- 4 Kasım 2019
- 27.411
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu ben de teklif edecektim ama kazanım bile yokBahçeye kazan kuracaksan neden olmasın![]()
HosgeldinHayırlı akşamlar canlar
Hayırlı olsun yeni kategoriniz![]()
Tamam ona uygun bir kategori buluruzYapmadığım şey değil yeter ki sen iste toprak güvece vururum yemeği![]()
Bende çok ben sana veririmBunu ben de teklif edecektim ama kazanım bile yok![]()
Çok şükür kuzum, iyiyim, sen nasılsın?Nasılsın cennam![]()
![]()
![]()
Zenginlerin de güveci var. OlmazYapmadığım şey değil yeter ki sen iste toprak güvece vururum yemeği![]()
Ya bir kazanımız bile yokBunu ben de teklif edecektim ama kazanım bile yok![]()
Şaka yapıyorum hayırlı olsun yeni kategori bize yarışacak kategori çok nede olsaTamam ona uygun bir kategori buluruz![]()
Tabi ki öyleŞaka yapıyorum hayırlı olsun yeni kategori bize yarışacak kategori çok nede olsa![]()
Zenginlerin de güveci var. Olmaz![]()
Daim olsun inşallah bende iyyim çok şükürÇok şükür kuzum, iyiyim, sen nasılsın?![]()
Köye gittiğimizde denk gelse olabilirdi ama orada da alışveriş yapılamaz. Bu da mı gol değilBende çok ben sana veririm![]()
İyiyim ne olsun rutin pazar telaşı herkesi nizama sokmaya çalışıyorum kitaplarını düzenliyorlar birazdan yatisa geçeceklerHoş buldum miniğim nasılsın![]()
![]()
![]()
Amin kuzum, hep iyi olalımDaim olsun inşallah bende iyyim çok şükür![]()
![]()
Farklı bir tabağa koyabilir miyiz peki sunumlukBence tabak çok dolu olmamalı yani çeşit çok olmasınYani bir tabakta salata, pilav, et, kızartma olmasın. Yaptıklarınız genel olarak aırfreyde pişmiş olmalı.
Diğer detaylar bildiğiniz sunum işte![]()
Hayat dolusun minik ya hep böyle ol çok gülüyorum enerjin çok güzelİyiyim ne olsun rutin pazar telaşı herkesi nizama sokmaya çalışıyorum kitaplarını düzenliyorlar birazdan yatisa geçecekler![]()