Akhisarlılar ya da Akhisarlı tanıdığı olanlar!!

Eee beenn
ben de istiyorum biseyler de benim derdimin dermani yok en erken bahara bulunur heralde tabi o zamana cikmadan dayanirsa bizim oglanlar :KK61:

Hanımlar merhaba,
Bu bölüm doğru yer değildir eminim ama nereye yazsam bilemedim.
Konu şu;
yıllar önce Akhisarda bi eve misafir olmuştum, kahvaltıda önümüze el yapımı hafif ekşi domates salçası getirmişlerdi.Zeytin yağında ekmeği badıra bandıra yiyosun.Hamileyim ve canım inanılmaz çekiyor, niyeti bozup te istanbuldan akhisara gidicem nerdeyse o kıvamdayım.
Acuka ya da salça kavurması değil bu yani içinde ceviz falan yok, özel bişeyde değil.sadece güneşte kurutulmuş normal domates salçasından daha ekşi.. off .. ağzım sulanıyor :oops:

Tanıdığınız ya da Akhisarlı olan varsa noolur bana biraz göndersin, parası servet değerinde olsa sorun yok.çok zor durumdayım.
Şu hamileye bi yardım.:kk77:
anneannem akhisarlı ama yapmıyor artık yaşlı diye.

Ama çoğu var burda :)) Hamileler için bulunduruyorlar, söyle istersen bulabileceğimiz birşeyse sanada yardımcı olalım.
yok canim ya bulunanlar da dondurulmus. Gecen can erigi aldirdim esime iatinye parktaki bir yerde varmis normal erigin ham halini koymuslar cekirdek bile yoktu icinde.
Benim isime yaramadi ama isine yarayanlar icin istinye parkta sorarsaniz soylerler bir manav var. Bir de beyoglunda cicek pasajinda biyer var. Esim seftali bulamayinca dondurulmus aramis onu da bulamayinca garibim organik marmelatini bulmus getirmis. Ben de yedim gecti canimin istemesi dedim kiyamadim. Cok tesekkur ederim gercekten ama aklima geldikce canin iatiyor degisik viseymis bu duygu. Yenmese de bisey olmaz sonucta (yani heralde olmaz dimi o_O)

Bide bu aşerme o kadar değişik bir şey ki hayatında yemediğin şeyleri istiyorsun ve alıyor eşim mesela bi tane ısırıyorum geçiyo....Eşimde sonra sinir oluyor bunun için mi aldım diyor o yüzden birşey aşerirken 50 kere dğşünüyorum:KK67:

Ben iki hamileligimde de as ermedim ya :KK43:
Allah dagina gore kar veriyor demek :p benim odun esim gidip bir sey getirmezdi bana. Yarin aliriz der sinir ederdi kesin.
Gerci burda hemen her meyve her mevsim bulunuyor.

Ben akhisarlıyım.
Anneannem küçük bir kavanoz vermişti o domates salçasından bana ama bitti.
zaten altından değerli bizim için
azcık azcık yemiştim bitmesin diye.
sırf domatesten yapıldığı için o kadar lezzetli.
keşke olsa da göndersem..

İstanbul'da aradık aradık bulamadık istiklallın neresinde? Bostancı'da bir yerde vardı ama TADI iyi değildi

Murat Kelle Paça diye bir yer canım istiklal de mc var ya onun yanında giriyorsun ben beğenmiştim

Bide bu aşerme o kadar değişik bir şey ki hayatında yemediğin şeyleri istiyorsun ve alıyor eşim mesela bi tane ısırıyorum geçiyo....Eşimde sonra sinir oluyor bunun için mi aldım diyor o yüzden birşey aşerirken 50 kere dğşünüyorum:KK67:
Sen mumbar yedin mi kuzuu :)

Hanımlar merhaba,
Bu bölüm doğru yer değildir eminim ama nereye yazsam bilemedim.
Konu şu;
yıllar önce Akhisarda bi eve misafir olmuştum, kahvaltıda önümüze el yapımı hafif ekşi domates salçası getirmişlerdi.Zeytin yağında ekmeği badıra bandıra yiyosun.Hamileyim ve canım inanılmaz çekiyor, niyeti bozup te istanbuldan akhisara gidicem nerdeyse o kıvamdayım.
Acuka ya da salça kavurması değil bu yani içinde ceviz falan yok, özel bişeyde değil.sadece güneşte kurutulmuş normal domates salçasından daha ekşi.. off .. ağzım sulanıyor :oops:

Tanıdığınız ya da Akhisarlı olan varsa noolur bana biraz göndersin, parası servet değerinde olsa sorun yok.çok zor durumdayım.
Şu hamileye bi yardım.:kk77:
oyyy yerim seni yaa :) inşallah biri çıkar ordan da gönderir sana:) kaç aylık hamilesin?

Ben iki hamileligimde de as ermedim ya :KK43:
Allah dagina gore kar veriyor demek :p benim odun esim gidip bir sey getirmezdi bana. Yarin aliriz der sinir ederdi kesin.
Gerci burda hemen her meyve her mevsim bulunuyor.
Bende hiç aşermedim eşim ne Biçim hamilesin sen diyordu :))

X