- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.229
- 29
Nasılsın cennam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın cennam
Bunu ben de teklif edecektim ama kazanım bile yokBahçeye kazan kuracaksan neden olmasın
HosgeldinHayırlı akşamlar canlar
Hayırlı olsun yeni kategoriniz
Tamam ona uygun bir kategori buluruzYapmadığım şey değil yeter ki sen iste toprak güvece vururum yemeği
Bende çok ben sana veririmBunu ben de teklif edecektim ama kazanım bile yok
Çok şükür kuzum, iyiyim, sen nasılsın?Nasılsın cennam
Zenginlerin de güveci var. OlmazYapmadığım şey değil yeter ki sen iste toprak güvece vururum yemeği
Ya bir kazanımız bile yokBunu ben de teklif edecektim ama kazanım bile yok
Şaka yapıyorum hayırlı olsun yeni kategori bize yarışacak kategori çok nede olsaTamam ona uygun bir kategori buluruz
Tabi ki öyleŞaka yapıyorum hayırlı olsun yeni kategori bize yarışacak kategori çok nede olsa
bizde olup onlarda olmayan ne varZenginlerin de güveci var. Olmaz
Hoş buldum miniğim nasılsınHosgeldin
Daim olsun inşallah bende iyyim çok şükürÇok şükür kuzum, iyiyim, sen nasılsın?
Köye gittiğimizde denk gelse olabilirdi ama orada da alışveriş yapılamaz. Bu da mı gol değilBende çok ben sana veririm
İyiyim ne olsun rutin pazar telaşı herkesi nizama sokmaya çalışıyorum kitaplarını düzenliyorlar birazdan yatisa geçeceklerHoş buldum miniğim nasılsın
Yeni bir vukuat mı var zennam
Amin kuzum, hep iyi olalımDaim olsun inşallah bende iyyim çok şükür
Farklı bir tabağa koyabilir miyiz peki sunumluk soru işareti kalmasınBence tabak çok dolu olmamalı yani çeşit çok olmasınYani bir tabakta salata, pilav, et, kızartma olmasın. Yaptıklarınız genel olarak aırfreyde pişmiş olmalı.
Diğer detaylar bildiğiniz sunum işte
Yok ama olabilir Zano'mYeni bir vukuat mı var zennam
Hayat dolusun minik ya hep böyle ol çok gülüyorum enerjin çok güzelİyiyim ne olsun rutin pazar telaşı herkesi nizama sokmaya çalışıyorum kitaplarını düzenliyorlar birazdan yatisa geçecekler