Merhaba arkadaşlar.Özel nedenlerden bir ay kadar nete giremedim.Bitti şükür.Annemden 2 aydır ayrıyım.Bu arada önce sesi gitti.Bu beni çok korkuttu.Yaklaşık bir ay ses neredeyse hiç yoktu.Şimdilerde düzeldi.kendide düzeldi ramazana girerken.Niraz iştahsızlık dışında.
Annem nasılsa pek bir şey yemiyorum,sigarayıda azaltırım bu sebeple diyerek ramazan başlayınca oruca başladı.Uyardık ama dinlemedi.Bu sırada kemoterapi hapından dolayı saç,kaş,kirpik kalmadı iyice zayıfladı.Şu an yaşadığı yerde çok sıcak olunca bir vantilaör alıp karşısında oturup,uyuyarak orucu geçirmeye çalışırken bir hafta önce şiddetli kusma,çok çok şiddetli başağrısı,baş dönmesi,göz kararmasıyla bu güne kadar geldik.Hala devam ediyor bu durumu.Kusması kesildi ama mide bulantısı devam ediyor.Birde durmadan hıçkırıyordu bir ara.İnşaallah tümör beynıne atlamamıştır.İnşaallah sadece üşütmüştür.
Tüm zamanım, onun için endişelenmek ve bir şeyler yapabilmek uğruna çabalamakla geçiyor.Bu yüzden eşimlede aram kötü bozuldu.Evde sürekli annemin hastalığının konusu,kendimi iyıce salıvermem vs derken öyle çok yıprandım ki ben bile artık kendimi tanıyamaz oldum.
Bayramdan sonra yenıden bana getireceğim Alah ömür verirse.Geldiği zaman eşimle yne çok sıkıntı yaşayacağız çünki annnem çok sıgara ıçıyor ve yuksek sesle konusuyor.Nohut oda bakla sofa evimizde eşim bundn çok rahatsız oluyor ve başlıyor beni uyarmaya.ben ikisi arasında dengeyı sağlamaya çalışmaktan koşturup duruyorum.Annem için herşeye değer.
Bu arada ruyamda görmuştum.Annemin ölüm tarıhı 10-9-2010 diye buda bayramın ikinci gunune geliyor.Elim yüreğimde.Şimdilerde rahatsızlığının artması "acaba " korkumu nasıl depreştiriyor anlatamam.
İşte böyle arkadaşlar.İçimi dökebildiğim ve samimiyetlerinize inandığm tek yerde,burada herşeyi anlattım sizlere.Aynı acıları yaşıyoruz yada yaşadık başka kim anlayabilir ki bu korkuları,endişeleri,hüzünleri,acıları?Ancak yaşayan değilmi.?
Bliyorum, kaçınılamaz sona doğru gittiğimizin farkındayım.Ne yapabilirm ki...
Bu arada forumu okuyamadım zamansızlıktan.Okumayada korkuyorum aslında bir dost daha sevdiğinin acısıyla yanmışssa tedirginliğiyle.İnşaallah hiç biriniz kaybtmemiştir yokluğum sürecinde sevdiğini...
canım çok üzüldüm durumuna
annenin hastalığının acısı bir yanda, eşin ayrı bir yanda
hiç yakışmamış eşine,
onun annesi aynı durumda olsa o ne yapardı
sigara içiyor diye sokağa mı atardı???
allah vicdan versin
yaşlanınca ne olacağımızı bilmiyoruz,böyle davranmamalıyız diye düşünüyorum
allah yardımcın olsun canım