• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Akay Tüp Bebek Merkezi-Dr Tolga Ecemiş

yada tedaviye gidemeyenlere yardım etsin allahım

evet doğru diyorsun. tedavi maalesef hem maddi hem manevi hazır olmayı gerektiriyor. sonucu hayal ederek manevi olarak hazırlanıyorsun da, maddiyat insanı düşündürüyor, moralin en yüksekte olması gerektiği zaman birde sonucun ya olmazsası aklına takılıyor. iyi bir merkeze gideyim diyosun ona hazırlanıyorsun diyelim bir o kadar da ilaçlar tutuyor. bir bakmışın para pul olmuş. ondan sonra kanun diyor ki birden fazla emriyo transfer edilemez diyip şansı da azaltıyor. Allah herkesin yardımcısı olsun.

slm kızlar herkes nerlerde?? ben iğnelerime başladım 3. günüm bugün cumartesi gidicem bakalım neler olmuş içerilerde :))) bazan iyiyim bazan sıkıntılar basıyo çok alınganım bu günlerde ayın etkisimidir iğnelerin etkisimidir yoksa psikolojim mi bozuk anlayamadım gitti valla

slm kızlar herkes nerlerde?? ben iğnelerime başladım 3. günüm bugün cumartesi gidicem bakalım neler olmuş içerilerde :))) bazan iyiyim bazan sıkıntılar basıyo çok alınganım bu günlerde ayın etkisimidir iğnelerin etkisimidir yoksa psikolojim mi bozuk anlayamadım gitti valla

insan gerçerkten çok hassas oluyor artık neden bilmiyorum Allah yardımcınız olsun ben tekrar cesaret edmiyorum o sürece çok zorrr geliyor inş pozitif alırsında bizede umut olursun...

insan gerçerkten çok hassas oluyor artık neden bilmiyorum Allah yardımcınız olsun ben tekrar cesaret edmiyorum o sürece çok zorrr geliyor inş pozitif alırsında bizede umut olursun...

Aminnn canım teşekkür ederim ben de başlayana kadar akla karayı seçtim umarım bundan sonrası kolay geçer hepimiz için de hakkımızda hayırlısı olsun
iğnelere başladığım ilk gün çok fazla kasık ağrım olmuştu iki gündür hiç bi tepki yok korkuyorum önceki denememde olduğu gibi hiç cevap vermezsem diye

Aminnn canım teşekkür ederim ben de başlayana kadar akla karayı seçtim umarım bundan sonrası kolay geçer hepimiz için de hakkımızda hayırlısı olsun
iğnelere başladığım ilk gün çok fazla kasık ağrım olmuştu iki gündür hiç bi tepki yok korkuyorum önceki denememde olduğu gibi hiç cevap vermezsem diye

hadi bakalım hayırlısı.. burda bir bebek haberi almamız lazım.. inşallah hayırlısı olur. kendini şımart bol bol.. ananas ye ve maydonozdan uzak dur. birde kabak çekirdeği öneriliyor. bence bir araştır.. özellikle transfer sonrası için...
daha doğrusu adet ve idrar söktürücü gıdalar var onlara bir bak. ve tüketme pozitifi (inşallah) alana kadar...

Son düzenleme:

Allah kolaylık versin, biliyorsun başlamak işin yarısı. Allah hayırlı sonuçlar versin inşallah.
tecrübelerimden yola çıkarak söylüyorum, sadece süreci yaşa, süreci sürdür, yani farzet ki bir yoldasın ve yolda ilerliyorsun, amaç o yolu tamamlamak, yolda yolu karıştırır mıyım, önüme ne çıkar, taş mı kurt mu çıkar deme. ben nasip olursa ikinci denememde kendimi takip etmeyeceğim, yani acaba iğnelere nasıl cevap veriyor yumurtalıklar, acaba büyüdüler mi, kasığımda neden ağrı oldu.... falan filan. nasip olacaksa senin yumurtalar az gelişmiş bile olsa, embriyo 2.kalite bile olsa tutunacak ve inşallah o müjdeyi alacaksın. nasip değilse 1.kalite embriyonun, çok sayıda olgun yumurtanın anlamı yok
Allaha emanet ol, bol bol dua et, bizleri de unutma

Herkese teşekkür ederim kızlar ilgileriniz için evet kendimi şımartmak istiyorum herşey çok güzel olcak sevinçlerimizi de paylaşacağız inşallah hep beraber :62:

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu tüp bebek yapmaya karar verenlerin her türlü tohumdan ve çekirdekten uzak durmalarını tavsiye ediyor. Tüp bebek yapmaya karar verenlerin her türlü tohumdan ve çekirdekten (Badem, fındık, fıstık, karpuz çekirdeği, kabakçekirdeği, ayçekirdeği vb.) uzak durmaları gerekir.

nette bir sitede bunlar yazıyo kızlar ........

günaydın herkese benim gelişmeler çok iyi sayılmaz kala kala 2 yumurta kaldı onlar da çok yavaş büyüyor kızlar ya 300 300 gonal-f yiyorum banamısın demiyo bu yumurtalar belki yine sonlandıramam ama Allahdan da ümit kesilmez.

günaydın herkese benim gelişmeler çok iyi sayılmaz kala kala 2 yumurta kaldı onlar da çok yavaş büyüyor kızlar ya 300 300 gonal-f yiyorum banamısın demiyo bu yumurtalar belki yine sonlandıramam ama Allahdan da ümit kesilmez.

canım ümidini yitirme, biliyorsun ki Allah "ol" der "olur", onun için zor yok, imkansız yok, bolca dua et...

önemli olan 2 tane olsun bizim olsun kaliteli olsun Allah herşeye kadirdir benim 25 yumurta vardı 13 üne işlem yapıldı ama hepsi gitti çok olmasıda çözüm degil yeterki Rabbim nasip etsin....

Teşekkür ederim arkadaşlar destekleriniz için, benim 2 yıl önceki denememde de aynı olayı yaşadım ve transfer olmadan tedavi yarıda kesildi korkuyorum işte .. ilaçlara rağmen neden büyümezler çoğalmazlar ki ...takmayım diyorum kafaya ama elimde değil.
Yarabbimm umutlarımızı boşa çıkarma emeklerimizi zayi etme bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip et dileyen isteyen bütün Muhammed ümmetine

sanırım bende yine kist oluştu. geçen hafta cumadan beri sadece sabah kalktığımda hafif lekelenme oluyor ama gün içinde aktif bir kanama olmuyor. ve ben bu nedenle orucumuda bozmuyorum. ne kadar doğru bilmiyorum, ama orucuma kıyamıyorum. sizce bu yaptığım doğrumu? ben karmaşık durumdayım.

perşembeye kadar olmaz ise doktora gideceğim. her ay olmasada sürpriz bir gebelik olsa diye dua ederken, şimdi de niye olmuyor diye sıkıntısı yaşıyorum. yasmin kullanmak istemiyorum yine. bence berbat bir şey çünkü.

sanırım bende yine kist oluştu. geçen hafta cumadan beri sadece sabah kalktığımda hafif lekelenme oluyor ama gün içinde aktif bir kanama olmuyor. ve ben bu nedenle orucumuda bozmuyorum. ne kadar doğru bilmiyorum, ama orucuma kıyamıyorum. sizce bu yaptığım doğrumu? ben karmaşık durumdayım.

perşembeye kadar olmaz ise doktora gideceğim. her ay olmasada sürpriz bir gebelik olsa diye dua ederken, şimdi de niye olmuyor diye sıkıntısı yaşıyorum. yasmin kullanmak istemiyorum yine. bence berbat bir şey çünkü.

eger adet günün geldiyse 15 gün temiz kaldıysan oruç tutamazsın canım belkide kist filan yoktur sende benim gibi ilaçlardan öyle olmuşsundur ama adetin çogalınca sogan suyu iç kesinlikle kist için çok faydalı yasmin kullanmak zorunda kalmazsın..

eger adet günün geldiyse 15 gün temiz kaldıysan oruç tutamazsın canım belkide kist filan yoktur sende benim gibi ilaçlardan öyle olmuşsundur ama adetin çogalınca sogan suyu iç kesinlikle kist için çok faydalı yasmin kullanmak zorunda kalmazsın..

aslında adet günüm de gelmedi. geçen ay 25 inde olmuştum. bu ayda bugün olmalıydı. ama bugün sabahta lekelenme bile yoktu. şu ana kadar da orucumu bozmadım. karmaşadayım..işlerim o kadar yoğunki 5 dakika ötemde Akay ama gidemedim. inşallah yarın gideceğim.
soğan suyu derken direkt soğandan çıkan su mu yoksa soğanı kaynatıp mı içeceğim.

Son düzenleme:
Slm kızlar Akay' dan yeni geldim yumoşlarım büyümüş cumartesi alacaklar hiç beklemiyodum yani çok umutlu değildim kendimi tutamayıp ağladım demişlerdir ne tuhaf kadın büyür ağlar büyümez ağlar :)))))))) Allahım tamamına erdirsin içleri de dolu dolu olurlar inşallah Nolur kıslar herkes dua etsin tabi sadece kendime istemiyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin.
Melayden biraz stresten biraz havalardan olabilir ben de yazmıştım hatırlarsan o yüzden tedaviye de geç başladık adet olamadım sürekli lekelenmeler oldu bu sene 1 tane oruç anca tutabildim ve kimle bu konu açıldıysa aynı sorunlardan bahsetti ya geç olmuş ya erken ya olamamış tabiki dr a görünmekde de fayda var

aslında adet günüm de gelmedi. geçen ay 25 inde olmuştum. bu ayda bugün olmalıydı. ama bugün sabahta lekelenme bile yoktu. şu ana kadar da orucumu bozmadım. karmaşadayım..işlerim o kadar yoğunki 5 dakika ötemde Akay ama gidemedim. inşallah yarın gideceğim.
soğan suyu derken direkt soğandan çıkan su mu yoksa soğanı kaynatıp mı içeceğim.

canım sogan suyunu kaynatıp içiyorsun zaten burda çok içen var bi araştır istersen ama çok fadalı bence bide test yap:53:belki şaşıracagın bişey olabilir ....

sogan suyunu kaynatıp içiyosun zaten burda çok yapan var bi araştır istersen bide test yap belki şaşıracagın bişey olabilir

Slm kızlar Akay' dan yeni geldim yumoşlarım büyümüş cumartesi alacaklar hiç beklemiyodum yani çok umutlu değildim kendimi tutamayıp ağladım demişlerdir ne tuhaf kadın büyür ağlar büyümez ağlar :)))))))) Allahım tamamına erdirsin içleri de dolu dolu olurlar inşallah Nolur kıslar herkes dua etsin tabi sadece kendime istemiyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin.
Melayden biraz stresten biraz havalardan olabilir ben de yazmıştım hatırlarsan o yüzden tedaviye de geç başladık adet olamadım sürekli lekelenmeler oldu bu sene 1 tane oruç anca tutabildim ve kimle bu konu açıldıysa aynı sorunlardan bahsetti ya geç olmuş ya erken ya olamamış tabiki dr a görünmekde de fayda var

inş herşey istedigin gibi olur

Back