Et Yemekleri Airfryer ile Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz '' Airfryer ile Et Yemekleri'' hangileridir?(3 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    523
  • Anket Kapalı .
Almadım airfrey sadece patates kızartması yapıyoruz diyor alanlar bu kategori etkiler belki düşüncemi alırım
Bazı şeyleri kolaylaştırdığı kesin ama çok da elzem değilmiş diyorum ben. Mutfak genişse yer varsa uygun fiyatlısından alınabilir bir tane. XXL aldığıma pişmanım ben.

Burada yazmışlar dı manuel ayarda kızartınca iyi oluyormuş patates kızartması
Her derece de denedim ama alışmış bol yağda kızartılana , bu ona kuru yavan geliyor. Onun dışında tavuğu , köfteyi airfyerda yapıyorum onları çok seviyor. Özellikle tavuk kanat. Ama patateste başarılı olamadık

Ben de sadece patates yapmıyorum 👍 çıtır ekmek gibi oluyor çocuklar patatesi bala batırıp yemeğe başladılar hahaha :KK70: yag ile karistimama ragmen o kadar kuru.
Evet cidden öyle oluyor. Tahta gibi oluyor yavaş ayarda uzun ayarda hızlı ayarda sonuç hep aynı. Belki akşam yemeklerinde baharatlandırılıp denenebilir ama kahvaltı da bizlik olmuyor. Diyet yapanlar için süper ama çünkü gerçekten yağı hiç kullanmıyor koyduğum gibi yağ aynı kalıyor ☺️

Evet cidden öyle oluyor. Tahta gibi oluyor yavaş ayarda uzun ayarda hızlı ayarda sonuç hep aynı. Belki akşam yemeklerinde baharatlandırılıp denenebilir ama kahvaltı da bizlik olmuyor. Diyet yapanlar için süper ama çünkü gerçekten yağı hiç kullanmıyor koyduğum gibi yağ aynı kalıyor ☺️
Bebek patatesleri ikiye kesip üzerine tuz atıp dizince çok muhteşem oluyor Fırında yapılmış gibi ama benim en beğendiğim kabak patlıcan gibi yağda kızarım her yere sıçrayan ürünleri sicratmadan kizartiyor ya işte o süper oluyor.... Bir de tadı da tam istediğim gibi hafif citir

Burada yazmışlar dı manuel ayarda kızartınca iyi oluyormuş patates kızartması
Patates güzel oluyor bendekşde manuel zaten,hatta 2 yk deniyor ya istersen biraz daha fazla kullanabilirsin yağını,şu yağ fısfısları varya bende ondan var.
Kilo vereyim diye geç kahvaltı yapmaya başladım ama sabah 7’de kalkıyorum ben. Kahvaltıya kadar vakit geçirmek için ne yaptım bilin BÖREK VE SÜTLAÇ 🥹
Böreğiben alayım sütlaç sende kalsın,ellerine sağlık olsun :kk77:

Kilo vereyim diye geç kahvaltı yapmaya başladım ama sabah 7’de kalkıyorum ben. Kahvaltıya kadar vakit geçirmek için ne yaptım bilin BÖREK VE SÜTLAÇ 🥹
leonardo-dicaprio-clapping.gif

X