- 2 Ağustos 2013
- 34.280
- 102.372
Gündüz yapcam bu sefer hep akşamları yapıyordum ahsen uyusun diye. İnşallah aklımdaki gibi yapabilirimÇok geç saatlerde yapmasan hafta sonu falan yapsan ışık olsa:)Bence tarifin çok iyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gündüz yapcam bu sefer hep akşamları yapıyordum ahsen uyusun diye. İnşallah aklımdaki gibi yapabilirimÇok geç saatlerde yapmasan hafta sonu falan yapsan ışık olsa:)Bence tarifin çok iyi
Bence tabak çok dolu olmamalı yani çeşit çok olmasınYani bir tabakta salata, pilav, et, kızartma olmasın. Yaptıklarınız genel olarak aırfreyde pişmiş olmalı.
İnşallah yaaaYaparsııın :)
İnşallah canım benimGündüz yapcam bu sefer hep akşamları yapıyordum ahsen uyusun diye. İnşallah aklımdaki gibi yapabilirim
Geçmiş olsun canım benimvar canım ama benim sunum yapacak halim yok ki pazar günü kontrole gidicem, muhtemelen 3. Ameliyatı planlayacak
Evet bebişim 5. Sayfada yazdım asadsdfdf mutlu oldum
Gel dert ortağım birlikte bekleyelim kim ne yapacakOh bee, ilk ben yazdım
Zenginler de özel mesajdan kapışsın
Gel fakir karşim, biz izleyiciyiz zatenBenim ondan yok be jeyommyaa gelsin tarifler oylayakkk
Gönlümüz zengin be aşko o da yetiyor şükürBunlar zengin tüm fakirlere alacaklar
KuzumCennam
Çok şükür aşkomGönlümüz zengin be aşko o da yetiyor şükür
Senin gönlünü severim benGönlümüz zengin be aşko o da yetiyor şükür
Hee ya başka bir levele geçtik bu kategori ileZengo Airfry olanlar mı
Bahçeye kazan kuracaksan neden olmasınNevreste biz fakirler için bir sonraki yarışma odun ateşinde yada ekmek fırınında yapılan yemekler olsun mu
EveeeetZengo Airfry olanlar mı
Yapmadığım şey değil yeter ki sen iste toprak güvece vururum yemeğiBahçeye kazan kuracaksan neden olmasın