Bildirimler değiştirebilirGüzel rekabet böyle devam eder bi ileri bi geri. Kimde durursa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bildirimler değiştirebilirGüzel rekabet böyle devam eder bi ileri bi geri. Kimde durursa
Hiç alakası yok. Güzel tarif seçmişsin kendine haksızlık ediyorsunBebeğim benim sunumum diğer tariflere birZ hakaret niteliğinde ama sen bilirsin
AynenBildirimler değiştirebilir
Onun sunum kötü değil ama önde olanlar çok iddialı Bence bu ay herkes çok iyiHiç alakası yok. Güzel tarif seçmişsin kendine haksızlık ediyorsun
Tarif değil zaten aşkım, sunum nanay neyse, buna şükürHiç alakası yok. Güzel tarif seçmişsin kendine haksızlık ediyorsun
Bu sunumla yazık oldu güzelim ciğerealsem ciğer ilk defa yapıldı
Bencede kim kazanırsa kazansın hepsi hakediyorOnun sunum kötü değil ama önde olanlar çok iddialı Bence bu ay herkes çok iyi
Çok ilginç bir et(kuzu, dana) , bir tavuk ve bir balık önde
Emeğine sağlık canım benim için muhteşemTarif değil zaten aşkım, sunum nanay neyse, buna şükür
Nevreste seni niye alıntılamayadım anlamadım ama rica ederim. Gönül isterdi ki şöyle afilli afilli sunum yapabilseydim ama şartlar bu kadar
Tamam ne desem seni ikna edemeyeceğimTarif değil zaten aşkım, sunum nanay neyse, buna şükür
Nevreste seni niye alıntılamayadım anlamadım ama rica ederim. Gönül isterdi ki şöyle afilli afilli sunum yapabilseydim ama şartlar bu kadar
Kendine haksızlık yapıyorsunBu sunumla yazık oldu güzelim ciğere
Yutturacanmı nevooşş tutturdular markaya bakacaklarr alllHani marka etkili olacaktı
Ödemeler yatmamış mı alla allaaZengolar ,bildirim de gelmiş, DM kutum boş
Hayla bekliyorum,ayıp miğdem ağrıdıÖdemeler yatmamış mı alla allaa
Gelecek ay toptan alırsınHayla bekliyorum,ayıp miğdem ağrıdı
İnşallah bebekimGelecek ay toptan alırsın
İyi kiSakalım yok
Bu ay parasız kaldıkZengolar ,bildirim de gelmiş, DM kutum boş