- 2 Ekim 2023
- 797
- 1.604
- 28
ayyy yoook her saniye aklımdaTamam inşallah unutma
NasılsınMerhaaaba
İyiyim şükür, sen nasılsın? :)Nasılsın
Tam macera ,Allah beterinden korusun, da sweatshirt niye yasak onu anlamadımOkulun son haftası ama yoğun geçiyor büyük sweet giydi diye ceza aldı onun okuluna gittim
Büyük oğlan Okul da cüzdanını çaldırdı bugün içinden para 'yı alıp atmış cüzdanı alan
Küçük kızım ve oğlum da hasta öksürüp duruyorlar dün dr götürdüm
Müdür hava soğudu mont hırka ve sweet giyin üşümeyin demiş başka görevli sorun çıkarmış okul kuralına aykırı giydiği gün hava güneşli idi diyor müdür bey soğuk havada demiş yine de fermuarı açık görünecekmiş altta ki formaTam macera ,Allah beterinden korusun, da sweatshirt niye yasak onu anlamadım
Bizim zamanımızda yasaktı ama artık görüyorum ben giyiyorlar ,görevli sweatshirt karşıtı zaarMüdür hava soğudu mont hırka ve sweet giyin üşümeyin demiş başka görevli sorun çıkarmış okul kuralına aykırı giydiği gün hava güneşli idi diyor müdür bey soğuk havada demiş yine de fermuarı açık görünecekmiş altta ki forma
Bir sürü atanma bekliyen varken ne dediğini bilmeyen emekli yaşı çoktan geçmiş biriydi ya sabır dedirttiBizim zamanımızda yasaktı ama artık görüyorum ben giyiyorlar ,görevli sweatshirt karşıtı zaar
O kadar çoklar ki onlar ,maalesefBir sürü atanma bekliyen varken ne dediğini bilmeyen emekli yaşı çoktan geçmiş biriydi ya sabır dedirtti
Çok geçmiş olsunOkulun son haftası ama yoğun geçiyor büyük sweet giydi diye ceza aldı onun okuluna gittim
Büyük oğlan Okul da cüzdanını çaldırdı bugün içinden para 'yı alıp atmış cüzdanı alan
Geçmiş olsun canımOkulun son haftası ama yoğun geçiyor büyük sweet giydi diye ceza aldı onun okuluna gittim
Çok geçmiş olsun
Sağ olunGeçmiş olsun canım
Yakşamlar aşkom, iyiyim, sen nasılsın?Yakşamlar aşkom
Nasılsın
İyiyim aşkom sağ olYakşamlar aşkom, iyiyim, sen nasılsın?