Aramızda espri yapıyoruz. Aırfrey olan zenginler olmayan fakirler diyeNiye öyle dedinizz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aramızda espri yapıyoruz. Aırfrey olan zenginler olmayan fakirler diyeNiye öyle dedinizz
Bıraakk o eksik kalsınn amaaannn milletin totolarını şey edecen haaa sussssYaaaa keşke biride canonun bütün tavugundan yapsa muhtesemdi yaaaa, C A N O hala unutamiyorum o guzelligini tavuğun ah beee bir ayferimiz yok ki
Zor ne ki zoppppppzooorrrrrrDicek pazardan domatesmi alıyorumm para nerden çıkıyorr borç batağına girdi kocişkomm hayat zor bee
Bütün tavuk pişmez dedilerSen fırında yap ye madem. Bize eşlik edin Belki almıştır birisi
Arada yine seni övdüSen fırında yap ye madem. Bize eşlik edin Belki almıştır birisi
Hemen alsınlar diye buraya yazdım canom, haxir muhteşem tarif kacirmasinlar, sunum arama derdi yok,tarif hazirSen fırında yap ye madem. Bize eşlik edin Belki almıştır birisi
Yok be nevos pişer yaaaBütün tavuk pişmez dediler
Kız bu bebe neseki masrafsız almirada harcadığımız seylerin masrafı hastaneye gidey vuuuyyyZor ne ki zoppppppzooorrrrrr
Aa niye Philips’te pişiyormuş kürdan kontrolü ile pişirilir bence. Yapanda çokBütün tavuk pişmez dediler
Ne biliyorsun aırfreyin mi varYok be nevos pişer yaaa
8 litrede bile pişmez sanırımHemen alsınlar diye buraya yazdım canom, haxir muhteşem tarif kacirmasinlar, sunum arama derdi yok,tarif hazir
Tarif aramayla ugrasmasinlarBıraakk o eksik kalsınn amaaannn milletin totolarını şey edecen haaa sussss
Ben aırfrey olanların yalancısıyımAa niye Philips’te pişiyormuş kürdan kontrolü ile pişirilir bence. Yapanda çok
Kaptı yine 1000 tl ti köftehor Meşhur olursam menajerim yapcamArada yine seni övdü
Yok be nevos reklamlarda gösteriyorlar ya işteNe biliyorsun aırfreyin mi var
Aynen mutlaka yapmalısın bende menajerim olsun isterim ona göreKaptı yine 1000 tl ti köftehor Meşhur olursam menajerim yapcam
Bahane lazım ondanBen aırfrey olanların yalancısıyım
Allah yardim etsin kuzuKız bu bebe neseki masrafsız almirada harcadığımız seylerin masrafı hastaneye gidey vuuuyyy
Reklamda gösterilen her şey doğru muYok be nevos reklamlarda gösteriyorlar ya işte
Bende senin olayımAynen mutlaka yapmalısın bende menajerim olsun isterim ona göre