canım çok saol ne güzel yazmışsın walla biz de bugün bayaa tartıştık ama benimle bi kaç gündür pek ilgilenemediği için tartıştık yani işleri yoğunmuş ondan aramıyomuş yani şu anda küsüz biz de ayrılabiliriz her an
Derdiniz eğitim falan değil bence
Arkadaşlarınız bile arabası yoksa dengin değil diyosa sizin derdinizin çözümü eğitimsizde olsa paralı biri
arkadaşlarım arabası yok diye demiyo onlar benim niye öyle birine baktığımı anlayamadıklarını söylediler eğitim farkı aşikar ki çalışmasına rağmen arabası bile yok dediler
güzelim belliki sen durumu iyi olan bi ailenin içine doğmuşsun iyide eğitim almışsın iyi güzel, ama herkes senin kadar şanslı olmayabiliyo, adam belki ailesine yardım ediyo, belki araba alacağı parayı acil bi yere harcamak zorunda kaldı ki bence araba alıcak diye bi kuralda yok, kıyaslama huyu kötü bi huy, ilerde evlenincede bilmem kimin yazlığı var bizim niye yok şunun kocası şunu almış benim niye yok mu diceksin? o seni başka kızlarla kıyaslasa ne hissederdin?
bide adam biliyo ailenin kendisini istemediğini şevki baştan kırılmıştır zaten, bide sen şaka yolluda olsa laf sokuşturunca kendini çekmiştir yol yakınken sen paralı birini bul atla arabasına gez
canım eğer bana baştan param yok araba almıycam deseydi bi şey demezdim ki ben ona araba alacak mısın dedmiştim başta o kendisi demişti birikimim var araba bakıyorum almayı düşünüyorum diye ayrıca ailen kabul edecekse araba da alırım ev de alırım kariyer de yaparım demişti şmdi ben sorunce ne zaman araba alacaksın diye almıycam dedi niye böyle dediğini anlamadım ben
Bence siz sadece maddiyata önem veren, çooooooooooook iyi eğitim aldığını söyleyen bir cahilsiniz neden mi?
1-Sürekli cümlelerde yazım hatası var.
2-Maddiyatı önemsemediğin yazıyor ama sevgilinin arabası yok diye utanıyorsun.
3-Okumak cehaleti alır ama eşeklik baki kalır...(Sen kendini geliştirememişsin unutma kimse kimseden üstün değildir...)
4-Ben size nasihat veremem tabii sizin eğitiminiz çokkkkkk iyi madem öyle kendin düşün insanları üstündeki elbiselerle değil insan olduğu için sev....
Bizde sürekli ilgiden bahsediyoruz ve ne fedakarlıklar yaptım bilemezsin al karsına konus böyle böyle yapıyomusun yapmıyomusun sen aileni karsına almaya hazırken o kılını kıpırdatmicaksa ilerde böyle biriyle evlenmeyi düşünme bile. Tabi bu benim düşüncem ama bizim tek sorunumuz bunlara fazla yüz vermek ..
canım bugün bayaa konuştuk benle ilgilnmediğinden yakındım o da işlerinin yoğun olduğunu o yüzden arayamadığını söyledi beni anlayışsız olmakla suçladı bi de ailesinin yanına gittin dün bügün de konuşurken artık kapatma istediğini biraz da ailesiyle ilgilenmek istediğini söyle ben de yaptıklarımı düşünüp sonra onu arayacakmışım öyle dedi beyefendi
tamamen maddi şeyler konuşuyoruz madem bende empati kurmana yarayacak uç bi örnek vereyim, diyelimki sevgilinin ailesi seni oğulları için yeterince güzel bulmadılar dedilerki bu kızın burnu büyük işte ne bileyim dudakları ince estetik olsun o zaman kabul edebiliriz, sevgilinde sana bunları duyurdu bi şekilde, şaka yolluda olsa aşkım estetik olsan bak ailem o şekilde kabul eder falan dese sen ne düşünürsün, diyelimki onların istediğini yaptın içinde bi kızgınlık bi öfke en iyi ihtimalle bi kırgınlık olmazmıydı?
Kızlar ben bu konunun gerçek olduğuna inanmıyorum, yazdıklarında çelişki var... Dikkat ! ederseniz... (Belki kadın bile değil; çünkü gerçekten seven kadın böyle birşey yazmaz zaten)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?