• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AK Parti'nin 13 yıllık karnesi!

Forumdaki daha önemli haberler, konular bu alt alta konu açılması yüzünden arada kaynıyor. Bu derece bencillik olmamalı aslında. Açılan konunun ne olduğunun önemi yok bu noktada.

Mune Mune tabii ki herkes kendi fikrine uyan partinin, kişinin haberini açacak, bunda abes bir şey yok.
Ama Allah aşkına devamlı devamlı aynı yerlerin haberini okumak istesem girer kendi sitesinden okurum. Şu bölüm ne kadar zamandır var, ben daha kimseden görmedim benzer şikayetler. Son dört-beş gündür yani anca.

Geçen gün Demirtaş'ın tek açıklamasıyla ilgili üç-dört haber falan vardı, her cümlesi ayrı haber mübarek.

3 kere acmisim .onun haricinde yok, daha dikkatli olmaya calisirim..

Ama Mune Mune abla, hayvan hakları partisi olsun, ben onu tutuyorum diyelim, yani bir tek tuvalete gittikleri dakikanın haberini paylaşmasam olur mu? HHP'nin yeni başkanı kim oldu açtım konu, HHP'nin yeni başkanının ilk sözü ne ne oldu açtım konu, HHP'nin yapacağı icraatlar ne açtım konu... Olmaz değil mi?

Alt alta, alt alta fenalık geldi.
Ablacım, güzel diyorsun ama Bölümün ilk sayfasına bir göz atalım, ağırlıklı olarak chess, okypete, ema1, Elif, cimcimegfb topikleri görüyoruz değil mi?

Bazen atıyorum chess 10 dakika arayla 3 konu açıyor, okypete 20 dakika arayla konu Açıyor, yani herkes sürekli konu açıyor, bu konular Çeşitlilik gösteriyor, o zaman biz birine sen dur her an konu açma dersek uygun olur mu? Olmaz, o zaman herkese arkadaş günde 3 konudan fazla açmayın diye kota getirmemiz gerekir lakin sitenin üyeler arası alışveriş bölümleri dışında konu kotası yok.

Konuları yorumlamak veya yorumlamamak sizlerin tercihi.

Mune Mune tabii ki herkes kendi fikrine uyan partinin, kişinin haberini açacak, bunda abes bir şey yok.
Ama Allah aşkına devamlı devamlı aynı yerlerin haberini okumak istesem girer kendi sitesinden okurum. Şu bölüm ne kadar zamandır var, ben daha kimseden görmedim benzer şikayetler. Son dört-beş gündür yani anca.

Geçen gün Demirtaş'ın tek açıklamasıyla ilgili üç-dört haber falan vardı, her cümlesi ayrı haber mübarek.
Konu tekrarı olan Konuları bildirin, aynı andan birden fazla üye aynı konuyu açıyorsa karışıklık olmasın diye kapatıyoruz tekrar Konuları.
Kaynak linki üyeler kendi belirler, buna karışmayız ki, o linkin haberlerine inanıyordur onu kopyalar, kusura bakılmasın ama burada odatv, sol haber gibi kaynaklarda sık kullanılır, onedio sitesi sık kullanılır.

Arada önemli konular kaynıyor denmiş, kavun kokusu dedi sanırım, iyi de o Konuları okuyup yorumlarsanız arada kalmaz.

Konu burada aslında partiye tahammülün kalmamış olması.

Yalnız ben mümkün olduğu kadar tarafsız haberler açmaya çalışıyorum.Bir partim yok aslında.Haber niteliği taşıdığını düşündüğün konular benim için önemli.Bir partiyi müdafaa eder gözüküyormu bilmiyorum ama(Karşıdan görünüş önemli tabii.Belkide düşündüğüm gibi değildir:)

Neden rahatsız olduğumu hala anlamadin mi gerçekten?

Daha ne yazmaliyim anlamaniz için pardon?

Diyorum ki ben, özel sektörde torpil oluyor, herkes amca yegen es dost alıyor.
Bende o yüzen oturup kpss ye hazırlanıyorum. Hani şu memurluk icin girilen.

2012 de 85.5
2014 de 87 aldım

Hani o haber basligindaki AKP var ya o işte merkezi atamada alinan kurum bırakmadi. Bütün devlet daireleri sizler gibilerle doldu.

Diyorum ki hani ben uykusuz kalıp ders çalışıyorum ya, hani ben kimsenin kapısını çalmayıp oturup kendi emeğimle ekmek sahibi olmaya çalışıyorum ya hani önüme önüme geçirilenler var ya onlardan bahsediyorum ben.

Ben sizi Insan yerine koyup artık açlıktan nefesim kokacak diyorum, siz hala ne diyorsunuz.

Allah sorsun size... Allah size sorsun.
Ben gumrukcu olabilmek icin senin o dedigin ve saydiklarinla ugrastim dirsek curuttum o kurstan bu kursa gittim ve hani diyosun ya devlet sizin gibilerle dolu iste o dedigin devlete ben girmedim cicim..sabahin 6sinda kalkiyorum ve helalinden ekmegimi kazanmak icin..allah sorsun derken bir daha dusun bencee

Bu arada sorularınıza veya taleplerinize kendimce cevap veriyorum ama amacım sizleri bir şekilde susturup taleplerinizi görmezden gelmek sanılmasın.
Yönetime bölümle ilgili istek ve taleplerinizi iletirsiniz, uygun bulunursa kabul ederler bizde onu uygularız.

bu daha öncekiler muhabbetinden bana gelenler geldi.. daha öncekiler iyi olmadığı için baraj altı kaldılar, daha öncekiler iyi olmadığı için bunları seçtik zaten.. onların aynılarını bunlar da yaptığı için eleştiriliyorlar hala daha ne daha öncesinin haberlerini getiriyorsunuz kızlar?

kaldı ki torpili yenmek çok kolay.. koyarsın ciddi cezalar, işin başına ehil kişiler o zaman torpil olayı ortadan kalkar.. ama kalkamıyor neden acaba?
Ne hikmetse o torpil bi bana vurmuyor bu kadar bariz hukumet yanlisiyken

1 gunlugune kurallar kalksın istiyorum gecen sene ki gibi..

BEnim de gunlerdir dislerimi sıkmaktan dislerim dokulecek bu yasta..

İCİme ata ata icim sisti:63:

Konu acmada sıkıntı yok ta, boyle dalga gecer gibi konular olunca insanın siniri zıplıyor haliyle.

Cİmcime seninle ilgili bi konu degil tabi bu, boyle biseyi utanmadan haber yapanlarla ilgili..

Ekonomi ilerlemismis 13 yıldır..
HAyır gel kufret daha iyi, daha az koyar sahsen bana.

Kim ne konu açar, hangi partiyi kollar beni ilgilendirmez.
Amaaa savunduğunuz fikir kadar nasıl savunduğunuz da önemlidir. Kendi anadilinde yazamayan insanın savunduğu fikrin ne inandırıcılığı kalır ne saygı duyulur bana göre.

Biraz konu dışı oldu ama herkes konu dışı yazmış zaten, benim yorumum da araya kaynayıversin.

Amaaa savunduğunuz fikir kadar nasıl savunduğunuz da önemlidir. Kendi anadilinde yazamayan insanın savunduğu fikrin ne inandırıcılığı kalır ne saygı duyulur bana göre.

Biraz konu dışı oldu ama herkes konu dışı yazmış zaten, benim yorumum da araya kaynayıversin.
Ben de aynı şeyi söylemek istedim, ama senin kadar güzel söyleyemeyeceğim için susmuştum. Teşekkür ederim.

Kendi anadilinde yazmayan insan kim
:57:

Konu tekrarı olan Konuları bildirin, aynı andan birden fazla üye aynı konuyu açıyorsa karışıklık olmasın diye kapatıyoruz tekrar Konuları.
Kaynak linki üyeler kendi belirler, buna karışmayız ki, o linkin haberlerine inanıyordur onu kopyalar, kusura bakılmasın ama burada odatv, sol haber gibi kaynaklarda sık kullanılır, onedio sitesi sık kullanılır.

Arada önemli konular kaynıyor denmiş, kavun kokusu dedi sanırım, iyi de o Konuları okuyup yorumlarsanız arada kalmaz.

Konu burada aslında partiye tahammülün kalmamış olması.
İlk sayfada chess'in Milliyet, Gerçek Gündem, Haber7; okypete'nin Medyatava, Cumhuriyet, Hürriyet, Bugün; Elif'in Habertürk ve Milliyet'ten haberleri var. Farklı kaynaklar, kimi hükümete yakın kimi uzak ama kimsenin laf ettiğini görmedim ben.

Cimcime'nin neredeyse bütün haberleri aynı kaynaklardan, özellikle de Ahaber. Son 40 başlığın 22 tanesi Ahaber mesela. Ensonhaber de bayağı var da onları saymadım :) Eğer Ahaber'in veya ensonhaber'in bütün haberlerini okumak istesem onun sayfasına girerim.

Burada Zaman'dan da Yeni Şafak'tan da, Akit'ten de haber paylaşan üyeler oldu. Sonuçta herkes kendine yakın mecralardan paylaşacak bunda sorun yok, itirazım da olamaz. Ama devamlı belli sitelerin (ahaber, ensonhaber vs) başlıkları olması da bence suistimale giriyor. Ben de Evrensel'in her haberi için başlık açayım o zaman, kavun Zaman'daki her konuyu açsın, başkası sadece Posta'dan gitsin.

Ama şu normal mi sizce? En basit örneği yani, Demirtaş bir açıklama yapmış. Aynı açıklamanın farklı cümleleriyle ilgili,
http://kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/demirtas-anasindan-dogduguna-pisman-edin.856010/
http://kadinlarkulubu.com/forum/ind...s-saldiranlarin-hepsi-fakir-fukaralar.856030/

Ben kendi adıma bir-iki kaynağın haberlerini devamlı yayınlayıp bölümü bu derece domine etmenin suistimal olduğunu düşünüyorum. Ama eğer yönetimin kararı "hayır, değil" ise bize söyleyecek laf kalmaz.

İlk sayfada chess'in Milliyet, Gerçek Gündem, Haber7; okypete'nin Medyatava, Cumhuriyet, Hürriyet, Bugün; Elif'in Habertürk ve Milliyet'ten haberleri var. Farklı kaynaklar, kimi hükümete yakın kimi uzak ama kimsenin laf ettiğini görmedim ben.

Cimcime'nin neredeyse bütün haberleri aynı kaynaklardan, özellikle de Ahaber. Son 40 başlığın 22 tanesi Ahaber mesela. Ensonhaber de bayağı var da onları saymadım :) Eğer Ahaber'in veya ensonhaber'in bütün haberlerini okumak istesem onun sayfasına girerim.

Burada Zaman'dan da Yeni Şafak'tan da, Akit'ten de haber paylaşan üyeler oldu. Sonuçta herkes kendine yakın mecralardan paylaşacak bunda sorun yok, itirazım da olamaz. Ama devamlı belli sitelerin (ahaber, ensonhaber vs) başlıkları olması da bence suistimale giriyor. Ben de Evrensel'in her haberi için başlık açayım o zaman, kavun Zaman'daki her konuyu açsın, başkası sadece Posta'dan gitsin.

Ama şu normal mi sizce? En basit örneği yani, Demirtaş bir açıklama yapmış. Aynı açıklamanın farklı cümleleriyle ilgili,
http://kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/demirtas-anasindan-dogduguna-pisman-edin.856010/
http://kadinlarkulubu.com/forum/ind...s-saldiranlarin-hepsi-fakir-fukaralar.856030/

Ben kendi adıma bir-iki kaynağın haberlerini devamlı yayınlayıp bölümü bu derece domine etmenin suistimal olduğunu düşünüyorum. Ama eğer yönetimin kararı "hayır, değil" ise bize söyleyecek laf kalmaz.

Braz once yazmistim ayni konunun devami nitelinden 3 kere acmisim , daha dikkatli olurum die .

Aksam,milliyet,haber7 dende actim bgun bakabilirsiniz . Konu 3 tane ayni knuyu acmaktan kaynakin ayni siteden olmasina geldi ,

Braz once yazmistim ayni konunun devami nitelinden 3 kere acmisim , daha dikkatli olurum die .

Aksam,milliyet,haber7 dende actim bgun bakabilirsiniz . Konu 3 tane ayni knuyu acmaktan kaynakin ayni siteden olmasina geldi ,
Benim başından beri dediğim aynı kaynaktan olmasıydı zaten, açıkça da ifade ettiğimi düşünüyorum.
Çok değil daha bir sayfa önce şunu yazmışım aynen Mune'ye; "Ama Allah aşkına devamlı devamlı aynı yerlerin haberini okumak istesem girer kendi sitesinden okurum."

Her neyse, bu konuyu sizinle konuşmamızın doğru olacağını düşünmüyorum. Bu nedenle konusu açılmışken doğrudan Mune'ye yazdım.

Şimdi ben anadan babadan miras kalan yerleri satıp borç ödediğim zaman borcu ben mi ödemiş olurum, yoksa anamın babamın zamanında çalışması ve sarf ettiği emekler mi?

Tabisiii sen dostum!
Annen baban sana bırakmışsa o mirası. Çatır Çatır harcayıp borcunu da ödeyeceksin.
Ister borç ödersin, ister gemicik alırsın.
:KK53::KK53:

Konuyu olduğundan çok başka yere getirdiniz, talepleriniz vardı madem niye konu sahibesini rencide ederek ve de konuyu farklı yerlere taşımak yerine Kazen'e birer mesaj atmadınız?

Diyorum yine diyeceğim, kaynaklar üyelerin seçimleridir, onlara "telif hakları" yasal zorunluluk vb bağlayıcı durumlar olmadığı sürece kaynaklarınız şu olacak diyemeyiz.

Burada sorunda zaten kullanılan kaynak değil, bahsi geçen partiyle ilgili hisler...
Lütfen Kazen'e mesaj gönderin.

Şimdi ben anadan babadan miras kalan yerleri satıp borç ödediğim zaman borcu ben mi ödemiş olurum, yoksa anamın babamın zamanında çalışması ve sarf ettiği emekler mi?

Aslında doğrusu "anadan babadan kalan mirası diğer kardeşlerin haklarını yiyerek, hatta onlara danışma nezaketi bile göstermeden satıp savıp borç ödesem ben ödemiş olur muyum" olmalıydı bence.

Back
X