Yakşamlar
Bende iyiyim şükürİyiyim Zano'm, sen nasılsın?
Allah kolaylık versin Zano'mBende iyiyim şükürBebelerle sinema keyfisi yaptık anca bitti
Allah biliyor yeterNerden bilebilirizKaç yıldır yarışıyoruz. Tahmini 1 yılı aşmış ve senesi gelmiş kategoriler oluyor genelde bir süpriz olmazsa.
Yok leenn saka ettiydimmm takılıyorummBeğenmedi atmadım ama geliyor
Yok canım takıldımm yanii bende oyle bakıyorum senesi geçtimi oyüzden çorba gelmisti aklima bi takılayım dedim yanlış anlaşilma olmuşNerden bilebilirizKaç yıldır yarışıyoruz. Tahmini 1 yılı aşmış ve senesi gelmiş kategoriler oluyor genelde bir süpriz olmazsa.
Ben ve Nevreste hariç kimse yeni kategoriyi önceden bilmezYok canım takıldımm yanii bende oyle bakıyorum senesi geçtimi oyüzden çorba gelmisti aklima bi takılayım dedim yanlış anlaşilma olmuş
Takılmak ayrı zan altında bırakmak ayrı. Yani sen şaka yapıyor olabilirsin ama başkası yanlış anlayabilirYok canım takıldımm yanii bende oyle bakıyorum senesi geçtimi oyüzden çorba gelmisti aklima bi takılayım dedim yanlış anlaşilma olmuş
Ben de fasulye bile olmadığım için biliyorum zatenTakılmak ayrı zan altında bırakmak ayrı. Yani sen şaka yapıyor olabilirsin ama başkası yanlış anlayabilirBende sizinle birlikte öğreniyorum
Yarışmalara ayağını sürsen sana da söylemez zatenBen de fasulye bile olmadığım için biliyorum zatenetiket tiryakisiyim bebeyim
Yaa saka ettim hepiniz ciddiye alıyosunuz hepiniz toplanıp hemen birsey diyonuz nediyim yanii birsey demem daha afedersiniz kızlarBen ve Nevreste hariç kimse yeni kategoriyi önceden bilmez
Tamam nevoş bidaha dememBen bu tür şakalar sevmiyorum
Herkes kendi adına konuşuyor toplaşmak yokYaa saka ettim hepiniz ciddiye alıyosunuz hepiniz toplanıp hemen birsey diyonuz nediyim yanii birsey demem daha afedersiniz kızlar
Tamam pekii nediyimTakılmak ayrı zan altında bırakmak ayrı. Yani sen şaka yapıyor olabilirsin ama başkası yanlış anlayabilirBende sizinle birlikte öğreniyorum
Olur canım dogrudurrHerkes kendi adına konuşuyor toplaşmak yok