• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıl lütfen

bezdum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2015
1.295
1.296
133
Merhaba arkadaşlar,
Bildiğiniz üzere dün sevgililer günü idi.
Tabi bir beklenti içerisinde değildim evet ama bu kadarını da beklemezdim.
Mesai bitme saati yaklaşıyordu eşim aradı , konuştuk nasıl olduğumu sordu.
Belimin çok ağrıdığını söyledim ''ah kıyamam '' falan derken ,
''Akşam annemlere gidelim mi'' dedi. Ki ben belimin ağrıdığını söylemiştim.
15 Şubat bizim de ilk birbirimize sevdiğimizi ilan ettiğimiz gün. Diğer bir deyişle çıkmaya başladığımız gün
(çıkmak kelimesi oldum olası itici gelir bana neden bilmem ama ergence gibi)
Her ne ise eşimde başka gün kalmadı ne zaman gidicez dedi.
Bende kalmasın napayım şimdi ağrım var diyorum dedim. Tak telefon kapandı suratıma.
Eve gittiğimde ne bir konuşma ne bir şey hiç bir şey yok.
İşin ilginç tarafı ben evde annemi aradım bu adam muhabbet etmeyince kardeşim gaspa uğramış.
Konuyu konuşuyordum eee nasıl olmuş şimdi iyi mi falan diye konuştuk annemle babamı aradım daha sonra güvenlik kameralarını falan sordum yani konuşmamadan ailemden birine bişey olduğu belliydi.
Hiç ne oldu falan diye sormadı.
Aldığım hediyeyi dahi vermedim, oysa bana bir seni seviyorum dese yetecekti...
Şimdi bu akşam yıldönümümüz ben ne yapayım a dostlar..

Merhaba arkadaşlar,
Bildiğiniz üzere dün sevgililer günü idi.
Tabi bir beklenti içerisinde değildim evet ama bu kadarını da beklemezdim.
Mesai bitme saati yaklaşıyordu eşim aradı , konuştuk nasıl olduğumu sordu.
Belimin çok ağrıdığını söyledim ''ah kıyamam '' falan derken ,
''Akşam annemlere gidelim mi'' dedi. Ki ben belimin ağrıdığını söylemiştim.
15 Şubat bizim de ilk birbirimize sevdiğimizi ilan ettiğimiz gün. Diğer bir deyişle çıkmaya başladığımız gün
(çıkmak kelimesi oldum olası itici gelir bana neden bilmem ama ergence gibi)
Her ne ise eşimde başka gün kalmadı ne zaman gidicez dedi.
Bende kalmasın napayım şimdi ağrım var diyorum dedim. Tak telefon kapandı suratıma.
Eve gittiğimde ne bir konuşma ne bir şey hiç bir şey yok.
İşin ilginç tarafı ben evde annemi aradım bu adam muhabbet etmeyince kardeşim gaspa uğramış.
Konuyu konuşuyordum eee nasıl olmuş şimdi iyi mi falan diye konuştuk annemle babamı aradım daha sonra güvenlik kameralarını falan sordum yani konuşmamadan ailemden birine bişey olduğu belliydi.
Hiç ne oldu falan diye sormadı.
Aldığım hediyeyi dahi vermedim, oysa bana bir seni seviyorum dese yetecekti...
Şimdi bu akşam yıldönümümüz ben ne yapayım a dostlar..

Aynen onun yaptığını yap
Hiç sesini çıkarma ...

Daha once birkac dogum gunumu kayinvalidemlerde gecirmisligim var. Ki onem verdigim tek ozel gündür. Ayni esinizinki gibi ' baska gidecek gun kalmadi, gitmezsek alinirlar ' gibi sebeplerle.
O yuzden bir sey diyemeyecegim. Ayni esiniz gibi davranin.

Bilemedim. Ortada iki taraf icinde fazla abartilacak birsey goremedim. Trip atmayin. Yok yere huzurunuzu kacirmayin.

Annenize yemeğe esinizin ailesi de gelecekse zaten orda gorusursunuz

Annesine gitseydin bak seni nasil el ustunde tutardi

sürekli gideriz zaten haftada 2 kere pazar kahvaltıları +

Daha once birkac dogum gunumu kayinvalidemlerde gecirmisligim var. Ki onem verdigim tek ozel gündür. Ayni esinizinki gibi ' baska gidecek gun kalmadi, gitmezsek alinirlar ' gibi sebeplerle.
O yuzden bir sey diyemeyecegim. Ayni esiniz gibi davranin.

biz yeni evliyiz ve sorun özel günde gitmek te değil rahatsız olduğumu evde dinlenmek istediğimi söyledim.

Bilemedim. Ortada iki taraf icinde fazla abartilacak birsey goremedim. Trip atmayin. Yok yere huzurunuzu kacirmayin.

Valla trip atmadım eve benden önce gelmişti.
Normalde kim önce gelirse kapıda karşılar , o sırf gitmedim diye trip attı konuşmadı .

hafta bitti anlamında
15 şubat yıldönümümüz
16 şubatta da annem dünürleriyle birlikte yemeğe davet etti. O sebeple

Çok enteresan, gitmeseniz bu hafta olmuyor muymuş? Böyle şey mi olur. Hastasınız ve bir de size tripleniyor, sizin yerinizde olsam dün akşam sessiz kalmazdım, güzelce bir haşlardım.
Çok sinir oluyorum hastaylen vizdansızlık yapanlara.

ah eşim anlasa bir de illa o ev olcak heralde
Bunu yapan eşiniz degildir.Erkeklerin zihni böyle çalışmaz ama annelerinin ki çalışır.Esini suçlamadan kavga etmeden yorgun oldugunu ,hasta olduğunu söylersin.

Çok enteresan, gitmeseniz bu hafta olmuyor muymuş? Böyle şey mi olur. Hastasınız ve bir de size tripleniyor, sizin yerinizde olsam dün akşam sessiz kalmazdım, güzelce bir haşlardım.

Evet ve eminim ki kendisi bir özür bekliyordur, genelde ben özür bekledğimi dile getirdiğimde böyle diyor :KK12:
Konuşsam emin olun kavga çıkardı.

biz yeni evliyiz ve sorun özel günde gitmek te değil rahatsız olduğumu evde dinlenmek istediğimi söyledim.
O rahatsizligi bahane esip gitmek istemedigini dusunmus olabilir.
Bir de şu var, erkeklerin en sevmedigi seylerden biri de evde hasta kadin.
Sen hastalan o senden beter hastalanir. Sen yorgunsan onlar hep daha yorgundur vs vs.
Naz yaptigini düşünüp ciddiye bile almamis olma ihtimali yuksek.

O konu bizde de oyledir.
Gitmezsek olmaz.
Cok cok elzem bir sey olmali mesela cocuklar cayir cayir yaniyor olmali falan.
Yoksa ben hastaymisim falan filan bunlar onemli degil. Kv bekler, gitmezsek savas takimlarini hazirlar, bir sonraki gidisimizde turlu cesit hallerde laflarıni sokar sokar cikarir :))

O konu bizde de oyledir.
Gitmezsek olmaz.
Cok cok elzem bir sey olmali mesela cocuklar cayir cayir yaniyor olmali falan.
Yoksa ben hastaymisim falan filan bunlar onemli degil. Kv bekler, gitmezsek savas takimlarini hazirlar, bir sonraki gidisimizde turlu cesit hallerde laflarıni sokar sokar cikarir :))

Bazen burada takılırken benim canım mı çok kıymetli acaba diye düşünüyorum, hiç de prenses gibi yetiştirilmedim, küçük yaşlardan beri çalışıyorum ve kendimden sorumluyum ama hastaylen aman kocişin keyfi bozulmasın diye misafirliğe falan gitmem, gerekirse savaş çıksın evde, en azından kendi mevzimde savaşırım hasta da olsam :(

Back
X