Akhisarlılar ya da Akhisarlı tanıdığı olanlar!!

Canım ben mersindeyim Adanada eşim Çalışıyor. Nasıl göndersemki sana!! Ooff bak elimden bişey gelirse gönderim
Ayy canım çoook sağoll ama uçağada almıyorlar ki çok kişi yollicaktı ama uçağa almayıp çöpe atmışlar

Ayy canım çoook sağoll ama uçağada almıyorlar ki çok kişi yollicaktı ama uçağa almayıp çöpe atmışlar
Annem ben istanbulken getirmişti. Şoklanmış şırdan. Bişey olmamıştı uçakla gelmişti.Haftaya eşim İstanbul'a gelecek eğer kesinleşirse sana haber vereyim. Getirsin. Kıyamam ya.

Canım bak böyle bir site var netten buldum

http://pazarakhisar.com/ gördünmü bilmiyorum bulamazsan ara sor istersen içime dert oldu. :)
http://www.pazarakhisar.com/dogal-ev-yapimi
evet buraya yazmadan önce burayla iletişime geçtim ama o bahsettiğiniz salçanın yapımı külfetli olduğu içlin sadece insanlar kendilerine göre yapıyorlar, bu satılan normal yemek salçası tatlılığında dediler, yıkıldım son çare buraya konu açtım.

içinize dert olmasın allah razı olsun bi arkadaş gönderecek yarım kavanoz varmış elinde, msjlaşıyoruz :)

Annem ben istanbulken getirmişti. Şoklanmış şırdan. Bişey olmamıştı uçakla gelmişti.Haftaya eşim İstanbul'a gelecek eğer kesinleşirse sana haber vereyim. Getirsin. Kıyamam ya.
Çok sağol canım şoklanmış nasıl oluyo

Onu Çanakkale de de yaparlar çok da güzeldir. Ablama sorayım varsa yollarım

Ah kiyamam yaa nanisaliyim ben arkadaslarim var benim akhisarda ozelden adresini yaz kargoyla gindersinler sana aksam arkadasi arayayim bizim salcalarimiz meshurdur kahvaltilarda

Canım ben mersindeyim Adanada eşim Çalışıyor. Nasıl göndersemki sana!! Ooff bak elimden bişey gelirse gönderim

ben kurban olurum sizin gibi insanlara.
Ne yücesiniz!

Şırdanı hazırlayıp derin dondurucuya atıyorlar. Gelene kadar erimiyor. Sadece kaynatıyorsun. Ama ben çok ciddiyim eşimin gelişi kesinleşirse sana msj atayım. Eşine verir benimki :))
Canım benim Allah razı olsun rabbim tüm dileklerini kabul etsin...:))) Valla ne desem bilemedim böyle güzel insanlara o kadar açım ki utandım çok...Sizinde neye ihtiyacınz olursa istanbula yolunuz düşerse bir kapınız var

İstanbul'da oturuyorduk bizde normalde canım 2 aydır taşındık eşimin işi Gereği. Dediğim gibi eşimin gelişi kesinleşsin sana msj atarım. Allah senden de Razı olsun canım.

İstanbul'da oturuyorduk bizde normalde canım 2 aydır taşındık eşimin işi Gereği. Dediğim gibi eşimin gelişi kesinleşsin sana msj atarım. Allah senden de Razı olsun canım.
Bizde tam tersi Adanadaydık İstanbula taşındık :) Tamam canım çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…