- Konu Sahibi dogapoyraz
-
Slm kızlar Akay' dan yeni geldim yumoşlarım büyümüş cumartesi alacaklar hiç beklemiyodum yani çok umutlu değildim kendimi tutamayıp ağladım demişlerdir ne tuhaf kadın büyür ağlar büyümez ağlar :)))))))) Allahım tamamına erdirsin içleri de dolu dolu olurlar inşallah Nolur kıslar herkes dua etsin tabi sadece kendime istemiyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin.
Melayden biraz stresten biraz havalardan olabilir ben de yazmıştım hatırlarsan o yüzden tedaviye de geç başladık adet olamadım sürekli lekelenmeler oldu bu sene 1 tane oruç anca tutabildim ve kimle bu konu açıldıysa aynı sorunlardan bahsetti ya geç olmuş ya erken ya olamamış tabiki dr a görünmekde de fayda var
Slm kızlar Akay' dan yeni geldim yumoşlarım büyümüş cumartesi alacaklar hiç beklemiyodum yani çok umutlu değildim kendimi tutamayıp ağladım demişlerdir ne tuhaf kadın büyür ağlar büyümez ağlar :)))))))) Allahım tamamına erdirsin içleri de dolu dolu olurlar inşallah Nolur kıslar herkes dua etsin tabi sadece kendime istemiyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin.
Melayden biraz stresten biraz havalardan olabilir ben de yazmıştım hatırlarsan o yüzden tedaviye de geç başladık adet olamadım sürekli lekelenmeler oldu bu sene 1 tane oruç anca tutabildim ve kimle bu konu açıldıysa aynı sorunlardan bahsetti ya geç olmuş ya erken ya olamamış tabiki dr a görünmekde de fayda var
canım sogan suyunu kaynatıp içiyorsun zaten burda çok içen var bi araştır istersen ama çok fadalı bence bide test yapbelki şaşıracagın bişey olabilir ....
hadi bakalım hepimizin gözü aydın. çok sevindim. büyüsünler büyüsünler. ne zaman toplanacaklar. bayrama denk gelecek sanki.. bayram hediyesi...
aslında benimde aklıma test yapmak geldi. tabi bu durum pek olası değil sanki. yine de keşke. neyse zaten bu aralar etrafımda durumumuzu bilmeyenler şüphelenmeye başladı. çünkü çok sevdiğim limon kolonyası inanılmaz kötü ediyor beni. tabi bence oruçtan kaynaklı bir durum.
teşekkür ederim melayden inşallah iki bayram birden yaşarız ama estradiol çok yüksel progestron da düşük çıkmış önemli olan da testler sanırım
sen test yaptın mı merak ettim Yarabbim uğraştırmaz da kendiliğinden bi evlat nasip eder inşallah
test yapmadım. biraz önce akaydaydım. herhangi bir kist falan yokmuş. tedbir amaçlı adet düzenleyici verdi. birisi adet söktürücü 6 gün kullan dedi. diğeri düzenleyiciymiş. 21 günde o kullanılacak. tabi ben ilaçlara başlamadan test yapacağım. ama pek olası bir şey değil. olsa da süper olur. bu ilaçlar doğum kontrol hapı değilmiş, yani bakarsınızı kullanırken bile olur mu olur. kullanırken hamile kalanlar var. bakalım Aralığa kadar kendi gelirse diye bekleyeceğim yinede.
test yapmadım. biraz önce akaydaydım. herhangi bir kist falan yokmuş. tedbir amaçlı adet düzenleyici verdi. birisi adet söktürücü 6 gün kullan dedi. diğeri düzenleyiciymiş. 21 günde o kullanılacak. tabi ben ilaçlara başlamadan test yapacağım. ama pek olası bir şey değil. olsa da süper olur. bu ilaçlar doğum kontrol hapı değilmiş, yani bakarsınızı kullanırken bile olur mu olur. kullanırken hamile kalanlar var. bakalım Aralığa kadar kendi gelirse diye bekleyeceğim yinede.
verdikleri ilaç cyclo progynova mı banada düzenlemesi için vermişlerdi belki hiç kullanmana gerek kalmaz hayırlısı..
inşallah canım ya kendiliğinden oluversin Allah büyük tedavisi olumsuz olup kendiliğinden hamile kalan arkadaşlar var sitede Rabbim büyük hep olumlu düşünmeye çalışalım zor olsa da( bende dahil ):)
birnurcum henüz ödeme yapmadık sadece ilk muayenede 12 tl verdik ben sosyal güvenlikten yararlanmıyorum toplama yapılacağı gün istiyorlar 3750 tl söylemişlerdi ilaçları da kendim tanıdık eczaneden aldım 1300 tl tutdu fakat ilaçlar kişiye göre değişir sanırım herkese farklı doz farklı ilaç uygulanıyor çünki şimdiden Allah kolaylık
teşekkürler sanırım sizin sgk nız olmadığı için 3750 dediler dimi bende başkente gitmeyi düşünüyorumda bir arkadaşım orda oldu şimdi 6 aylık hamile ikiz kızlar inşallah sizede allah nasip eder teşekkürler
inşallah canım ya kendiliğinden oluversin Allah büyük tedavisi olumsuz olup kendiliğinden hamile kalan arkadaşlar var sitede Rabbim büyük hep olumlu düşünmeye çalışalım zor olsa da( bende dahil ):)
birnurcum henüz ödeme yapmadık sadece ilk muayenede 12 tl verdik ben sosyal güvenlikten yararlanmıyorum toplama yapılacağı gün istiyorlar 3750 tl söylemişlerdi ilaçları da kendim tanıdık eczaneden aldım 1300 tl tutdu fakat ilaçlar kişiye göre değişir sanırım herkese farklı doz farklı ilaç uygulanıyor çünki şimdiden Allah kolaylık versin
test yapmama gerek kalmadı. işten çıkmama 10 dakika kala bir anda kanama başladı. ilaçlarıda kullanmayacağım. gereksiz yükleme yapmak istemiyorum. en azından için rahatladı. geçen ay 25 inde olmuştu. bu ayda biraz ilginç bir başlama ile yine 25 inde olmuş oldu.
umutlar gelecek aya artık.
bu gün kendimi çok yalnız hissediyorum kızlar yanlış bişeyler yazarsam şimdiden kusuruma bakmayın sabah beri ağlamaya yer arıyorum gece hiç uyuyamadım sakin olmam gerekiyor rahat olmam gerekiyor ama yapamıyorum yarın yumoşlar alınacak inşallah iyidirler beni yarı yolda bırakmazlar inşallah
hadi bakalım Allah yardımcınız olsun. inşallah Allahın alnıza yazdığı ve hayırlı bebek olacak olan yumurta ve spremlere sıra gelmiştir. çünkü ben buna inanıyorum. negatif sonuç alma sebebimiz bence bu. bebeğimiz olacak yumurtalara henüz sıra gelmediği için bekliyoruz. inşallah bizleri çok bekletmez yumurcaklar. lütfen ağlama çünkü onlar şu anda senin içinde. ve sen ne kadar iyi olursan onlarda iyi olacaklar. umarım biriktiridiğin gözyaşları yaklaşık 15- 20 gün sonra sevinçten akar. bugün güzel bir gün. Kadir gecesi. bol bol dua et. bizide unutma dualarında. ben malum durumdan dolayı çok dua edemeyeceğim sanırım. bize de haber ver durumundan.
bu arada kesinlikle yanlız değilsin.
bu gün kendimi çok yalnız hissediyorum kızlar yanlış bişeyler yazarsam şimdiden kusuruma bakmayın sabah beri ağlamaya yer arıyorum gece hiç uyuyamadım sakin olmam gerekiyor rahat olmam gerekiyor ama yapamıyorum yarın yumoşlar alınacak inşallah iyidirler beni yarı yolda bırakmazlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?