- 21 Kasım 2017
- 27.568
- 120.544
- Konu Sahibi Orangegreysky
Ben özellikle kapsüllü olmamasına dikkat etmiştim. Neden sen öyle bir model seçtin?He ben elimden gelse tüm maaşı kahveye yatırma potansiyelde olduğum için işimi görüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben özellikle kapsüllü olmamasına dikkat etmiştim. Neden sen öyle bir model seçtin?He ben elimden gelse tüm maaşı kahveye yatırma potansiyelde olduğum için işimi görüyor
Beyim tencere yerleştirirken bile kırabildiği için diğerleri (tam otomatik çok sevmiyorum gibi, alırsam yarı otomatik düşünüyorum) ona zor gelirdi, ondan daha pratik bi şey olsun dedimdi. Genelde kafama bi şey taktıysam çat diye aldığım ve araştırma yapmaya üşendiğim için aklıma giren ilk şeyi aldımBen özellikle kapsüllü olmamasına dikkat etmiştim. Neden sen öyle bir model seçtin?
Bogamiydin senBeyim tencere yerleştirirken bile kırabildiği için diğerleri (tam otomatik çok sevmiyorum gibi, alırsam yarı otomatik düşünüyorum) ona zor gelirdi, ondan daha pratik bi şey olsun dedimdi. Genelde kafama bi şey taktıysam çat diye aldığım ve araştırma yapmaya üşendiğim için aklıma giren ilk şeyi aldım
Bence cok gereksiz. Bende almistm. Sonrada sattim. Youtube de overler cunku para aliyolar reklam icin. Firindada yapabilirsin napacaksan. Yazik etme paranaHanımlar selamlar. Nereye kafamı çevirsem Airfryer çıkıyor. Bilinen markalar zaten iletişimi uzun süredir yapıyordu, şimdi birkaç markayı YouTubeda influencerların da övdüğünü gördüm. Karaca'nınki ekstra çekici geliyor gözüme bir de.
Ama ne kadar gerekli? Cidden zamandan, yağdan, elektrikten tasarruf sağlıyor mu? Bir reklam çekimi için bilinen bi markayı denetmiştik, tavuğu airfryerdan çıkarıp fırına koyup içini pişirmişlerdi. Pişmemişti yani kendi haznesinde. Bütün tavuktu belki sorun odur ama ilk deneyimim böyle olduğu için olumsuz da yaklaşıyorum bi yandan. Kullananlar ne der?
EvitBogamiydin sen
Son cumlen ele verdi seni,burcdasim
Yav robot süpürge alcaktım mesela. İnternette neredeyse 2 bin daha ucuz ama 2 gün sonra getirecek diye kalktım gittim avmden almaya çalıştım. Alamadım geldim eve sinirden ağladım sonra migrosun sanal marketinden sipariş ettim ertesi gün gelsin diyeSon cumlen ele verdi seni,burcdasim
O da Nespresso muydu? Ben tasarımını seviyorum diye onu almayı çok istedim ama mantıklı değildi. Almadım.Beyim tencere yerleştirirken bile kırabildiği için diğerleri (tam otomatik çok sevmiyorum gibi, alırsam yarı otomatik düşünüyorum) ona zor gelirdi, ondan daha pratik bi şey olsun dedimdi. Genelde kafama bi şey taktıysam çat diye aldığım ve araştırma yapmaya üşendiğim için aklıma giren ilk şeyi aldım
Yok ya keşke nespresso olsa, en azından farklı marka kapsülleri de denerdim. Sadece kendi kapsüllerini kullandırtan tchibo alma gafletine düştümO da Nespresso muydu? Ben tasarımını seviyorum diye onu almayı çok istedim ama mantıklı değildi. Almadım.
cosori amazondan aldım 2 yıl garantisi var eğer arızalanırsa yedek veya paranı iade ediyorlar ama çoğu kişi başka yerden alıyor bilgisizlikten alırken satan amazon yollayan amazon olacak ona dikkat edilmesi gerekir ama çoğu bilgi edinmiyor çok memnun kaldım kullanışlı pratik , ben eti onda (pirzola, tavuk )pişiriyorum artık dışarıda yemek pahalı ve lüx 2 kişi için ideal 2 kişi olan herkese tavsiye ederimNe marka aldınız ?
cosori amazondan aldım 2 yıl garantisi var eğer arızalanırsa yedek veya paranı iade ediyorlar ama çoğu kişi başka yerden alıyor bilgisizlikten alırken satan amazon yollayan amazon olacak ona dikkat edilmesi gerekir ama çoğu bilgi edinmiyor çok memnun kaldım kullanışlı pratik , ben eti onda (pirzola, tavuk )pişiriyorum artık dışarıda yemek pahalı ve lüx 2 kişi için ideal 2 kişi olan herkese tavsiye ederim