• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akciğerde nodül

selennnselennn hesabı doğrulanmış üye.

Evli mutlu ve çocuklu
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Ocak 2011
6.292
En iyi cevaplar
1
16.427
448
40
Bursa
Evet konu başlığında da belirttiğim gibi kızlar dün tomografiye girdim deli gibi öksürüyorum nezleyim kovid değilim sonucum negatif (pcr testim)
Ama tomografide 5 mm nodül çıktı doktorum söyledi..yaşayan var mı böyle bişey?hemen tedaviye başladı antibiyotik kullanıyorum ama kanser olmaktanda herkes gibi korkuyorum..dünden beri ben ben değilim
(Sağlık kategorisine açtım konu ama oraya kimse bakmıyor..bu yüzden buraya da açıyorum)

Yaş kaç ailede sülalede kanser hastası var mı?
Genel olarak 1 cm den küçük nodüllerin kanser olma olasılığı daha azdır, ancak 4-5 mm lik bir nodülde bile kanser çok nadir de olsa olabilir.

Kuzum ben 10 yıl önce zatürre atlattım gecen sene bende de çıktı ama doktor sene de 1 takip edilsin dedi leke de olabilir dedi 2 doktora gittim ciddi değil dediler küçükmüydu neydi bilmiyorum ama kaldı öyle şimdi de gebelik var gebelik bitsin bende görüncem bir çok çok geçmiş olsun ya 😟😟😟😟

Yaş kaç ailede sülalede kanser hastası var mı?
Genel olarak 1 cm den küçük nodüllerin kanser olma olasılığı daha azdır, ancak 4-5 mm lik bir nodülde bile kanser çok nadir de olsa olabilir.
Teyzemin tiroidinde nodül vardı kanserliydi alındı dedem omurilik kanserinden ölmüş öyle yani 36 yaşındayım

Kuzum ben 10 yıl önce zatürre atlattım gecen sene bende de çıktı ama doktor sene de 1 takip edilsin dedi leke de olabilir dedi 2 doktora gittim ciddi değil dediler küçükmüydu neydi bilmiyorum ama kaldı öyle şimdi de gebelik var gebelik bitsin bende görüncem bir çok çok geçmiş olsun ya 😟😟😟😟
Çok sağol bebeğim sanada geçmiş olsun..deli gibi öksürüyorum ve bu her yıl bu zamanlar başlıyor bende..doktor da şüpheli dedi korkuyorum

bildiğim kadarıyla ağır bir soğuk algınlığı geçirdiyseniz geçmişte olabilşyormuş . Hatta yıllarca nodülü olup farkına varmayan bile oluyormuş .
Şuanda soğuk algınlığı geçiriyoruz hatta çok öksürdüğüm için direk pcr testi yaptırdım korktuğun İçin negatif çıktı sonucum..büyüyüp büyümediğine bakıcak doktorum çok teşekkür ederim

Babamda da yıllardan beri var ama çok şükür kötü huylu değil. Hemen kötüye yormayın lütfen. Geçmiş olsun 🙏
Çok geçmiş olsun babanıza da..çok teşekkür ederim inşallah kötü değildir

Rahmetli annemde vardı bir çok sayı da nodül, sayısı çok olduğu ve çoğaldığı için parça almışlardı sonucu temiz çıktı o zamanlar. Parça alındıktan 4-5 ay sonra kalp krizinden vefat etti. Sebebi nodüller değillerdi. İçinizi ferah tutun inşallah kötü huylu değildir en önemlisi psikolojinizi sağlam tutun pozitif düşünün. Çok çok geçmiş olsun

Rahmetli annemde vardı bir çok sayı da nodül, sayısı çok olduğu ve çoğaldığı için parça almışlardı sonucu temiz çıktı o zamanlar. Parça alındıktan 4-5 ay sonra kalp krizinden vefat etti. Sebebi nodüller değillerdi. İçinizi ferah tutun inşallah kötü huylu değildir en önemlisi psikolojinizi sağlam tutun pozitif düşünün. Çok çok geçmiş olsun
Başınız sağolsun anneciğinizin mekanı cennet olsun..pozitif düşünmeye çalışıyorum tabi korku daha ağır basıyor..çok teşekkür ederim

Çok sağol bebeğim sanada geçmiş olsun..deli gibi öksürüyorum ve bu her yıl bu zamanlar başlıyor bende..doktor da şüpheli dedi korkuyorum
Kendine dikkat etmen gerek kuzum ama moralde çok önemli kolay değil insana düşüncesi bile ağır geliyor ama iyi huylu da olabilir bence farklı doktorlara da görün bide araştırma hastanesine git of ya çok üzgünüm iyi olacak inşallah canım

Kendine dikkat etmen gerek kuzum ama moralde çok önemli kolay değil insana düşüncesi bile ağır geliyor ama iyi huylu da olabilir bence farklı doktorlara da görün bide araştırma hastanesine git of ya çok üzgünüm iyi olacak inşallah canım
Her doktor başka bişey çıkartıyor ya kuzum..yani gitsek bi dert gitmesek ayrı bi dert..artık başka doktora daha gitmek istemiyorum daha başka sorunlar çıkacak diye..dua eder misin kuzum benim için..hamilelerin duaları kabul oluyor çünkü..❤️💕💋😍🥰🧿😘

Her doktor başka bişey çıkartıyor ya kuzum..yani gitsek bi dert gitmesek ayrı bi dert..artık başka doktora daha gitmek istemiyorum daha başka sorunlar çıkacak diye..dua eder misin kuzum benim için..hamilelerin duaları kabul oluyor çünkü..❤️💕💋😍🥰🧿😘
Tabiki de ederim kuzum allahım sen şifa ver inşallah 🙏🙏🙏 içini ferah tut ne iyi gelir bak araştır Allah yardımcımız olsun bende gidicem daha Allah büyük kuzum

Tabiki de ederim kuzum allahım sen şifa ver inşallah 🙏🙏🙏 içini ferah tut ne iyi gelir bak araştır Allah yardımcımız olsun bende gidicem daha Allah büyük kuzum
Doğum yaptığın gibi doktoruna sor ve git bebeğim ihmal etme ❤️❤️

Back