• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akciğerde nodül

Sizi korkutmak amaçlı yazmıyorum sakın beni yanlış anlamayın üzülürüm benim yakın arkadaşım öksürük şikayeti ile gittiği doktor önemli bişeyin yok şurup ilaç vs.. vererek evine göndermişti ama gram iyileşmemişti bitkisel çaylar falanda fayda etmedi sonra başka doktora gitti bunu çok iyi araştırdılar ciğerlerine baktılar bişey yok son anda ciğerinin çok belli olmayan bir yerinde duman gibi bişey fark ettiler tekrar tahliller falan vs.. araştırdılar sonuç lenfoma şimdi en başında yakaladıkları için tedavisi güzel gidiyo ilik nakli oldu ve durumu iyi lütfen sizde başka doktorlara gidin araştırma hastanesine gidin umarım herşey yolunda gider inşaallah bişeyiniz yoktur sağlıklı günler dilerim

Sizi korkutmak amaçlı yazmıyorum sakın beni yanlış anlamayın üzülürüm benim yakın arkadaşım öksürük şikayeti ile gittiği doktor önemli bişeyin yok şurup ilaç vs.. vererek evine göndermişti ama gram iyileşmemişti bitkisel çaylar falanda fayda etmedi sonra başka doktora gitti bunu çok iyi araştırdılar ciğerlerine baktılar bişey yok son anda ciğerinin çok belli olmayan bir yerinde duman gibi bişey fark ettiler tekrar tahliller falan vs.. araştırdılar sonuç lenfoma şimdi en başında yakaladıkları için tedavisi güzel gidiyo ilik nakli oldu ve durumu iyi lütfen sizde başka doktorlara gidin araştırma hastanesine gidin umarım herşey yolunda gider inşaallah bişeyiniz yoktur sağlıklı günler dilerim
Çok teşekkür ederim şuan için antibiyotik tedavisi verildi nodül küçülüp yokolucak mı diye bakılıcak..ben alerjik İçin gitmiştim bu çıktı..inşallah iyi huyludur da kurtulurum..insan çok korkuyor..arkadaşınıza da geçmiş olsun.❤️

Çok teşekkür ederim şuan için antibiyotik tedavisi verildi nodül küçülüp yokolucak mı diye bakılıcak..ben alerjik İçin gitmiştim bu çıktı..inşallah iyi huyludur da kurtulurum..insan çok korkuyor..arkadaşınıza da geçmiş olsun.❤️
Çok teşekkür ederim sizi üzdüysem özür dilerim inşaallah korktuğunuzdan çok daha güzel haberler alırsınız rabbim korkularınızı feraha çıkarsın rabbime emanet olun🌹

Çok teşekkür ederim sizi üzdüysem özür dilerim inşaallah korktuğunuzdan çok daha güzel haberler alırsınız rabbim korkularınızı feraha çıkarsın rabbime emanet olun🌹
Yok korkutmadınız bilgilendirdiniz..hemen insanın aklına kanser geliyor 2.5 yaşında kızım var onu düşündüm..herşey bizler için sadece korku var..nodülün iyi ve ya kötü huylu olup olmadığını zaman göstericek ya yokolucak ya da beni alıcak..beklemek strese sokuyor..inşallah iyi huyludur ve yokolur tek isteğim bu..çok teşekkür ederim ❤️❤️❤️

Yok korkutmadınız bilgilendirdiniz..hemen insanın aklına kanser geliyor 2.5 yaşında kızım var onu düşündüm..herşey bizler için sadece korku var..nodülün iyi ve ya kötü huylu olup olmadığını zaman göstericek ya yokolucak ya da beni alıcak..beklemek strese sokuyor..inşallah iyi huyludur ve yokolur tek isteğim bu..çok teşekkür ederim ❤️❤️❤️
İnşaallah güzel haberlerle gelirsiniz rabbim evladınıza bağışlasın kötü şeyler düşünmeyin söylemeyin yeter ki tedavisi olsun ❤

İnşaallah güzel haberlerle gelirsiniz rabbim evladınıza bağışlasın kötü şeyler düşünmeyin söylemeyin yeter ki tedavisi olsun ❤
Amin çok teşekkür ederim bana moral verdiğiniz için..❤️

Evet konu başlığında da belirttiğim gibi kızlar dün tomografiye girdim deli gibi öksürüyorum nezleyim kovid değilim sonucum negatif (pcr testim)
Ama tomografide 5 mm nodül çıktı doktorum söyledi..yaşayan var mı böyle bişey?hemen tedaviye başladı antibiyotik kullanıyorum ama kanser olmaktanda herkes gibi korkuyorum..dünden beri ben ben değilim
(Sağlık kategorisine açtım konu ama oraya kimse bakmıyor..bu yüzden buraya da açıyorum)
Sigara kullanıyor musunuz?

Kan değerlerinize bakıldı mı? Sedim, crp, hemogram?

Dilerseniz özelden bt görüntüsünü ve tetkik sonuçlarınızı atabilirsiniz. Elimden geldiğince yorumlamaya çalışırım.

Geçmiş olsun 💐

Sigara kullanıyor musunuz?

Kan değerlerinize bakıldı mı? Sedim, crp, hemogram?

Dilerseniz özelden bt görüntüsünü ve tetkik sonuçlarınızı atabilirsiniz. Elimden geldiğince yorumlamaya çalışırım.

Geçmiş olsun 💐
Görmedim lütfen kusura bakmayın..sigara hiç kullanmadım
Kan alındı özel bir hastanede hepsi iyi çıktı sadece biri 15 kat fazla çıkmıştı zaten o hastanedeki doktor tomografi istemedi sonra ertesi gün başka özel hastaneye gittik oradaki kadın doktor tomografi istedi orada çıktı nodül olduğu
Çok teşekkür ederim 😘

Bir daha gitmedim doktora canım iyiyim sende de mi çıktı
Çok geçmiş olsun,ihmal etmeyin gidin doktora.
Bendede var sigara içtiğimin hatırası,bt çekildi 3mm çıktı,doktorun dediğine göre nette de yazıyor,6 mm ve üzeri için takip dedi.2 sene sonra tekrar çekilecek .

Bendede var sigara içtiğimin hatırası,bt çekildi 3mm çıktı,doktorun dediğine göre nette de yazıyor,6 mm ve üzeri için takip dedi.2 sene sonra tekrar çekilecek .
Sizede geçmiş olsun 3 mm ne zaman çıktı sizin. 2 sene çok uzun bi süre değil mi

Sizede geçmiş olsun 3 mm ne zaman çıktı sizin. 2 sene çok uzun bi süre değil mi
Teşekkür ederim sağolun,yaklaşık 2 ay filan oldu herhalde sigara bırakma bölümü göğüs hastalıklarına sevk etmişti.
Çekilen röntrenge gözüküyordu,belki 3mm olduğu ve takibe gerek olmadığı için olabilir.

Şuan nasılsınız acaba yeni sorunu yaşıyorum

neden bi daha gitmediniz tekrar tomagrafi demediler mi 3/4 ay sonra
Benimde çıktı evet 2 gündür hep aklımda nasıl geceçek 3 ay diyorum
Gidicem yakın zamanda canım baktırmam gerek her 6 ayda 1 baktırmam gerek
Senin doktorun ne diyor

Çok teşekkür ederim canım 2 sene uzun bir süre neden o kadar uzun süre bekletiliyor ki anlamadım benim doktorum birkaç ayda bir bakılması gerek sana da çok geçmiş olsun canım

Çok teşekkür ederim canım 2 sene uzun bir süre neden o kadar uzun süre bekletiliyor ki anlamadım benim doktorum birkaç ayda bir bakılması gerek sana da çok geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim sağol,hep aklımda 2 sene kaldı belkide mm olarak düşündü onuda.

Back