yaaa abla bu hafta hiç moralli değil o nedenle gelemiyorum buralaraNe yapıyorsun dedim
yaaa kafam o kadar dalgın ki hani serivste uyuyakalırsında geldik derler ya ha o kıvamdayım D10 gün var oylamaya
Uzun zamandır öyleydim yeni kendime geliyor gibiyim ben deyaaa kafam o kadar dalgın ki hani serivste uyuyakalırsında geldik derler ya ha o kıvamdayım D:
Aynı kardeş bizimde öyleyaaa abla bu hafta hiç moralli değil o nedenle gelemiyorum buralarapaçamdan dert akıyor desem yeri siz nasılsınızz napiyonuz
Bulursam ben ondan istiyorumInstagram sayfamızda hikayede ki yarışma reklamımı gördünüz mü? : ))))
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
EvetInstagram sayfamızda hikayede ki yarışma reklamımı gördünüz mü? : ))))
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Ondaki daha lezzetli olurBulursam ben ondan istiyorum
Bunu bari alabiliriz sankiBulursam ben ondan istiyorum
Cidden çok lezzetli olur.Ondaki daha lezzetli olurlink lütfen
Çok emin değilimBunu bari alabiliriz sanki
Gerçeği hepten hayalCidden çok lezzetli olur.Balkona kurarız Antep, Urfa'da olsa sıkıntı olmazdı
Çok emin değilim
Özelde yaptırabiliriz aslındaBunu bari alabiliriz sanki
SusmamSen sus,zengo
Komşular dama çık dama diye bağırırdı kesinCidden çok lezzetli olur.Balkona kurarız Antep, Urfa'da olsa sıkıntı olmazdı
Çok emin değilim
Toplu fiyat alalımÖzelde yaptırabiliriz aslında
Susmam
Komşular dama çık dama diye bağırırdı kesin