seninle aynı durumda olan çook yakın arkadaşım lisede öğretmen,sevdiği ise tezgahtar,malesef arada maddi manevi farklılıklar var...ben ona hep bu ilişkinin sağlıklı olmayacağını olamayacağını söyledim ancak oo aşk penceresinden bakmayı tercih etti derken geçen gün aradı ve ayrıldğını söyledi sebebini sordğumda çocuğun arkadaşımın kazandğı parayı kazanaması,öğretmen arkadaşlarıyla yaptığı aktiviteler, ve daha bir sürü şeyyy... demem o ki mantık çerçevesinden bakıldğında bu ilişki seni üzer gibime geliyoo
canım galiba ona çok değer verdğini çok belli etmişsin senin sevgini kullanmak istiyo nasılsa benden vaz geçemez gibisinden yada kibir yapmış onlar beni malımlamı değerlendirecekler diyede düşüne bilir
Ev,araba için benimle evlenecek insanı asla istemezdim
Burda aileniz suçlu
araba sahibi olmamak utanılcak bişeymi
ben ev araba için evlenmiyorum ki zatan sanki bana mı alacak evi arabayı onun olacak yine ben sadece ailemi karşısına çıkardığımda olumlu bi şeyleri olsun istiyorum çünkü eğitim açısından ve kazanç açısından zaten çok fark var
Canım seni çok iyi anlıyorum benimki de kılını bile kıpırdatmıyor. Ama bugün mantıklı bişey düşündüm artık bana değer verdiğini hissettirmeyecek biriyle birlkte olmak istemediğimi anladım ve yaklaşık bi 10 dk önce ayrıldım. Benimkinin arabası var da noluyo ?. Önemli olan fedakarlık. Biz kızlar elimizden geleni yaparken onlar sadece oyun oynuyolar bizimle..
arkadaşlarının içine utanmadan çıkarabileceğin arabalı birini bul.uzun uzun anlattığın 'sorununun' cevabı bu kadar kısa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?