 10 günden de az kalmazlardi.Cocugum doğduğunda kayinvalideyle güç savaşı yaşadık,bebeğimin yanıma yatırılmasında bile müdahale etti ve ben kendisinden müthiş soğudum.Ne dese bana batiyor ,zaten soyledigini sonradan inkar da ettigi için ispatı da yok. Yanlarına gittiğimizde ben sokaklarda gezip alışveriş yapıyorum akşam yemeği saatinde dönüyorum.Yoksa yiyisip duruyoruz.

Evliligimizin ilk yılı böyleydi,sonra başka şehre eşimin tayini çıktı.Gene tüm tatiller bayramlar,biz gidemezsek mutlaka gelirlerdi 10 günden de az kalmazlardi.Cocugum doğduğunda kayinvalideyle güç savaşı yaşadık,bebeğimin yanıma yatırılmasında bile müdahale etti ve ben kendisinden müthiş soğudum.Ne dese bana batiyor ,zaten soyledigini sonradan inkar da ettigi için ispatı da yok. Yanlarına gittiğimizde ben sokaklarda gezip alışveriş yapıyorum akşam yemeği saatinde dönüyorum.Yoksa yiyisip duruyoruz.
Ilk yillar zor oluyor gercekten.
O zamanlar cok kafaya takiyordum ama onemli olan esinin anlamasiymis.
Simdi ikimiz birlikte direniyoruz laf sokmalara :)))

Çok enteresan, gitmeseniz bu hafta olmuyor muymuş? Böyle şey mi olur. Hastasınız ve bir de size tripleniyor, sizin yerinizde olsam dün akşam sessiz kalmazdım, güzelce bir haşlardım.
Çok sinir oluyorum hastaylen vizdansızlık yapanlara.

her zaman aynı , hastaneye kaldırıldığımı bilirim. akşamına, sürüklene sürüklene akrabağlarına götürüldüğümü bilirim.

Bunu yapan eşiniz degildir.Erkeklerin zihni böyle çalışmaz ama annelerinin ki çalışır.Esini suçlamadan kavga etmeden yorgun oldugunu ,hasta olduğunu söylersin.

yani biraz etkisi var , evde bekar kız kardeşi var lise çağında uzatmalı gidince trip yapıyor

Neden beceremeyesin, senin ondan ne eksiğin var =)
Becer ki anlasın yaptığı haksızlığı, terbiyesizliği

yaptım çok şükür ve peşimde pervane oldu

O rahatsizligi bahane esip gitmek istemedigini dusunmus olabilir.
Bir de şu var, erkeklerin en sevmedigi seylerden biri de evde hasta kadin.
Sen hastalan o senden beter hastalanir. Sen yorgunsan onlar hep daha yorgundur vs vs.
Naz yaptigini düşünüp ciddiye bile almamis olma ihtimali yuksek.

daha telefonun başında nasıl olduğumu sormuştu bende rahatsız olduğumu söyledim belim ağrıyor zor geçirdim günü dedim. Oda ah kıyamam falan dedi alay eder gibi değil ama üzülür gibi peşine de öyle yaptı.

Benim de kocam degil savas cikartan kaynanam. O da acik degil gizli savas.
Ilk yillarda sorun cikiyordu evde bu sebepten ama neyse ki esim artik olayi anladigindan onunla aramizda bir sorun çıkmıyor.
Etkisini yitirdi kayinvalide cok şükür :))
Ama ben hastaysam esim yine en kotu cocugu alip gider .

siz atlatmışsınız şükür ki...

Yeni evliyken oturttun oturttun bu gidip gelme törenlerini yoksa en az 10 sene parmak siklattiklarinda yollara düşersin.10 sene diyorum çünkü o zaman hem evlilikten bikiliyor hem de kayınvalidesinin kendi kayinvalidesine gitmemek icin evde ne kavgalar çıkardığını öğrenmiş oluyorsun :KK76:Sonra da eşine başlarım senin anana da,anaciligina da ....cümlesini kurup haklarından geliyorsun

valla diyorsun da işeyarıyor mu mühim olan o işte ters tepti bizde :D

A llah yardımcınız olsun valla

Sevgililer gününü annesiyle geçirmek istemiştir.

Demek ki

Back
X