Airfryer övüldüğü kadar gerekli mi?

Onda pişince ev kokmuyor mu? Yargı dizisinde sürekli görüyorum bu aleti 😃 muhtemelen bu akşam da verirler subliminali. Ben patates kızartması için istiyorum en çok.
Evet fırından daha fazla bir koku. Kizartma yapmıs gibi. Ama kızartma gibi yag olmadiği icin ev tercih edilir yinede. Yağ olsa koku kalici oluyor dolaplara sinmiyor.

Yok tavada yapmış gibi kokmadı ama ilginç şekilde iki gün önce patlıcan yaptım ev duman oldu ben de anlayamadım 🤷🏻‍♀️
Bizim müteahhit davlumbaz yeri açmamış ve şimdi açılması imkansız. Aspiratör yeri yok, tezgah önünde pencere yok. Amerikan mutfak ve biz burada yaşıyoruz. Ne zaman balık, patates kızartması falan yapacak olsam sıtma tutuyor. Midi fırın aldım balık için. Her şeyi balkona taşıyorum uzatma kabloları vs yemek mi yapıyoruz acemi birliği mi anlamadım. Yağ kokusu az bi şey değil ya her şeye diniyor perdelere, koltuğa hatta kitaplığa bile. Demek bu da çözüm değil. Öff🤦

tüm artilarini gectim 5 kisilik bir aileye xxl si bike kucuk bence 🤔 kalabalik misafire 2-3kez calistiriin ayni firin zamanini kapsiyor sanki dusununce

yagsiz olmasi iyi bir avantaj ama misafire 2-3posta yemek pisirdigimi dusununcr sacma geliyor

Bizim müteahhit davlumbaz yeri açmamış ve şimdi açılması imkansız. Aspiratör yeri yok, tezgah önünde pencere yok. Amerikan mutfak ve biz burada yaşıyoruz. Ne zaman balık, patates kızartması falan yapacak olsam sıtma tutuyor. Midi fırın aldım balık için. Her şeyi balkona taşıyorum uzatma kabloları vs yemek mi yapıyoruz acemi birliği mi anlamadım. Yağ kokusu az bi şey değil ya her şeye diniyor perdelere, koltuğa hatta kitaplığa bile. Demek bu da çözüm değil. Öff🤦
Bizimde amerikan mutfak hic sevmiyorum. Ev bulursam sirf bu yüzden taşıncam

Benimki hutt marka 8 litre kızlar. 2 hazneli hiç koku olmuyor. Dün tavuk yaptim inanılmaz lezzetliydi ve çabuk pisti. Bu lezzeti fırında yakalamak imkansız. İzgara tadiydi. Keşke fotosunu cekseydim atardım buraya rengi görmeniz amaçlı. Aslında çok tavuk yiyen bir aile değiliz sağlık açısından ama o kadar lezzetliydi ki haftada bir neden olmasın diyecektim neredeyse 🙈

tüm artilarini gectim 5 kisilik bir aileye xxl si bike kucuk bence 🤔 kalabalik misafire 2-3kez calistiriin ayni firin zamanini kapsiyor sanki dusununce

yagsiz olmasi iyi bir avantaj ama misafire 2-3posta yemek pisirdigimi dusununcr sacma geliyor
Önden yapilcak oda nekadar güzel olur? Misafir 2 kisi ise kullanırım muhtemelen bebis haric 4 kisiyiz zaten.

Benimki hutt marka 8 litre kızlar. 2 hazneli hiç koku olmuyor. Dün tavuk yaptim inanılmaz lezzetliydi ve çabuk pisti. Bu lezzeti fırında yakalamak imkansız. İzgara tadiydi. Keşke fotosunu cekseydim atardım buraya rengi görmeniz amaçlı. Aslında çok tavuk yiyen bir aile değiliz sağlık açısından ama o kadar lezzetliydi ki haftada bir neden olmasın diyecektim neredeyse 🙈
Et tavuk balık cok güzel dışı cıtır ici sulu. Biz dahw cok et tavuk yapiyoruz cok et yenir bizde bakalım faturaya nasil yansır. Bi kullsnmada 3 kez en az çalısıyor. Koku olmaması cok güzel benimkide xxl philipsin koku oluyo. Patates ve biberde bile

Et tavuk balık cok güzel dışı cıtır ici sulu. Biz dahw cok et tavuk yapiyoruz cok et yenir bizde bakalım faturaya nasil yansır. Bi kullsnmada 3 kez en az çalısıyor. Koku olmaması cok güzel benimkide xxl philipsin koku oluyo. Patates ve biberde bile
Neden 3 kez çalışıyorsunuz XXL nin hacmi ne kadar bilmiyorum. Benimki tek seferde pişiriyor. Dün patates ve tavuk pişirdim tek seferde. Bugün kuzu pirzola pisiricem bakalım o nasıl olacak.

Bide böyle iki hazneli alınca ikisini farklı ayar ve dakikada pisiriyosun falan inanılmaz mantıklı yani. Aldığım zaman 3500 du fiyati şimdi 7000 maalesef o kötü oldu. Bir anda inanılmaz arttı.

Neden 3 kez çalışıyorsunuz XXL nin hacmi ne kadar bilmiyorum. Benimki tek seferde pişiriyor. Dün patates ve tavuk pişirdim tek seferde. Bugün kuzu pirzola pisiricem bakalım o nasıl olacak.
Bize anca yetiyor 😅 3 istahlı erkek var evde.

Kokmaması imkansızdı zaten bende siz gibi inanmıstim ama icinde kizararak pisiyor nereye gitcek o koku. Firın daha az koku yapıyor tabi. Ama sizi bilmiyorumda ben kızartma senede sayılı yaparım mesela cocuklarım cok sever. Annem yapardi saolsun cocuklara . Simdi hafta sonu kızartma kahvaltısı yapıyoruz. Cocukların mutluluguna deger dolaplar vs yag olmadan. Birde hamileymissiniz. Bebegim icin buzluga kofte koydum hemen 2 tane cikarip pisiriyorum onun icin. Kokuyu cok dert etmedim ertesi gün gidiyor. Rezistans temizligi bana zor geliyor.
eşim de aynı şeyi söyledi kokuyu mecbur çıkaracak diyor🙈 ben de patates kızartmayı hiç sevmem dediğiniz gibi yağ sıçraması, damlaması mutfağa sinmesi.. illa ki sıkıntı olur. pratiklik konusunda da haklısınız 2-3 defa pişirilse bile daha hızlı oluyor.. biraz balkona alıp orada deneyeceğim mesajınız için çok teşekkür ederim içim rahatladı 🙈🫶

eşim de aynı şeyi söyledi kokuyu mecbur çıkaracak diyor🙈 ben de patates kızartmayı hiç sevmem dediğiniz gibi yağ sıçraması, damlaması mutfağa sinmesi.. illa ki sıkıntı olur. pratiklik konusunda da haklısınız 2-3 defa pişirilse bile daha hızlı oluyor.. biraz balkona alıp orada deneyeceğim mesajınız için çok teşekkür ederim içim rahatladı 🙈🫶
Bizim gibi kızartma yapmayanlar icin iyi bence. Yağ olmuyo en azindan. Cocuklar istiyor kızartma onlar icinde kokuyu önemsemiycez artık
Rica ederim 🤗

Ben alın aldırın diyorum kim varsa 😁 bu akşam yine calistirdim tek seferde kuzu pirzola, patates ve biber koydum 25 dk da akşam yemegimiz hazırdı :) koku yok. Nar gibi kızarmış et var ben almadigim zamanlar için pismanim açıkçası. Bu eti ocakta yapsam muhurledigim esnada ve kizardigi esnada tüm Ocak ve mutfak dolabı batacakti ama şimdi mutfağım tertemiz. Yani herkesin kendi bileceği iş tabiki ama bizim için harika oldu. Ona yemek koyup pişirme suresinde pilav salatayı hallediyorum bende. Yarım saatte herşey hazır.

Bu soruyu sorarken Karaca sulu yemek modeli vardı. Onu bulamadım hiçbir yerde, yeni model olarak közleyen modeli çıkmış 3k. Nasıldır acaba :/ Melan-kolik5 Melan-kolik5 sizdeki sulu yemek yapan mıydı?

Bu soruyu sorarken Karaca sulu yemek modeli vardı. Onu bulamadım hiçbir yerde, yeni model olarak közleyen modeli çıkmış 3k. Nasıldır acaba :/ Melan-kolik5 Melan-kolik5 sizdeki sulu yemek yapan mıydı?
Evet bendeki sulu yemek yapan yoğurt falan da yapıyor. Kendi sitesinde vardı geçen hafta. Közleyen modeli bilmiyorum görmedim hiç onun hakkında yorum yapsam yanlış olur

Evet bendeki sulu yemek yapan yoğurt falan da yapıyor. Kendi sitesinde vardı geçen hafta. Közleyen modeli bilmiyorum görmedim hiç onun hakkında yorum yapsam yanlış olur
Sanırım daha satışta değil ön satış olarak görünüyor. Annem takmış sana airfryer alacağım diye 😅 o yüzden kendisi mağazaya sormuş ben de sitesinden baktım hiçbirinde stok yok. Onu kaldırıp közü mü satacaklar acaba bilemedim.

X