Bir kaç güne kar bekleniyor ,merkeze yağar mı bilmem ama Uludağ'a kar yağması demek bizim aşağıda donmamiz demek zatenO zaman sizin oraya bayağı kış gelmiş
Bende sadece alışverişe çıkıp geldim.
Benim misafirim var dıAşko hiç gelen giden yok. Herkes geziyor
Kış çabucak bitsin. Ben kar görmek istemiyorumBir kaç güne kar bekleniyor ,merkeze yağar mı bilmem ama Uludağ'a kar yağması demek bizim aşağıda donmamiz demek zaten
Eşin geldi miBenim misafirim var dı
Ben deeeKış çabucak bitsin. Ben kar görmek istemiyorum
Keşke çok yağsa ama dağ ve tarlalara susuz geçmesin yazımızKış çabucak bitsin. Ben kar görmek istemiyorum
Evet geldi yazdığım günEşin geldi mi
Gözün aydın:)Evet geldi yazdığım gün
Sıkıldım bile gitsin tekrar adam eve misafir çekiyorGözün aydın:)
Geçen yılda geç yağdı hatta haziran ayında bile yağmur yağdı. Mevsimler değişti.Keşke çok yağsa ama dağ ve tarlalara susuz geçmesin yazımız
Bende kötü şeyleri hatırlatıyor. Gece uyuyamam herhaldeBen deeeyağmur yağsın ama kar ,o beyazlık oluyor ya böyle uçsuz bucaksız,midem bulanıyor çok acayip hele o kar sonrası buz
Evet ya zamanında yağması iyiGeçen yılda geç yağdı hatta haziran ayında bile yağmur yağdı. Mevsimler değişti.
Tövbee,ne çabuk ahahahahahSıkıldım bile gitsin tekrar adam eve misafir çekiyor
Normal tabii aşkomBende kötü şeyleri hatırlatıyor. Gece uyuyamam herhalde
Sınav haftası misafir gelsin biz gidelim felan istemiyordum ondan dolayıTövbee,ne çabuk ahahahahah
O da doğru ama iste,illa gelirler hoşgeldin demek içinSınav haftası misafir gelsin biz gidelim felan istemiyordum ondan dolayı
Işte bizde rutin zaten bir ayın 10 günü gidiyor bazen 3 günü sık sık git gel oluyor bir ay ve üstü gelmediği zaman gelsinlerO da doğru ama iste,illa gelirler hoşgeldin demek için
Onun tadı gelene hos geldin gelmek demek kiIşte bizde rutin zaten bir ayın 10 günü gidiyor bazen 3 günü sık sık git gel oluyor bir ay ve üstü gelmediği zaman gelsinler
Bu gece oturursunuz artıkEvde ki herkes uyudu küçük kızımla ben dışında keşke küçük oğlum uyumasaydı gece dolaşır durur