- 29 Kasım 2014
- 1.949
- 1.006
- 29
-
- Konu Sahibi scrolllock
Tamam canım:))) evet tam tersi olmuş. :) izliyorum seni nickini unutmam :))
Senin canın ne istiyor kiEee beenn
ben de istiyorum biseyler de benim derdimin dermani yok en erken bahara bulunur heralde tabi o zamana cikmadan dayanirsa bizim oglanlar
anneannem akhisarlı ama yapmıyor artık yaşlı diye.Hanımlar merhaba,
Bu bölüm doğru yer değildir eminim ama nereye yazsam bilemedim.
Konu şu;
yıllar önce Akhisarda bi eve misafir olmuştum, kahvaltıda önümüze el yapımı hafif ekşi domates salçası getirmişlerdi.Zeytin yağında ekmeği badıra bandıra yiyosun.Hamileyim ve canım inanılmaz çekiyor, niyeti bozup te istanbuldan akhisara gidicem nerdeyse o kıvamdayım.
Acuka ya da salça kavurması değil bu yani içinde ceviz falan yok, özel bişeyde değil.sadece güneşte kurutulmuş normal domates salçasından daha ekşi.. off .. ağzım sulanıyor
Tanıdığınız ya da Akhisarlı olan varsa noolur bana biraz göndersin, parası servet değerinde olsa sorun yok.çok zor durumdayım.
Şu hamileye bi yardım.
Yaz meyveleri canim. Aklina hangisi gelirseSenin canın ne istiyor ki
Ama çoğu var burda :)) Hamileler için bulunduruyorlar, söyle istersen bulabileceğimiz birşeyse sanada yardımcı olalım.Yaz meyveleri canim. Aklina hangisi gelirse
Hele bir tanesini ruyamda oyle guzel yedim ki sapur supur offff
Nerde bulunduruyolar hamileler içinAma çoğu var burda :)) Hamileler için bulunduruyorlar, söyle istersen bulabileceğimiz birşeyse sanada yardımcı olalım.
Migrosta falan var canım, bizim manavda bile çoğu meyve var. Hormonlu diye almıyorum ama hamilelerin eli mahkum :))Nerde bulunduruyolar hamileler içinbende ugriyim bi istanbuldaysa
Benimkilerde yaz meyvesi kırmızı meyveler değil onlari buldum da yeşil olanlarla derdimMigrosta falan var canım, bizim manavda bile çoğu meyve var. Hormonlu diye almıyorum ama hamilelerin eli mahkum :))
Hamile kalmadan önce buzluğa bütün meyvelerden atmak lazım sanırımBenimkilerde yaz meyvesi kırmızı meyveler değil onlari buldum da yeşil olanlarla derdim
yok canim ya bulunanlar da dondurulmus. Gecen can erigi aldirdim esime iatinye parktaki bir yerde varmis normal erigin ham halini koymuslar cekirdek bile yoktu icinde.Ama çoğu var burda :)) Hamileler için bulunduruyorlar, söyle istersen bulabileceğimiz birşeyse sanada yardımcı olalım.
Evet keşke o zaman aklıma gelseydi atsaydim bendeHamile kalmadan önce buzluğa bütün meyvelerden atmak lazım sanırım
İstanbul'da aradık aradık bulamadık istiklallın neresinde? Bostancı'da bir yerde vardı ama TADI iyi değildi
Sen mumbar yedin mi kuzuu :)Bide bu aşerme o kadar değişik bir şey ki hayatında yemediğin şeyleri istiyorsun ve alıyor eşim mesela bi tane ısırıyorum geçiyo....Eşimde sonra sinir oluyor bunun için mi aldım diyor o yüzden birşey aşerirken 50 kere dğşünüyorum
oyyy yerim seni yaa :) inşallah biri çıkar ordan da gönderir sana:) kaç aylık hamilesin?Hanımlar merhaba,
Bu bölüm doğru yer değildir eminim ama nereye yazsam bilemedim.
Konu şu;
yıllar önce Akhisarda bi eve misafir olmuştum, kahvaltıda önümüze el yapımı hafif ekşi domates salçası getirmişlerdi.Zeytin yağında ekmeği badıra bandıra yiyosun.Hamileyim ve canım inanılmaz çekiyor, niyeti bozup te istanbuldan akhisara gidicem nerdeyse o kıvamdayım.
Acuka ya da salça kavurması değil bu yani içinde ceviz falan yok, özel bişeyde değil.sadece güneşte kurutulmuş normal domates salçasından daha ekşi.. off .. ağzım sulanıyor
Tanıdığınız ya da Akhisarlı olan varsa noolur bana biraz göndersin, parası servet değerinde olsa sorun yok.çok zor durumdayım.
Şu hamileye bi yardım.
Bende hiç aşermedim eşim ne Biçim hamilesin sen diyordu :))Ben iki hamileligimde de as ermedim ya
Allah dagina gore kar veriyor demekbenim odun esim gidip bir sey getirmezdi bana. Yarin aliriz der sinir ederdi kesin.
Gerci burda hemen her meyve her mevsim bulunuyor.