AK Parti'nin 13 yıllık karnesi!

bu daha öncekiler muhabbetinden bana gelenler geldi.. daha öncekiler iyi olmadığı için baraj altı kaldılar, daha öncekiler iyi olmadığı için bunları seçtik zaten.. onların aynılarını bunlar da yaptığı için eleştiriliyorlar hala daha ne daha öncesinin haberlerini getiriyorsunuz kızlar?

kaldı ki torpili yenmek çok kolay.. koyarsın ciddi cezalar, işin başına ehil kişiler o zaman torpil olayı ortadan kalkar.. ama kalkamıyor neden acaba?

Neden rahatsız oldunki AKP yı kotuluyen bir haber verseydi alkışlarını,, begenilerini, isliklarini görür gibiyim,,

Neden rahatsız olduğumu hala anlamadin mi gerçekten?

Daha ne yazmaliyim anlamaniz için pardon?

Diyorum ki ben, özel sektörde torpil oluyor, herkes amca yegen es dost alıyor.
Bende o yüzen oturup kpss ye hazırlanıyorum. Hani şu memurluk icin girilen.

2012 de 85.5
2014 de 87 aldım

Hani o haber basligindaki AKP var ya o işte merkezi atamada alinan kurum bırakmadi. Bütün devlet daireleri sizler gibilerle doldu.

Diyorum ki hani ben uykusuz kalıp ders çalışıyorum ya, hani ben kimsenin kapısını çalmayıp oturup kendi emeğimle ekmek sahibi olmaya çalışıyorum ya hani önüme önüme geçirilenler var ya onlardan bahsediyorum ben.

Ben sizi Insan yerine koyup artık açlıktan nefesim kokacak diyorum, siz hala ne diyorsunuz.

Allah sorsun size... Allah size sorsun.

Haber 13 yil oncenin degil oficim gecen yilin

Konu sahibi neden banin biter bitmez Akp lehine konu aciyorsun.halbuki aleyhine acsan el üstünde tutulup alkışlanırsın.
neyse bir dahaki sefere Akpyi kötüleyen haberler aç tamam mı

Ya arkadasim size ne isteyen istedigi konuyu acar yorumu yapar.Burda Akpyi kotuleyen bir suru konu acilirken kimseden ses cikmiyor.bizde onlardan rahatsiz olalim o zaman.

kimse kimseye karisamaz taam mi

T A M A M

[QUOnganasik, post: 42590153, member: 649087"]Neden rahatsız olduğumu hala anlamadin mi gerçekten?

Daha ne yazmaliyim anlamaniz için pardon?

Diyorum ki ben, özel sektörde torpil oluyor, herkes amca yegen es dost alıyor.
Bende o yüzen oturup kpss ye hazırlanıyorum. Hani şu memurluk icin girilen.

2012 de 85.5
2014 de 87 aldım

Hani o haber basligindaki AKP var ya o işte merkezi atamada alinan kurum bırakmadi. Bütün devlet daireleri sizler gibilerle doldu.

Diyorum ki hani ben uykusuz kalıp ders çalışıyorum ya, hani ben kimsenin kapısını çalmayıp oturup kendi emeğimle ekmek sahibi olmaya çalışıyorum ya hani önüme önüme geçirilenler var ya onlardan bahsediyorum ben.

Ben sizi Insan yerine koyup artık açlıktan nefesim koyacak diyorum, siz hala ne diyorsunuz.

Allah sorsun size... Allah size sorsun.[/QUOTE]
Çok haklısınız artık kpss den alınan puan da yetmiyor mülakata girince işler değişiyor. Hatta diyelim işe girdiniz kurum içinde yükselmek için de torpil gerekiyor. Devlet mesela bu sene ilk defa bir yükselme sınavı yaptı elli üstü alan sertifika almak için kursa gidecekti ama onda da torpil buldular hemen özel yerden yurt dışından falan sertifika almaya bakacaklar. Sınava girenler girdiği ile kalacak.ee nerde adalet

Hanımlar,
aranızdaki laf düellosunu bitirirseniz iyi olur.
Konuya yorum varsa buyrun...

Abla aradim ama bulamadim senin bir lafin var , herkez tuttu partiyi savunur ama bir disardan baksalar hepsi ayni gbi o lafini soyleyerek ucuyorum konudan

İzninle alıntılıyorum mesajını, amaç herkes görsün direkt son sayfayı açanlar da görsün.
Herkes okusun bunu ama önemli olan anlamak tabiki.
Mesajından ötürü teşekkür ediyorum, şunları bunları yaptı derken nelerii neleri sattı bunlar da görülmeli.

Son düzenleme:
Abla aradim ama bulamadim senin bir lafin var , herkez tuttu partiyi savunur ama bir disardan baksalar hepsi ayni gbi o lafini soyleyerek ucuyorum konudan

Ben bile unuttum söylediğimi, sen nasıl hatırladın? Ulema gibi kadınım demek ki
Doğru demişim ağzıma sağlık

Bu bölümde haber içerikli ve kaynaklı olduktan sonra konu açılır, o parti bu parti haberi olur fark etmez, biz kalkıpta neden X partiyle ilgili konu açıyorsun demeyiz çünkü burası siyaset bölümü ve çok seslilik esastır, zira biz demokratiğiz, maalesef burada çoğunuz demokrasiden yana gibi görünsenizde demokratik değilsiniz, kimsenin bir diğerine tahammülü de kalmamış, siyasi tercihlerine saygısı da.

Ama Mune abla, hayvan hakları partisi olsun, ben onu tutuyorum diyelim, yani bir tek tuvalete gittikleri dakikanın haberini paylaşmasam olur mu? HHP'nin yeni başkanı kim oldu açtım konu, HHP'nin yeni başkanının ilk sözü ne ne oldu açtım konu, HHP'nin yapacağı icraatlar ne açtım konu... Olmaz değil mi?

Alt alta, alt alta fenalık geldi.

Bizde akp yle alakalı hep aynı yorumları okuyoruz bizimde fenalıktan buhar olmamız gerekirdi.

Mune maalesef kimse inanmadığı konuyu açmıyor.Herkes tuttuğu takımın(pardon partinin değilmi:) haberini açıyor

Mune tabii ki herkes kendi fikrine uyan partinin, kişinin haberini açacak, bunda abes bir şey yok.
Ama Allah aşkına devamlı devamlı aynı yerlerin haberini okumak istesem girer kendi sitesinden okurum. Şu bölüm ne kadar zamandır var, ben daha kimseden görmedim benzer şikayetler. Son dört-beş gündür yani anca.

Geçen gün Demirtaş'ın tek açıklamasıyla ilgili üç-dört haber falan vardı, her cümlesi ayrı haber mübarek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…