akıl almaya çok çok ihtiyacım var ne olur yardım edin kızlar...

Bir erkek maddi olarak kadından güçsüz ise sonu pek iyi olmuyor egosu yüksek olan türk erkeği eline fırsat geçtiği an kadına acaip her türlü eziyeti yapıyor ve kadının kendine olan güveni yok ediyor zayıf noktalarını bulup üste çıkıyor,hemen terk et ,ego manyağı olan bu erkeği sonu belli !ne derler davul bile dengi dengine çalar diye ama acı ve üzüntü arıyorsan evlen onunla

Bizde sürekli ilgiden bahsediyoruz ve ne fedakarlıklar yaptım bilemezsin al karsına konus böyle böyle yapıyomusun yapmıyomusun sen aileni karsına almaya hazırken o kılını kıpırdatmicaksa ilerde böyle biriyle evlenmeyi düşünme bile. Tabi bu benim düşüncem ama bizim tek sorunumuz bunlara fazla yüz vermek ..

Güzel kardeşim; bazı şeyler vardır ki ona pek duygusal yaklaşmamak gerekir. Evlilik de duygulardan çok mantıkla yapılması gereken bir şey. Elbette ki sevecek, sevileceksin. Ama senin için uygun olan dengin ya da senden biraz daha üstün biridir. Maalesef ki erkek dünyanın her yerinde erkek. Kendinden üstün bir kadınla yaşamaya dayanamıyorlar. Şiddet, aldatma vakaları ortaya çıkıyor. Kimileri beni kalpsiz bulacaktır. Ama inan gerçekler acıdır. Ve evlendikten sonra bir anda gözün açılınca çok üzülürsün.
Bu arada, erkeklerin büyük kısmısı evlenene kadar herşeye tamam der, sonra zınk diye tersini yaparlar. O yüzden daha az aşk, daha fazla mantık dedim. Kumar gibi evlilik, kimine düşeş gelir kimine hep yek.

güzelim belliki sen durumu iyi olan bi ailenin içine doğmuşsun iyide eğitim almışsın iyi güzel, ama herkes senin kadar şanslı olmayabiliyo, adam belki ailesine yardım ediyo, belki araba alacağı parayı acil bi yere harcamak zorunda kaldı ki bence araba alıcak diye bi kuralda yok, kıyaslama huyu kötü bi huy, ilerde evlenincede bilmem kimin yazlığı var bizim niye yok şunun kocası şunu almış benim niye yok mu diceksin? o seni başka kızlarla kıyaslasa ne hissederdin?
bide adam biliyo ailenin kendisini istemediğini şevki baştan kırılmıştır zaten, bide sen şaka yolluda olsa laf sokuşturunca kendini çekmiştir yol yakınken sen paralı birini bul atla arabasına gez

Derdiniz eğitim falan değil bence
Arkadaşlarınız bile arabası yoksa dengin değil diyosa sizin derdinizin çözümü eğitimsizde olsa paralı biri

arkadaşlarım arabası yok diye demiyo onlar benim niye öyle birine baktığımı anlayamadıklarını söylediler eğitim farkı aşikar ki çalışmasına rağmen arabası bile yok dediler

arkadaşlarım arabası yok diye demiyo onlar benim niye öyle birine baktığımı anlayamadıklarını söylediler eğitim farkı aşikar ki çalışmasına rağmen arabası bile yok dediler

güzelim her çalışanın arabası mı var farklı ülkelerdemi yaşıyoruz bilemedimki

canım eğer bana baştan param yok araba almıycam deseydi bi şey demezdim ki ben ona araba alacak mısın dedmiştim başta o kendisi demişti birikimim var araba bakıyorum almayı düşünüyorum diye ayrıca ailen kabul edecekse araba da alırım ev de alırım kariyer de yaparım demişti şmdi ben sorunce ne zaman araba alacaksın diye almıycam dedi niye böyle dediğini anlamadım ben

Bence siz sadece maddiyata önem veren, çooooooooooook iyi eğitim aldığını söyleyen bir cahilsiniz neden mi?

1-Sürekli cümlelerde yazım hatası var.
2-Maddiyatı önemsemediğin yazıyor ama sevgilinin arabası yok diye utanıyorsun.
3-Okumak cehaleti alır ama eşeklik baki kalır...(Sen kendini geliştirememişsin unutma kimse kimseden üstün değildir...)
4-Ben size nasihat veremem tabii sizin eğitiminiz çokkkkkk iyi madem öyle kendin düşün insanları üstündeki elbiselerle değil insan olduğu için sev....

sıkılmıştır bu ye kürküm ye muhabbetinden, empati kurmayı denedin mi hiç, ailem ev araba alırsa kabul eder demişsin bunu sevgilinede söyledin sanırım, adamda haliyle düşünmüştür beni evim arabam için kabul edeceklerse hiç etmesinler diye, bak tatlım benim ailemin durumuda Allaha şükür iyi özel okudum ve işim dolayısıyla özel sektörde iyi bir işim ve yükselme imkanım olabilirdi ama nişanlım polis ve bende memur olursam tayin işlerinde sorun yaşamayız diye kpss'ye çalıştım ve 9 aydır memurum benim ailemde bunu hiç istemiyodu ama şu an mutlular çünkü çocuğa öyle alık alık bakıyorumki aşk paçamdan akıyo resmen, aç açıkta da olmıcaz şükürki bi aile daha ne ister anlayamıyorum ben

yazdıklarına sadece gülüyorum yazım hatası tabiki olabilir ama çok uzun olduğu için dikkat etmedim türk dil kurumuna yazmıyorum ya şimdi sen t d k yı da büyük yazacaktın dersin üşendim yazmadım ama istediğin söyleyebilirsin tabiki

ailenizin maddi durumu iyi sanırım ve sizinde evlendiğinizde şimdiki şartlarınızın altına düşmemenizi istiyorlar sanırım. ama şöyle de birşey var ya arabası evi olup ta size ileride kötü davranan birisi olursa aileniz bu duruma ne diyecek?
tamam kenarda parası olabilir ama yarın öbür gün evlenmeye kalktığınızda belkide kullanıcak o parayı ailesinden yardım alamıycak durumda belkide?
ayrıca siz dediğiniz gibi iyi eğitimli bir üniv öğrencisi iseniz ve kendinize bu kadar güveniyosanız bu işte ve yazdıklarınızda gerçekten bir terslik var

tamamen maddi şeyler konuşuyoruz madem bende empati kurmana yarayacak uç bi örnek vereyim, diyelimki sevgilinin ailesi seni oğulları için yeterince güzel bulmadılar dedilerki bu kızın burnu büyük işte ne bileyim dudakları ince estetik olsun o zaman kabul edebiliriz, sevgilinde sana bunları duyurdu bi şekilde, şaka yolluda olsa aşkım estetik olsan bak ailem o şekilde kabul eder falan dese sen ne düşünürsün, diyelimki onların istediğini yaptın içinde bi kızgınlık bi öfke en iyi ihtimalle bi kırgınlık olmazmıydı?

canım bugün bayaa konuştuk benle ilgilnmediğinden yakındım o da işlerinin yoğun olduğunu o yüzden arayamadığını söyledi beni anlayışsız olmakla suçladı bi de ailesinin yanına gittin dün bügün de konuşurken artık kapatma istediğini biraz da ailesiyle ilgilenmek istediğini söyle ben de yaptıklarımı düşünüp sonra onu arayacakmışım öyle dedi beyefendi

Bu kadar olur yaa hepsi mi aynı .. Bana da aynı bahaneler ayrılınca nasıl köpek oluyo bilemezsin ama barışınca yine aynı ...

Yani şimdi objektif düşünmek istiyorum kişiliğini bilmediğim için çok bişe diyemcem ama seni haklı bulduğum yerlerde var haksız bulduğum yerlerde var.Arkadaşlarına arabası yok demekten çekinmek çok saçma ve yanlış güzel bir araba ile seni almaya gelse yüzünün şekli bile değişecekmş gibime geliyor herkesin arabası olmak zorunda değil olsa bile yazdıklarından aman arabası olsunda ne olursa olsun havasında da değilsin illa ki albenili bi araba istersin yoksa bir şahin alsa sen yine bunu sorun edersin.
Gelelim şu beni seven böyle sevsin meselesine bunu nasıl bi konuşma sonrası söyledi bilmiyorum ama eğer gururuna dokunacak birşey söylemişsen az bile demiş.seni haklı buluyorum çünkü aileni ikna edebilmek için çabalıyorsun ve o buna rağmen hala umursamaz tavırlar sergiliyorsa bu kez o çok ayıp ediyor ama birşeyler yapması konusunda da bence incitmeden anlat.
Yani senin niye araban yok senin niye evin yok şeklinde yapma

canım haklısın aslında ben zaten onun için de üzülüyorum bana belli etmiyo ama gururu kırılmıştır ama bana yapabileceğini söylediği vaadettiği şeyleri yapmayacağını söylüyo beni seven böyle sevsin diyo ben zaten kendimden çok fedakarlık yapıyorum tabiri caizse kriterlerimi çok düşürüyorum ama onun da elinden geleni yapmasını istiyorum ilerde çok zorluk çekmeyelim diye

pergelin ve gzzmd, canlar sanırım sizin yaşlar yakın ikinizinde derdi aynıysa ben size daha söylicek şey bulamıyorum dilerim hayatta dert dediğiniz şeyler hep böyle olur mutluluk gölgeniz olur..

Kızlar ben bu konunun gerçek olduğuna inanmıyorum, yazdıklarında çelişki var... Dikkat ! ederseniz... (Belki kadın bile değil; çünkü gerçekten seven kadın böyle birşey yazmaz zaten)

Kızlar ben bu konunun gerçek olduğuna inanmıyorum, yazdıklarında çelişki var... Dikkat ! ederseniz... (Belki kadın bile değil; çünkü gerçekten seven kadın böyle birşey yazmaz zaten)

Canım haklısın ama o da ailesinin etkisinde kalmıs gibi geldi bana üzüldüm acıkcası yoksa eğitim farkı falan önemsiz seven biri için haklısın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…