Bundan sonra yağar inşallahAy ne güzelbiz kara hasret kaldık bu yıl
Neler yapıyorsunCanımın içiiiiiiii
Yarın hoca gelcek gibi telaş büyük
İyiyim canım sağ olMerhaba sultanımm şükür iyiyim sen nasılsınbenim memlekete geldik vakit geçiriyoruz ailemle öyle sonra da eşimin memlekete geçeceğiz bakalım durumlar bu şekil bende
İki çeşit kurabiyeNeler yapıyorsun
Bacım ben konu açılınca far görmüşSende biliyorsunnn
Ellerine sağlık canımİki çeşit kurabiye
hazır yufkadan börek
ağlayan kek
sarma sardım iki saklama kabı (aslındayasminsay 'ı cagircaktim da neyse dedim kıyamadım valla busefer iç bitti yaprak kaldı ama tabiki iç falan hazırlamadım .
Patates salatası yapayım diyorum bilmiyorum
iyiyim nevosum gittik gittik bir prenses daha geliyor çok şükür saglıkla gelsinCanım nasılsın doktora gittin mi
Maşallah canım sağlıkla gelsin inşallahiyiyim nevosum gittik gittik bir prenses daha geliyor çok şükür saglıkla gelsinsen nasılsınn cocuklar tatıle gırdıler var mı planınız
amin nevosummMaşallah canım sağlıkla gelsin inşallah
Canım çocukların devam ediyor. Kızlara tatil yok. Üçüde sınava çalışıyor. Ondan evdeyiz. Kızlar kursa gidiyor. Rabbim izin verirse yaza kadar buradayız. Yani bize tatil yok. Aksine kamptalar
İyiyim canım sağ ol
Maşallahiyiyim nevosum gittik gittik bir prenses daha geliyor çok şükür saglıkla gelsinsen nasılsınn cocuklar tatıle gırdıler var mı planınız
Sağ ol canım benimamin nevosummay dogru sınav yılı olunca tatıl olmuyıor aklımdan cıkmıs
Aynen aşkomKategorileri açılmadan kimse bilmez. Bir tekJenna16 ya söylerim.
İyiyim aşkom sağ ol sen nasılsınAynen aşkomnasılsın?
Çok şükür aşkom, iyiyim ben deİyiyim aşkom sağ ol sen nasılsın
Allah iyilik versin aşkomÇok şükür aşkom, iyiyim ben de