Gözün aydın abla hayırlı yolculuklarKızçeme gidiyorum bilet alındı ocak 18 yolculuk var kısmetse.
Çok sağol nevoşcumHayırlı olsun ablacım
Çok sağol mavişimGözün aydın abla hayırlı yolculuklar
Aaa bir yasima daha girdim.ahsjdmdmTabi tabi
Haha yok yok benim korkma, ayferin olsaydıBi an korktum yemek yarışması için mi davet edildim diyeeeneyse ki değilmiş yoksa rezil olacaktım Benim ayferimmmm yok kiiii
Keşke bizde de ders alma olsa 40 kredi ders hakkım var ama üstten alamadığım için bekliyorum yoksa geçen sene bitmiş olacaktı.Bende bu yıl dgs ye girdim. Yine olmadı, malum çalışamadım. Halk ilişkiler yazdım. Sonra ikinci üniversitede Auzef geçtim. Halkla ilişkilerde 3 teyim. Çocuk gelişiminde 1 deyim ama bizde üstten ders alma var. 3 yılda bitecek inşallah
Baharda ikinci sınıftan ders alacağım.
O beni kırmazdı
Auzef bu konuda iyiKeşke bizde de ders alma olsa 40 kredi ders hakkım var ama üstten alamadığım için bekliyorum yoksa geçen sene bitmiş olacaktı.
Bir de yaz okulu açıyor ama ona rağmen üstten ders vermiyor, değişik bir düşünceye sahip
HahaahqKalabalık kalabalık merak etme
Birde aramızda bazı zengolar var. Adı lazım değil (RedGirl ) onlar katılmıyor. Sakın onlara çok yanaşma
Ben de hiç kırmam ki 2 hafta sonra görüşürüz dedim bak temizliği göze aldım sayılırO beni kırmazdı
Tamam tamam şaka yapıyorumBen de hiç kırmam ki 2 hafta sonra görüşürüz dedim bak temizliği göze aldım sayılır
Yürümek serbestHahaahq
Yaaaa katılmıyorum diye üzerime yürüyorsun ama
Baskı altında et yapamam pismez sınırlı kalır
İnsan erken bitirme planı yapınca bir rahatlama geliyor, biz ata aofliler de bekliyoruz işteAuzef bu konuda iyiBirde bu yıl muaf dersler var. Ondan 4 dersim var. İkinci dönem 4-5 ek alacağım. Seneye ders azalacak orayı dolduracağım. Tam üç yılda bitiyor.
Tamam tamam şaka yapıyorum
Eğer öyle bir şey olsun döverim senikimse duymasın pek becerikli değilim mutfakta nasip bi bakmışsın katılıp birinci oluyormuşum
Nasip canımİnsan erken bitirme planı yapınca bir rahatlama geliyor, biz ata aofliler de bekliyoruz işte
belki mezun olduğum sene gelir üstten alma şansımı her yerde göstermem gerek
Eğer öyle bir şey olsun döverim seni
Hahhaha fena gisganirim
Güle güle git ablacım gözün aydınKızçeme gidiyorum bilet alındı ocak 18 yolculuk var kısmetse.
Çok sağol hayalcim teşekürlwer.Güle güle git ablacım gözün aydın