İyiyim aşkom sağ olÇok şükür aşkom, iyiyim, sen nasılsın?
Bugün biraz yorgundum yorulmuşumSabahta erken uyandım. Gece geç yatmak akıl işi değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim aşkom sağ olÇok şükür aşkom, iyiyim, sen nasılsın?
Beyinler dursa uyuyacağız da nerdeee Allah daha iyi etsin aşkomİyiyim aşkom sağ ol
Bugün biraz yorgundum yorulmuşumSabahta erken uyandım. Gece geç yatmak akıl işi değil
Ama o değişmez aşko ya ,hem böyle iyi benceAşko biz ondan kaybediyoruz
Amin aşkomBeyinler dursa uyuyacağız da nerdeee Allah daha iyi etsin aşkom
İyi galibaAma o değişmez aşko ya ,hem böyle iyi bence
Kesin bilgi,iyi ,yayalımİyi galiba
Busefer adam senden bekliyor kızzz yap bi güzellik benimde öyle genelde eşim alttan alır amaaa bazen diyorum hep o alttan alıyor gidiyorum ben konusuyorum bitiyorrBizim ilişkide alttan alan taraf eşim genelde. Zaten ilk defa alttan almayıp tavır koyduğu için bu kadar uzadı. Ben de adım atmaya alışkın değilim öylece bekliyoruz dört gündür bakalım ne olacak
Işte buuuBen dayanamazdım
Ne hikmetse aktif yazanlar hep fakirlero yüzden mi fakiriz yoksa ?Hayırlı akşamlar zenginler ve diğerleri
Zengolar ağırdan satıyorNe hikmetse aktif yazanlar hep fakirlero yüzden mi fakiriz yoksa ?
Öğrenemedim gitti bu olayı ben ,evtZengolar ağırdan satıyor
Zenginler golf oynamaktan, konken oynamaktan fırsat bulamıyor da olabilirlerNe hikmetse aktif yazanlar hep fakirlero yüzden mi fakiriz yoksa ?
Nasılsın zennamÖğrenemedim gitti bu olayı ben ,evt
Burjuva ve faqirliq yüzüme bir tokat gibi carptiZenginler golf oynamaktan, konken oynamaktan fırsat bulamıyor da olabilirler
İyiyim Zano'm,sen nasılsın?Nasılsın zennam
Aşko bizde neymişiz be her yere atlıyoruzNe hikmetse aktif yazanlar hep fakirlero yüzden mi fakiriz yoksa ?
Bende iyiyim. Biraz grip olmuşumİyiyim Zano'm,sen nasılsın?
Aynalı sazan miyiz aşko acabaAşko bizde neymişiz be her yere atlıyoruz