- 15 Ocak 2013
- 760
- 873
- Konu Sahibi scrolllock
valla tadı öyle çıkıyor, buyrun beraber bandıralım :)o neymiş öyle be bandıra bandıra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla tadı öyle çıkıyor, buyrun beraber bandıralım :)o neymiş öyle be bandıra bandıra
İstanbulu talan ettik yokk valla istiklalde nasıl varr çoğu insan ismini bile bilmiyor soruyoruz one diyorlarİstanbul'da da var bir çok yerde hele istiklal'de var bir tane şahaneee
Canım ben mersindeyim Adanada eşim Çalışıyor. Nasıl göndersemki sana!! Ooff bak elimden bişey gelirse gönderimEn populerini söyliyim Şırdaaan çook istiyor canım buda birtek adanada mevcut ...
Yok yok aman hiç çekilmemesi gereken birşey :))))o neymiş adasu valla bildiğim bişeyse emrine amadeyim.
yalnız çok ballandıra ballandıra anlatma malum can bu herşeyi çekiyor :)))
Ayy canım çoook sağoll ama uçağada almıyorlar ki çok kişi yollicaktı ama uçağa almayıp çöpe atmışlarCanım ben mersindeyim Adanada eşim Çalışıyor. Nasıl göndersemki sana!! Ooff bak elimden bişey gelirse gönderim
İstanbul'da aradık aradık bulamadık istiklallın neresinde? Bostancı'da bir yerde vardı ama TADI iyi değildiİstanbul'da da var bir çok yerde hele istiklal'de var bir tane şahaneee
aynen bizde çook aradık yokkİstanbul'da aradık aradık bulamadık istiklallın neresinde? Bostancı'da bir yerde vardı ama TADI iyi değildi
Annem ben istanbulken getirmişti. Şoklanmış şırdan. Bişey olmamıştı uçakla gelmişti.Haftaya eşim İstanbul'a gelecek eğer kesinleşirse sana haber vereyim. Getirsin. Kıyamam ya.Ayy canım çoook sağoll ama uçağada almıyorlar ki çok kişi yollicaktı ama uçağa almayıp çöpe atmışlar
http://www.pazarakhisar.com/dogal-ev-yapimiCanım bak böyle bir site var netten buldum
http://pazarakhisar.com/ gördünmü bilmiyorum bulamazsan ara sor istersen içime dert oldu. :)
Çok sağol canım şoklanmış nasıl oluyoAnnem ben istanbulken getirmişti. Şoklanmış şırdan. Bişey olmamıştı uçakla gelmişti.Haftaya eşim İstanbul'a gelecek eğer kesinleşirse sana haber vereyim. Getirsin. Kıyamam ya.
Onu Çanakkale de de yaparlar çok da güzeldir. Ablama sorayım varsa yollarım
Ah kiyamam yaa nanisaliyim ben arkadaslarim var benim akhisarda ozelden adresini yaz kargoyla gindersinler sana aksam arkadasi arayayim bizim salcalarimiz meshurdur kahvaltilarda
Canım ben mersindeyim Adanada eşim Çalışıyor. Nasıl göndersemki sana!! Ooff bak elimden bişey gelirse gönderim
Şırdanı hazırlayıp derin dondurucuya atıyorlar. Gelene kadar erimiyor. Sadece kaynatıyorsun. Ama ben çok ciddiyim eşimin gelişi kesinleşirse sana msj atayım. Eşine verir benimki :))Çok sağol canım şoklanmış nasıl oluyo
Canım Estağfurullah. Elimizden geliyorsa ne olcak yollanır yaniben kurban olurum sizin gibi insanlara.
Ne yücesiniz!
Canım benim Allah razı olsun rabbim tüm dileklerini kabul etsin...:))) Valla ne desem bilemedim böyle güzel insanlara o kadar açım ki utandım çok...Sizinde neye ihtiyacınz olursa istanbula yolunuz düşerse bir kapınız varŞırdanı hazırlayıp derin dondurucuya atıyorlar. Gelene kadar erimiyor. Sadece kaynatıyorsun. Ama ben çok ciddiyim eşimin gelişi kesinleşirse sana msj atayım. Eşine verir benimki :))
Canım benim ne yaptık sanki, afiyet olsun sanada bebeğine deben kurban olurum sizin gibi insanlara.
Ne yücesiniz!
İstanbul'da oturuyorduk bizde normalde canım 2 aydır taşındık eşimin işi Gereği. Dediğim gibi eşimin gelişi kesinleşsin sana msj atarım. Allah senden de Razı olsun canım.Canım benim Allah razı olsun rabbim tüm dileklerini kabul etsin...:))) Valla ne desem bilemedim böyle güzel insanlara o kadar açım ki utandım çok...Sizinde neye ihtiyacınz olursa istanbula yolunuz düşerse bir kapınız var
Bizde tam tersi Adanadaydık İstanbula taşındık :) Tamam canım çok sağolİstanbul'da oturuyorduk bizde normalde canım 2 aydır taşındık eşimin işi Gereği. Dediğim gibi eşimin gelişi kesinleşsin sana msj atarım. Allah senden de Razı olsun canım.
:))) evet tam tersi olmuş. :) izliyorum seni nickini unutmam :))Bizde tam tersi Adanadaydık İstanbula taşındık :) Tamam canım çok sağol