ak, hatalar rter mi?

örtüyor örtmesine ama sonu tekrar geliyor o aşkın ve çok kısa bir sürede...yüzünüze çarptırılıyor o hatalar sonradan...

HATAYA BAĞLI.....hatası aldatmak gibi bişeyse örtmezz!ama basit bişeyse fiziksel görünümle ilgili vss..ise örter..eee aşkın gözü kördür,gönül göözüyle gören hataları görmez..

yapılan hataya ve tekrarlanıp tekrarlanmamasına bağlı.Karışık mı oldu ne?

ben ihanet ve şiddet( fiziki,sözlü fark etmez) dışındaki hataları bir kez affedebilirim ama tekrarında asla.....

Hayır kattiyen!

Aşk herşeyi affetmez.. Aşk'ın bile affedemeyeceği şeyler vardır;

Sürekli tekrar edilen Yalanları, ıhaneti, iki yüzlülüğü, aşkı çıkarları uğruna kullananları kim affedebilir ?

örtemez bence hatta daha da can sıkıcı bir şekilde karşımıza dikilir..zaten en hassas olduğumuz kişi sevdiğimiz insan değilmidir??

bi başkası yapsa umursamayacağımız şeyleri o yaparsa ne kadar üzülür ne kadar sinirleniriz.gözümüze ne kadar batar...küçük hatalardan bahsediyorum tabi ki burda elbet sorunlar hallolur ama muhakkak bi tepki verilir yani.görmezden gelinebileceğini pek sanmıyorum.

ama büyük hatalar söz konusu olduğunda aşkı affı olmamalı...o hataların ne olduğu zaten mağlumunuz...

ask herseyı afedermı bence etmez..etmemelı de bır ınsanı sevıyoruz dıyedeger verdıgımız herseyı harcamamalıyız(aldatılma, kaba kuvvet zorbalık )

o zaman şebnem ferahtan aşk herşeyi affedermi şarkısı bize gelsin... affeder mi peki ? hmmm 3. kişiyi asla!!!!

Hatalarını görüp üstünü örterseniz işler dahada felakete gider.
Ya çözüm yolu bulucaksınız yada affetmiceksiniz.
Tabi bu hataların durumuna göre degişir.aldatmaksa asla affedilmez...

hayır neden örtsün...
karşımızdaki kişinin hatasız olmadığını, olamayacağını biliyoruz...
hataları ile seviyoruz...
yaptığı yanlış kendine ise uyarırım.. yardımcı olurum...
ama bana ise orada düşünürüm...

hatayı/hataları saklayan çoşkun hisler olamaz,
oluyorsa o olan aşk olmaz..
ama örtüyorsa eğer, olsa olsa el mahkûmluklardır sebebi
yada yok.. bu da örtmez hataları
katlanılabilirliliği arttırır ama..

aşk hataları örtse idi,onca severek evlenen çiftler boşanmazdı,
görmezden gelirdi....
yapılan hatalar,hata olarak kalıyor ve tekrarlanmıyorsa
(büyük yanlışlar dışında)
görmezden gelebilirim belkii,
ama yapılan hatalar yanlışları doğuruyor,ve aslaa affedemeyeceğim şeylerse
örtmez aslaaa örtmezz:olmaz:

çiftler arasında ufak hatalar bile büyütülebiliyor... hatanın boyutu tabiiki önemli ama genel olarak ayrılık sebepleri basittir... küçük hatalar büyütülür başka yerlere gider we aslında asıl hatanın ne olduu bile unutulur... bu böyledir... kısacası genel olarak affedilmes...

[ı]hayır neden örtsün...
Karşımızdaki kişinin hatasız olmadığını, olamayacağını biliyoruz...
Hataları ile seviyoruz...
Yaptığı yanlış kendine ise uyarırım.. Yardımcı olurum...
Ama bana ise orada düşünürüm...[/ı]

kesinlikle..bazı hatalar affedilmez..sevgilerimle..

çiftler arasında ufak hatalar bile büyütülebiliyor... hatanın boyutu tabiiki önemli ama genel olarak ayrılık sebepleri basittir... küçük hatalar büyütülür başka yerlere gider we aslında asıl hatanın ne olduu bile unutulur... bu böyledir... kısacası genel olarak affedilmes...

dediğiniz gibi küçük hataları hep büyütürüz..sonuç ayrılık..

aşk hataları örtse idi,onca severek evlenen çiftler boşanmazdı,
görmezden gelirdi....
Yapılan hatalar,hata olarak kalıyor ve tekrarlanmıyorsa
(büyük yanlışlar dışında)
görmezden gelebilirim belkii,
ama yapılan hatalar yanlışları doğuruyor,ve aslaa affedemeyeceğim şeylerse
örtmez aslaaa örtmezz:olmaz:

bence de örtmemeli..

Back