- 24 Haziran 2015
- 39.930
- 154.681
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallah yaa vallaha hızınıza yetişmek benim için o kadar zoraki, sadece alintilarijiza zor yetisiyorum. Hızlı yazmaya çalışmama rağmenTamam tamamAma sohbete gel bari:)
Ya bir et pişirip temizleyemedinGelmeyin üstüme satarım bak![]()
Nereden yakalarsan artıkAy inşallah yaa vallaha hızınıza yetişmek benim için o kadar zoraki, sadece alintilarijiza zor yetisiyorum. Hızlı yazmaya çalışmama rağmen![]()
Gelmeyin üstüme satarım bak![]()
YokBen alırım aşkom![]()
Yok canim ya ben alerji oldum acile gittim 4 saat bekledim, dedim bak bunlar yayiliyor, ölmeden bir kortizon vurun artık.
Tamam kiralama iyi olurGünlük kiralama buldum. 15 telecikEğer bana biri sponsor olmazsa gidip şaomi alırım.
Aaa markayı hatırkadımNevreste , kumteldi
![]()
İnşallah canımYok canim ya ben alerji oldum acile gittim 4 saat bekledim, dedim bak bunlar yayiliyor, ölmeden bir kortizon vurun artık.
Zor yani boşuna sıra bekleme
Onun yerine ben şöyle tamir edeyim kalbini, bir sonrakine katılırım diyim![]()
Bir alana bir bedava o zamanBen alırım aşkom![]()
Hahaha temizlik öyle kolay bir şey değil ki ama bak geçen cam şildim yine toz içinde, zaten çocuklar rahat bırakmıyorlar her şeyin altını üstüne getiririm her hafta ...Ya bir et pişirip temizleyemedin![]()
Bunlar zengin tüm fakirlere alacaklarBir alana bir bedava o zaman![]()
İyi mademHahaha temizlik öyle kolay bir şey değil ki ama bak geçen cam şildim yine toz içinde, zaten çocuklar rahat bırakmıyorlar her şeyin altını üstüne getiririm her hafta ...
Bari airfry eksik kalsın![]()
yok yok ok kadar değil ben daha yeni atandım zengoluğaBir alana bir bedava o zaman![]()
Zengo Airfry olanlar mıFakirlerden miyiz yoksa zengolardan mıyız?
var canım ama benim sunum yapacak halim yok kiSeninde var bu aletten![]()
Evet bebişim
Rabbim şifa versin inşallah canım benim. Bu sefer son olur umarım. Sağlığına kavuşursunvar canım ama benim sunum yapacak halim yok kipazar günü kontrole gidicem, muhtemelen 3. Ameliyatı planlayacak
Evet bebişim5. Sayfada yazdım asadsdfdf mutlu oldum
![]()
Benim ondan yok be jeyommyaa