Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canımAllah tekrarını göstermesin inş nevoşum
Vallahaa giriyom 30yaşıma 1 ay sonra bide diyordum 30yaşınada bitane ederim hamile kalırım resmen doğuruyorum kocamdan ses seda yokHadi beeeee delii daha güzel kutla,ikinci bebek geliyor
Bende kendi aranızda bir espiri sandım@HanimKelesimiGetir son attığım mesaja baktım da ben bayaga klavye düzelticiye maruz kalmışım
Musmutlu git musmutlu gel inşallah yazacaktım
Nevos bizim mutfak sayfalarımızda kaldı gerçi senin sayfan 10 20 sayfayı bulur,yaz yaz bitmezAmin inşallah canım
Bende bendeBende kendi aranızda bir espiri sandım
Evett evett bende uyandığımda telefonlarda şok geçirdim gece zaten sürekli uyandık kafam mal gibiydi1inde başladık. 5 Ocak gece uyuduk. Sabah 6Ocak sokaktaydık.Gece 4.17 de
Firdevs hanım sizde yarışmaya katıldınız mı katyaya yaptırın airfrey de bi pirzola millet zengin görsünNiye öyle dedinizz
Supruz yaparVallahaa giriyom 30yaşıma 1 ay sonra bide diyordum 30yaşınada bitane ederim hamile kalırım resmen doğuruyorum kocamdan ses seda yok
HahahaBen çıkayım. Mezarlık beni bekler
Aynen bir fırsat bulup açamadımNevos bizim mutfak sayfalarımızda kaldı gerçi senin sayfan 10 20 sayfayı bulur,yaz yaz bitmez
Muşmula esprisi miBende bende
Dicek pazardan domatesmi alıyorumm para nerden çıkıyorr borç batağına girdi kocişkomm hayat zor beeSupruz yapar
EvetMuşmula esprisi mi
Neyse ki yalnız degilmişımBende bende
Airfryeri olmak bir zenginlik göstergesi çünküNiye öyle dedinizz
Şoka girip çıktımNeyse ki yalnız degilmişım
Sen fırında yap ye madem. Bize eşlik edin Belki almıştır birisiYaaaa keşke biride canonun bütün tavugundan yapsa muhtesemdi yaaaa, C A N O hala unutamiyorum o guzelligini tavuğun ah beee bir ayferimiz yok ki