- 14 Kasım 2001
- 21.364
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.474
- 1.623
- 101
- Konu Sahibi cimcimegfb
ic savas ve darbeye davetiye , Teror? Eklenir heralde o da
Ama olsun marmaray var duble yol var fabrika var ozellestirme var
yazdıklarımdan bunu mu anladınız ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ic savas ve darbeye davetiye , Teror? Eklenir heralde o da
Neyse, ekmek yoksa Marmaray yiyin , duble yol yiyin sizde o zamanic savas ve darbeye davetiye , Teror? Eklenir heralde o da
KAzen senin yazdıklarınla ne ilgisi var bunun? Konuyla ilgili yazmıs.
Son yazilanlardan bi şey anlamıyorum şu anda.
Kazen o arkadaş sadece konuyu yani ilk sayfayi okuyup yazmış sanırım 13 sayfa içinde kıymetler koptu da onun bundan haberi yok bencekonu ile ilgili yazmışsa bir şey diyemiyeceğimde hep aynı kaynaktan haber paylaşıyor diye kibleyenlere sözüm !
komik duruma düşmenin anlamı yok değil mi ?
Kib Sebebi ; Hep aynı kaynaktan haber paylaşıyor
eeeee
banlayın !
,
konu ile ilgili yazmışsa bir şey diyemiyeceğimde hep aynı kaynaktan haber paylaşıyor diye kibleyenlere sözüm !
eeeee
banlayın !
,
Kazen o arkadaş sadece konuyu yani ilk sayfayi okuyup yazmış sanırım 13 sayfa içinde kıymetler koptu da onun bundan haberi yok bence
Bu konuda kibleme yapmadım. Hatta konu ve kaynak konusunda demokratik ortam olmasi gerektiginide düşünüyordum.konu ile ilgili yazmışsa bir şey diyemiyeceğimde hep aynı kaynaktan haber paylaşıyor diye kibleyenlere sözüm !
eeeee
banlayın !
,
Bu konuda kibleme yapmadım. Hatta konu ve kaynak konusunda demokratik ortam olmasi gerektiginide düşünüyordum.
Ama artık siyasete girdiğimde hep "mask" görmekten, ayn kaynakların; adamların ağzından çıkan herşeyi haber yapılmasından bende sıkıldım malesef. Ak forum gbi oldu.
Haberi A kaynağından paylastigin da, ben B kaynağından paylasamicam değilmi, çünkü konu önceden açılmış.
Ee A -B de taban tabana zıt.
Birileri itiraz etmiş , şimdi B kaynağına geçilmiş bukez İRONİ irritesi altında saçma sapan yorumlar.
Kazen dışardan cidden hoş durmuyor artık. 2 gündür uzaktayım siteden döndüğümde bir garip olmuş.
Tamam kim ne isterse nerden isterse paylaşsın ama bu kadar yan haberlere kadar paylaşılması, gelişmelerin başka başlıkta açılması artık sinirleri hoplata yor.
Sonu ban mi uzaklaştırmak olur bilmiyorum, ama içime dert edeceğime yazdım gitti..
Yok senin mesajının altına denk gelmiş, 13 yıllık karneye terörü, iç savaş ve darbeyi de ekleyelim demek istemiş kanımca..Yani ben öyle anladım..
Bu konuda kibleme yapmadım. Hatta konu ve kaynak konusunda demokratik ortam olmasi gerektiginide düşünüyordum.
Ama artık siyasete girdiğimde hep "mask" görmekten, ayn kaynakların; adamların ağzından çıkan herşeyi haber yapılmasından bende sıkıldım malesef. Ak forum gbi oldu.
Haberi A kaynağından paylastigin da, ben B kaynağından paylasamicam değilmi, çünkü konu önceden açılmış.
Birileri itiraz etmiş , şimdi B kaynağına geçilmiş bukez İRONİ irritesi altında saçma sapan yorumlar.
Kazen dışardan cidden hoş durmuyor artık. 2 gündür uzaktayım siteden döndüğümde bir garip olmuş.
Tamam kim ne isterse nerden isterse paylaşsın ama bu kadar yan haberlere kadar paylaşılması, gelişmelerin başka başlıkta açılması artık sinirleri hoplata yor.
Sonu ban mi uzaklaştırmak olur bilmiyorum, ama içime dert edeceğime yazdım gitti..
ondan sonra soluğu sikayetvar.com da alıyor.
Beni attılar !
Neden ?
Aynı siteden çok haber paylaştım !
Son yazilana bakmadim
ben 1. Yazilanla ilgili yorum yaptim
Yanlis olan nedir?
.
Kazen, sikayetvar'a sikayet eden olmus mu cidden yoksa abartili espri de mi ben anlayamadim ?