• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AK Parti'nin 13 yıllık karnesi!

Selahattin Demirtaş'ın cumhurbaşkanımıza seni başkan yaptırmayacağız diyebilme lüksü var ise bizim de '' seni başkan yaptıracağız'' deme özgürlüğümüz var. Rabbim onu ülkemizin başından eksik eylemesin. Bu seçim yeni bir diriliştir herkes bunu aklına yazsın. Ak Partililere her yorum yazışınızda'' lütfen sonuna kadar okuyun'' mavallarını bırakamadınız. Hep kendinizi sözüm ona ''aydın'' bizleri ''koyun'' diye adlandırdınız. Bu ülkenin neredeyse yarısına koyun diyen siz cahiller elbet bir daha başa gelemeyeceksiniz. Bu videoyu izleyin de biraz gülün hadi yine iyisiniz :)

Not: Başkan yaptırmayacağız diye yorum yapacaklar bizatihi Selahattin Demirtaş ile aynı saftadır. Hadi görelim vatan hainlerini. Buyurun.

Böyle videoları izleyip izleyip 'işte benim başkanım baaaa' diye gazlanıyonuz da komik oluyor be cicim. Birazdan şiir paylaşanlar da gelir.
Ayrıca sen mi karar veriyorsun kim vatan haini kim değil? Biraz haddinizi bilebilseniz keşke güruhcanak.

Hadi seni mi kıracağım? Gözün vatan haini görsün.
SENİ BAŞKAN YAPTIRMAYACAĞIZ!!! (Hem de bol ünlemli)

En acınacak durumda Davutoğlu yerine hala Erdoğan'ı tartışıyoruz yazık ki ne yazık !!!

Yazık Davutoğlu da Erdoğan'ın gölgesinde kaldı. Ne yazık ki tek adam??
Keşke böyle olmasa keşke akp içindekiler direktiflerle hareket etmeyip kendi iradelerini de yansıtabilseler.
Biat kültürü denilen şeye inanıyorum ben. daha geçenlerde Arınç bir konuşmasında '' Tayyip Erdoğan bizim kaderimizdir. Kaderime boyun eğiyorum. '' malesef parti içinde ve parti dışında onun her söylediğinin her yaptığının doğru olduğuna bu kadar sorgusuz sualsiz inanmış insanlar varken ve bunların sayıları bir hayli yüksekken işimiz çok zor.

Yazık Davutoğlu da Erdoğan'ın gölgesinde kaldı. Ne yazık ki tek adam??
Keşke böyle olmasa keşke akp içindekiler direktiflerle hareket etmeyip kendi iradelerini de yansıtabilseler.
Biat kültürü denilen şeye inanıyorum ben. daha geçenlerde Arınç bir konuşmasında '' Tayyip Erdoğan bizim kaderimizdir. Kaderime boyun eğiyorum. '' malesef parti içinde ve parti dışında onun her söylediğinin her yaptığının doğru olduğuna bu kadar sorgusuz sualsiz inanmış insanlar varken ve bunların sayıları bir hayli yüksekken işimiz çok zor.

Bir zamanlar Kenan Evren heryerdeydi simdi yok ..
Simdi Erdoğan heryerde ..
Bir zaman gelecek oda yok olacak ...

Ben bir de şeyi merak ediyorum ya alakasız ama.
Şimdi bunlar hep okuldan arkadaslarya. Birbirleriyle nasıl konusuyorlar acaba?
Mesela bir Davutoğlu Rte'ye Tayyipçiğim naber diyor mudur? Yoksa Tayyip Bey mi diyordur ya da başkanım? Hünkarım?
Kafamda deli sorular.

Bir zamanlar Kenan Evren heryerdeydi simdi yok ..
Simdi Erdoğan heryerde ..
Bir zaman gelecek oda yok olacak ...

Evet insanlar fani, fikirler baki.
Hep birileri var olacak hayat devam ettiği müddetçe.
Her insan hata yapar, ben,sen o hepimiz.Ama hatayı savunmanın, yanlışın peşinden gitmenin hiç bir mantıklı açıklaması olamaz bana göre.

Selahattin Demirtaş'ın cumhurbaşkanımıza seni başkan yaptırmayacağız diyebilme lüksü var ise bizim de '' seni başkan yaptıracağız'' deme özgürlüğümüz var. Rabbim onu ülkemizin başından eksik eylemesin. Bu seçim yeni bir diriliştir herkes bunu aklına yazsın. Ak Partililere her yorum yazışınızda'' lütfen sonuna kadar okuyun'' mavallarını bırakamadınız. Hep kendinizi sözüm ona ''aydın'' bizleri ''koyun'' diye adlandırdınız. Bu ülkenin neredeyse yarısına koyun diyen siz cahiller elbet bir daha başa gelemeyeceksiniz. Bu videoyu izleyin de biraz gülün hadi yine iyisiniz :)

Not: Başkan yaptırmayacağız diye yorum yapacaklar bizatihi Selahattin Demirtaş ile aynı saftadır. Hadi görelim vatan hainlerini. Buyurun.

Neden şaşırmadım ki acaba?
AKP ye oy vermeyen herkes gözünüzde vatan haini zaten :)

Mesela bir Davutoğlu Rte'ye Tayyipçiğim naber diyor mudur? Yoksa Tayyip Bey mi diyordur ya da başkanım? Hünkarım?
Kafamda deli sorular.

Yok kızzz naber kanka diyorlardır birbirlerine ...
Güldürdün beni :D

Kafamda deli sorular.

Ölümüne gangayızzz bence :)

Evet insanlar fani, fikirler baki.
Hep birileri var olacak hayat devam ettiği müddetçe.
Her insan hata yapar, ben,sen o hepimiz.Ama hatayı savunmanın, yanlışın peşinden gitmenin hiç bir mantıklı açıklaması olamaz bana göre.

Aynen birde anlamıyorum biliyormusun ..
Bu insanlar neden körleşmiş neden çevredeki insanları görmüyorlar...

Uzun zamandır takip ediyorum; pek az yorum yapıyorum. Genelde gözlemlemeye çalışıyorum. Özellikle son zamanlarda olanları, insanların bakış açısını... Kendimce bir tespit yaptım; belki yanılıyorumdur. Ağırlık AKP seçmenine yöneltilen soruların cevapsız kalması, ya da sorulara tam cevap verilememesi olduğu için şunu söyleyebilirim: Aslında çoğu AKP seçmeninin de bu konulara, bu sorulara duyarsız olmadığını düşünüyorum. Onlar da belki eleştiriyorlar kendi içlerinde, ancak "kol kırılır, yen içinde kalır" mantığı var. Ama eleştirdikçe, hataları kabul ettikçe; asıl o zaman önce kendimize, sonra çocuklarımıza güzel bir ülke bırakacağız. Ortada hata varsa, yanlış varsa, "evet var" diyebilmeliyiz. Kimse belki düşüncesini değiştirmeyecek; kimse inandığından da sapmayacak ama bu fikir alış verişini yürütemezsek, tartışamazsak ve en önemlisi birbirimizi dinlemezsek kaybeden hepimiz olacağız...

Aynen birde anlamıyorum biliyormusun ..
Bu insanlar neden körleşmiş neden çevredeki insanları görmüyorlar...

Çünkü öyle inanmışlar :) tamamen neye inandığın ile alakalı bir durum bu. (yanlış anlaşılmasın dini inançtan bahsetmiyorum.) Bazı insanlar fikirlerinin, siyasi ideolojilerinin kölesi olmuşlar ne yazık ki.
Düşüncelerimizin kölesi değil sahibiyiz kızlar :)

Uzun zamandır takip ediyorum; pek az yorum yapıyorum. Genelde gözlemlemeye çalışıyorum. Özellikle son zamanlarda olanları, insanların bakış açısını... Kendimce bir tespit yaptım; belki yanılıyorumdur. Ağırlık AKP seçmenine yöneltilen soruların cevapsız kalması, ya da sorulara tam cevap verilememesi olduğu için şunu söyleyebilirim: Aslında çoğu AKP seçmeninin de bu konulara, bu sorulara duyarsız olmadığını düşünüyorum. Onlar da belki eleştiriyorlar kendi içlerinde, ancak "kol kırılır, yen içinde kalır" mantığı var. Ama eleştirdikçe, hataları kabul ettikçe; asıl o zaman önce kendimize, sonra çocuklarımıza güzel bir ülke bırakacağız. Ortada hata varsa, yanlış varsa, "evet var" diyebilmeliyiz. Kimse belki düşüncesini değiştirmeyecek; kimse inandığından da sapmayacak ama bu fikir alış verişini yürütemezsek, tartışamazsak ve en önemlisi birbirimizi dinlemezsek kaybeden hepimiz olacağız...

Arada sırada değil her zaman paylaş düşüncelerini :):)

image.webp

sergerdan sergerdan canım vatan hainimi demiştim seni üzmüyorum veeee karsındaaaa 1 nolu hain rte ..

Konu açıldığından beri takip ediyorum. Şoke üstüne şoke yaşadım resmen.. Ben artık gerçekleri görmek istediklerine inanmıyorum. Gözler görmez, kulaklar sağır olmuş..

image.webp
Ama çözüm Süreci başlattınız bitti bir Sürü şehit verdik ..resmen bunun sorumsuda belli olan kişiler..

Kiblendiniz hanımefendi...

Back
X