Allah iyilik versin cennam çok şükür bende iyiyimYakşamlar kuzum, iyiyim, sen nasılsın?
Hayatınızda patates mi görmediniz?Çok geç artık nasıl bişeyse artık açtığım gibi kapattım
Allah iyilik versin canımAllah iyilik versin cennam çok şükür bende iyiyimbirileri varken giremiyorum pek
TövbesteyşınBakmasaydik iyiydi
Patetesten başka herşeye benziyordu cennam yoksa benmi çok fesat düşündümHayatınızda patates mi görmediniz?
Amin cennam hepimize inşallahAllah iyilik versin canımöyle evet,misafir varsa olmuyor gercekten
Rabbim yardımcınız olsun inşallahSağ ol nevoş darısı başına inşallahbizimki rutin zaten git gel her zaman
Ablacım sen nasılsın daha iyisindir inşallahRabbim yardımcınız olsun inşallah
İçiniz fesat valla kuzu,bildiğin ölü patatesPatetesten başka herşeye benziyordu cennam yoksa benmi çok fesat düşündüm
Amin cennam hepimize inşallahHayır o değilde benimkiler kv görümce
Püüüüğ bizeİçiniz fesat valla kuzu,bildiğin ölü patates
Bence de ,hıhPüüüüğ bize
iyi akşamlar kızlarrr
Rahmete ermiş Pattis
Hayir kendimden şüphe ettim ,fesatlık edip acaba dediğiniz şeye hiç benzemiyor çünkü ellllamtoprak atalım üzerine derhal
Kürek yokmuş kazma çıktı neysem önce kazariz dotuylede iteriz uzerine toprağı
Sorularımı sordum zaten. Wattına hacmine vs de baktım. İçini kurcaladım. Küçücüktü. Yemeğini ısıtıyormuş. 15 gün ev dolaşsam bence yarışma koşulunu sağlarımİyice öğrenip tecrübe etmen lazım
Sende halkla röportaj yap patlat konuyu
Daim olsun inşallah bende iyyim elhamdülillah ablaİyiyim canım sağ ol sen nasılsın
Bence yüz var orada. Bildiğin birinin gözü açık duruyor. Filtre uygulanmış bence patateseİçiniz fesat valla kuzu,bildiğin ölü patates
Ben korktum arkideşHayir kendimden şüphe ettim ,fesatlık edip acaba dediğiniz şeye hiç benzemiyor çünkü ellllam
Ne görüyorsunuz o kadar? Ee ben de baktım.Ben korktum arkideş