Sen yinede bu heryer de söylemeUcuza uçak bileti bulmuşuzdur
Maşallah canımSağol canımanaları gibi seviyorlar hamurla uğraşmayı
İnşallah canımMaşallah canımHevesli olmaları ne güzel. Anneleri gibi mutfağı sevecekler
Seninkiler nasıl, seviyorlar mı sana yardım etmeyi mutfaktaMaşallah canımHevesli olmaları ne güzel. Anneleri gibi mutfağı sevecekler
Küçük pek hevesli değil. Büyük oğlumla kek falan yapmışlığımız varSeninkiler nasıl, seviyorlar mı sana yardım etmeyi mutfaktagenelde erkek çocukları pek sokulmaz mutfağa ama bazılarının eli çok yatkın ve meraklı oluyor mutfağa şeflerin de çoğu erkek sonuçta
Genelde kek yapma ve dediğin gibi malzeme ekleme çırpma kısmı en sevdikleriKüçük pek hevesli değil. Büyük oğlumla kek falan yapmışlığımız varDaha çok malzeme ekleme çırpma olaylarını seviyor.
Kolay gelsinŞimdi bebe oyalamacaEki Görüntüle 3374730
Biri büyük biri küçük olmuş diye eleştirmeyin sakın , biri 5 , biri 11 yaşındaki kızların eserleri bunlar
Benimkiler pek müdahil olmuyorlar o konu daGenelde kek yapma ve dediğin gibi malzeme ekleme çırpma kısmı en sevdikleripoğaçaya da şekil vermeyi seviyorlar , oyun hamuru gibi
Bizde köye gideriz ne olmuşCuma günü Münih’e gidiyoruz şekerimşimdilik buralardayız Ayferi olup da yurt dışına tatile gitmeyen de ne bileyim
En güzeli en doğalıBizde köye gideriz ne olmuş
Sağol canım bu da son hali çok pofuş ve lezzetli olduKolay gelsin
Ellerinize sağlık afiyet olsun canımSağol canım bu da son hali çok pofuş ve lezzetli olduEki Görüntüle 3374785
4 tarif daha var ama yapılır mı bilmemTarifler bitti miNevreste canım ? Az tarif oldu sanki alıp da yapmayanlar mı var ? 2 gün var daha gerçi yaparlar belki
Sağol canımEllerinize sağlık afiyet olsun canım
İyi o zaman4 tarif daha var ama yapılır mı bilmem
Ben 10 taneye razıydım. Şimdilik 13 oldu. Gayet iyi
Merhaba nasılsın canımmerhaba hanımlar