- 3 Eylül 2018
- 8.675
- 46.135
Teşekkür ederimOylarimi Oriana Oydar ve @sweetgirlcandy e verdim başarılar dilerim kızlar
Oriana cipura ile beni aldın götürdün benden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimOylarimi Oriana Oydar ve @sweetgirlcandy e verdim başarılar dilerim kızlar
İnşallah canım benimAy geldim geldim hayırlı olsun oylamamız oo heyecanlıı cidden bu kez unutmusum bu heyecanları nevosum
Minniiik seninde balıkcı olman beni sevındırdıOylarimi Oriana Oydar ve @sweetgirlcandy e verdim başarılar dilerim kızlar
Kk her zaman sasırtırOha en fazla 3 oy bekliyordum 11 oy sürpriz oldu
Sen yine bugun cok yedinİsimden kaybeder dediğin tarife birinci olma şoku C A N O
Hem balık hem cipura daha ne olsunMinniiik seninde balıkcı olman beni sevındırdı
Markadan kaybeder diyordu birdeİsimden kaybeder dediğin tarife birinci olma şoku C A N O
Şaka yaptım yavrum yoktum ayferim yok benimVarmıydın nasıl kaçırdım ben Üzüldüm bak şimdi normalde nokta atışı yaparım bi sana bi Elifime
Cidden beklemiyordumİsimden kaybeder dediğin tarife birinci olma şoku C A N O
Yap güzel oluyorC A N O burdan bağımsız oğlum senin tarifi gösterdi bir videoda ondan istiyormuş
Evet dedimMarkadan kaybeder diyordu birde
Yap güzel oluyor
Çok teşekkür ederimLolipop görseli ve sunumu özellikle çekiciydi. Elinize sağlık