- 25 Ağustos 2019
- 60.496
- 110.963
- 30
+1Haber uçurayımmı oraya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
+1Haber uçurayımmı oraya
Ya ben yemeyeceğim ki yani sadece ucundan tadına bakarım skdkdkSen masterfitte değilmiydin
Elhan görmesinYa ben yemeyeceğim ki yani sadece ucundan tadına bakarım skdkdk
Sabahın bu saatinde 1,5 litre su içmişim, gün içinde ne kadar olacak kim bilir, daha ne yapsın bu kız!!-?!1!1!!Elhan görmesin
Bu seferlik affedelim demii
Oyle olsun bakalummBu seferlik affedelim demii
Ben 5 şe kadar 3 litre yapıyordumm genede gebeyken 2 litre anca içebiliyorum dahası çıkamayrumSabahın bu saatinde 1,5 litre su içmişim, gün içinde ne kadar olacak kim bilir, daha ne yapsın bu kız!!-?!1!1!!
Boy kilo ile günlük su miktarları var ona göre iç bence,fazlasıda zarar zaten.Sabahın bu saatinde 1,5 litre su içmişim, gün içinde ne kadar olacak kim bilir, daha ne yapsın bu kız!!-?!1!1!!
Aynennn bakacağızz artıkınOyle olsun bakalumm
Gebeyken su içmesen bile dakika tuvalette oluyor insan. 2 litre suyu düşünemiyorum.Ben 5 şe kadar 3 litre yapıyordumm genede gebeyken 2 litre anca içebiliyorum dahası çıkamayrum
Hahahaha evettt 2 saatte bir gidiyorumm geceleri zaten durmuyoGebeyken su içmesen bile dakika tuvalette oluyor insan. 2 litre suyu düşünemiyorum.
Su içerek mi diyet yapıyorsunuz bende geleyimSabahın bu saatinde 1,5 litre su içmişim, gün içinde ne kadar olacak kim bilir, daha ne yapsın bu kız!!-?!1!1!!
Üç gün su içmesem aramam. Benim için başarı örneği bu.Su içerek mi diyet yapıyorsunuz bende geleyim
Diyet yapabiliyor musunÜç gün su içmesem aramam. Benim için başarı örneği bu.
Kızım hastaydı gerçi hala hasta ama bayağı düzeldi. Ondan olsa gerek eskisi kadar topiğe giresim gelmedi. En kısa zamanda saçma şarkılarımla giriş yapacağım.Diyete yapabiliyor musun
Bu sıra niye ortalarda yoksun ne karıştırıyorsun
Geçmiş olsun canımKızım hastaydı gerçi hala hasta ama bayağı düzeldi. Ondan olsa gerek eskisi kadar topiğe giresim gelmedi. En kısa zamanda saçma şarkılarımla giriş yapacağım.
Geçmiş olsun minnakimaKızım hastaydı gerçi hala hasta ama bayağı düzeldi. Ondan olsa gerek eskisi kadar topiğe giresim gelmedi. En kısa zamanda saçma şarkılarımla giriş yapacağım.