- 17 Temmuz 2011
- 7.001
- 3.629
- 448
- 34
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
O da yanlisti bu da yanlis.Sadece Ak parti döneminde mi torpil olduğunu söylüyorsunuz ? Eskide oyle.dgildi demi? Herkez haketti yere hakkiyla geliyordu demi doru.
Cimcimecim kardelen banlandi seni yerine bıraktı sanki.Sadece Ak parti döneminde mi torpil olduğunu söylüyorsunuz ? Eskide oyle.dgildi demi? Herkez haketti yere hakkiyla geliyordu demi doru.
Sadece Ak parti döneminde mi torpil olduğunu söylüyorsunuz ? Eskide oyle.dgildi demi? Herkez haketti yere hakkiyla geliyordu demi doru.
O da yanlisti bu da yanlis.
Cimcimecim kardelen banlandi seni yerine bıraktı sanki.
Yeminle sayende konu zehirlenmesi yaşıyorum.
Dedimde ne var kadese? Ya hayr bu kadr nefret duyuyorsnuz bakmayin ak parti yazan haberlere . Ama bakiyorsnizda ak trollere geldi ,gina geldi vs demeyin lutfen . Bunlar olmuyor
Ben bu devirde yaşıyorum ya... Bu devirde.
Evet geçmişte kpss denen bir sınav gelmiş. Herkes sınava girsin. Puanını alsın. Atansın sirayla diye.
Tam da bahsettigim mantık bu. Herkes yaptı o da yapsın.
Hani Allah Peygamber Din? Hani islamiyet? Hani hak? Hani hukuk? Hani isminde ki adalet?
Allahım bütün hakkım haramdır bu tarz insanlara..
Sen sor benim emeklerimin karşılığıni.. Sen sor benim gözyaşlarimin hesabını.. Sen sor Allahım.
Bu saatten sonra sizi gozardi ediyorum. Ve size Kuran'ı Kerim i açıp okumanızı tavsiye ediyorum. Türkçe mealini...
Allah sizi de beni de herkesi de görüyor.. Bu da size son sözüm..
Nasıl bakmayalim banin biter bitmez bin tane konu acıyorsun.
Ben sana ak trol demedim.azıcık mola ver dedim.
Neyse kolay gelsin.
Ben bu devirde yaşıyorum ya... Bu devirde.
Evet geçmişte kpss denen bir sınav gelmiş. Herkes sınava girsin. Puanını alsın. Atansın sirayla diye.
Tam da bahsettigim mantık bu. Herkes yaptı o da yapsın.
Hani Allah Peygamber Din? Hani islamiyet? Hani hak? Hani hukuk? Hani isminde ki adalet?
Allahım bütün hakkım haramdır bu tarz insanlara..
Sen sor benim emeklerimin karşılığıni.. Sen sor benim gözyaşlarimin hesabını.. Sen sor Allahım.
Bu saatten sonra sizi gozardi ediyorum. Ve size Kuran'ı Kerim i açıp okumanızı tavsiye ediyorum. Türkçe mealini...
Allah sizi de beni de herkesi de görüyor.. Bu da size son sözüm..
Hiç geldi mi ki o dediğin partiler yıllardı tek başına iktidara nerden biliyorsun daha iyi olmayacağını müneccim misiniz? Ama onlar da çıkıp höt höt konuşsa azarlasa yeri geldiğinde halkı hep ben ben dese eminim seçilirler. Öyle insanlara bayılıyoruz çünkü. Mesela yarışmalara bakın sinirli kavgacı laf sokma peşinde olan insanlar genelde birinci ikinci oluyor. Geçen tv 8 de yarım saat bir yarışmaya denk geldim. Bi tane adam sürekli kavga ediyor eleştiriyor o yarım saatte anladım yani bi de konuşma arasında duydum genelde birinci oluyomuş. Heh dedim böyle yaparsan olursun iyi taktik tam bize göre. Umarım ne dediğimi anladınız olay yarışma değil o örnekti. Neyse böyle sadece haber okumayın ya olmuyo görünmüyor bazı şeyler. Okurum derseniz size kitaplar önereyim bi bakın yani okuyun yanicimcimegfb .!.:Ama arkadaş oradan dem vuruyor . Ak parti yapti herseyde hakli diyemem . Yanlislari vardir elbette . Ama bu ulke icin su ands en doru kisi .. varsa cikarsinlar desinlerki bana su adam bak su adam turkiyeyi aydinlik yarinlara cikarcak . Yok malesef inanmiyorum . Cehape desen eski ataturk'un partisindn eser yok, mhp deseniz ne etliye ne sütlüye geliyor . Ee baska kim var soyler msniz?
Bir de torpil yaptığını biliyorum diyorsunuz açıklama da herkes yapıyor oluyor. Pes. Hani bu parti demiyor muydu daha geçen islam islam islam diye konuşmasında. Insanlar öyle düşünüp vermiyor mu araştırmadan okumadan. O zaman yapmayacak bir parti varsa bu olmalı değil mi? Bu bahane midir herkes yapıyor bahane midir? Siz de bunu bilerek oy verdiğiniz için siz de sorumlusunuz biliyorsunuz değil mi? O torpili olmadığı için hakkı olduğu halde işe giremeyen gencin gözyaşından. O kişiye özel açılmış ilan için umutlanan gençlerin hayal kırıklığındanins gozardi etmeden sunlarida gorursunuz diyorsunuz ya ben bu zamanda yaşıyorum bu zamanda die
iste bu zamandada ak parti haricinde partilerde torpil yapiyor
buyrun kaynakkaynaklar
http://m.takvim.com.tr/yazarlar/emin_pazarci/2012/12/28/milletvekilleri-bunu-yaparsa
http://m.sabah.com.tr/gundem/2014/12/21/ispatlayin-dedi-liste-ortaya-cikti
ins gozardi etmeden sunlarida gorursunuz diyorsunuz ya ben bu zamanda yaşıyorum bu zamanda die
buyrun kaynakkaynaklar
http://m.takvim.com.tr/yazarlar/emin_pazarci/2012/12/28/milletvekilleri-bunu-yaparsa
senin bu kaynaklarını yerim ayolins gozardi etmeden sunlarida gorursunuz diyorsunuz ya ben bu zamanda yaşıyorum bu zamanda die
buyrun kaynakkaynaklar
senin bu kaynaklarını yerim ayol
Bir de torpil yaptığını biliyorum diyorsunuz açıklama da herkes yapıyor oluyor. Pes. Hani bu parti demiyor muydu daha geçen islam islam islam diye konuşmasında. Insanlar öyle düşünüp vermiyor mu araştırmadan okumadan. O zaman yapmayacak bir parti varsa bu olmalı değil mi? Bu bahane midir herkes yapıyor bahane midir? Siz de bunu bilerek oy verdiğiniz için siz de sorumlusunuz biliyorsunuz değil mi? O torpili olmadığı için hakkı olduğu halde işe giremeyen gencin gözyaşından. O kişiye özel açılmış ilan için umutlanan gençlerin hayal kırıklığından
Evet şu an için özgür sayılarız da..burası forum insanlar düşüncelerini paylaşır diğerleri yorum yapar diğeri ona cevap verir falan işte o zaman güzel paylaşım olur. Ama verecek cevabı olmayınca istediğinizi anlamakta özgürsünüz ne demektir. Ben zaten anlıyorum böyle şeyler yazınca ya hiç cevap alamam ya da böyle kaçamak cevaplar alırım. İstediğim gibi anladım ve iyki dedim iyki bile isteye bazı şeylere ortak olmuyorumIstediniz gbi anlamakta ozgursunuz .
Neden rahatsız oldunki AKP yı kotuluyen bir haber verseydi alkışlarını,, begenilerini, isliklarini görür gibiyim,,Valla bende ne yalan söyliyim yazdım yazdım sildim.
Haberden ziyade buraya bu konuyu açan insanaydi söyleyeceklerim.
Ben susuyorum. Allah sorsun..
Vay bee bu ne cimcimee... Şaştım ayol,Rica ederim sekerim bak ben yeni okudum bir kaynaktan bir haber atacam ozeline oku azin acik kalicak .
Evet şu an için özgür sayılarız da..burası forum insanlar düşüncelerini paylaşır diğerleri yorum yapar diğeri ona cevap verir falan işte o zaman güzel paylaşım olur. Ama verecek cevabı olmayınca istediğinizi anlamakta özgürsünüz ne demektir. Ben zaten anlıyorum böyle şeyler yazınca ya hiç cevap alamam ya da böyle kaçamak cevaplar alırım. İstediğim gibi anladım ve iyki dedim iyki bile isteye bazı şeylere ortak olmuyorum
Vay bee bu ne cimcimee... Şaştım ayol,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?