- Konu Sahibi cimcimegfb
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne özrü? :)Özürünüzü siz dilemede ben kabul edyrm hanimlar ne diyim ki küfür dedi ya
Bende kib ledim. Yeni öğrendim ordan şikayet olduğunu. Bide üste cikiyo her yörede afkurmak boş havlayan kopek demek.Ben kiblemiştim de sanmıyorum ceza alsın...
Bakalım.
Cahiliyetle alakasi yok 5 yil yasamasaydim o taraflarda ev arkadasim Trabzonlu olmasaydi bilmezdim bende.Trabzon ve civarinda kufur gibi kullanilir.Kopegin havlamasi..Bir nevi kufur,hakaret iste de yasina veriyorum.Daha kucuk.Tabi dogruyu yazmissa.
Afkur havlamak demek.yani afedersiniz ama sen köpek gibi havla dur demek istemiş.Afkur ne ki ya? Ben mi çok cahilim
Chelzy sen kib lemedin ama ben de kib ledim üsluptan inş ban alırAfkur mafkur hayirdir ?? Burasi bu tarz kelimeleri kullanabilecegin mecra degil haberin ola ! Ban alma diye kiblemiyorum.Bir daha kullanirsan bildirim yaparim haberin olsun.
Ama burada direkt şahsa söyleniyor cnm genelleme filan yokAfkuru bende havlamak olarak biliyorum.
ama akplilere onlar köpek gibi havlamayi iyi bilirler deyip,birde begenenleri gördü
bu gözler.
bu yorum kadar tepki toplamadi.
iki taraftan da hakaret iceren yorumlar cikiyor iste.
Benim icin farketmiyor ha şahsa,ha bir secmene. inan burda chplilere yada baska partiye soylensede ayni tepki olacakti buna eminim.Ama burada direkt şahsa söyleniyor cnm genelleme filan yok
Ama burada direkt şahsa söyleniyor cnm genelleme filan yok[/
nasıl yani genele söyleyince farklı mı . ikiside kabul edilemez. ama burda akpli bir şahıs olsaydı hiç farketmezdi . değil mi ?
Iyi okumadin galiba gayette elestirdim iki taraftanda hakaret var diye.iftira atiyorsun suan.Oh olsun,akp secmenine soylenirken iyimiydiciler geldigine gore konumuz nirvanaya ulasmistir :) Ben bu sahsi dava edebilirim su mesajiyla.Ama arkadaslar tum iyimserligiyle sahsa hakaretle guruha aynidir diyerek olaya cok tatlış bir boyut kazandirmislar.
Kiblemedim evet.Gerek duymadim.Onemsemedim.Fikirlerini bir yana birakip olaya nesnel yaklasan hemen her baslikta didistigimiz nikimi7'ye elestirel yaklastigi icin tebrik ederim.Gercekten insanlar buyuklugunu boyle anlarda belli ediyormus.
Konu da daha uzamasin bosverin.